Prima pagină » Titlurile zilei » Celebra cântăreață Andreea Bănică a fost scoasă din minți de condițiile din Aeroportul Internațional Iași! Nu îi place să meargă cu autobuzul: „Am transpirat, sunt fleașcă toată” – FOTO

Celebra cântăreață Andreea Bănică a fost scoasă din minți de condițiile din Aeroportul Internațional Iași! Nu îi place să meargă cu autobuzul: „Am transpirat, sunt fleașcă toată” – FOTO

16 aug. 2023, 02:00, 47 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Celebra cântăreață Andreea Bănică a zburat luni, 14 august 2023, de la București la Iași. Ajunsă în Aeroportul Internațional Iași, vedeta a fost scoasă din minți, deoarece șoferul său personal nu a putut să meargă să o ia cu duba de la sosiri, iar vedeta s-a văzut nevoită să meargă cu autobuzul câțiva kilometri, până în una din parcările aeroportului

Nemulțumită de condițiile din Aeroportul Internațional Iași, Andreea Bănică a făcut o serie de postări pe contul său de Instagram, în care povestește întreaga întâmplare și aduce critici dure atât conducerii aeroportului, cât și angajaților care, susținea ea, nu au știut să-i ofere informațiile cerute.

Andreea Banică

Nemulțumită de condițiile din Aeroportul Internațional Iași, Andreea Bănică a făcut o serie de postări pe contul său de Instagram în care povestește întreaga întâmplare și aduce critici dure atât conducerii aeroportului, cât și angajaților

Andreea Bănică a fost scoasă din minți de condițiile din Aeroportul Internațional Iași

Andreea Banica

Andreea Bănică susține că a încercat să afle de la mai mulți angajați ai Aeroportului Internațional Iași de ce șoferul său nu o poate prelua de la sosiri, însă angajații nu au știut să-i explice situația

Andreea Bănică susține că a încercat să afle de la mai mulți angajați ai Aeroportului Internațional Iași de ce șoferul său nu o poate prelua de la sosiri, însă angajații nu au știut să-i explice situația.

„Am cei mai mari nervi din lume, bineînțeles că am ajuns în Iași și nu poate veni cu duba după mine să mă ia, pentru că nu îl lasă cu transportul. Deci nimeni nu îți spune nimic. Am intrat în aeroport să vorbesc cu cineva, nu avem cu cine să vorbesc. Am ieșit din aeroport să vorbesc cu cineva, dar nu am avut cu cine.

Nu există agent de pază, birou de informații, nu are cine să-ți ofere informații, probabil că trebuia să mă duc în terminalul nu știu care, ca să vorbesc cu cineva. Acum stau în autobuz, cu toată lumea, așa, și așteptăm ca proștii să fim duși în acea parcare, unde am înțeles că mă așteaptă șoferul meu”, a transmis Andreea Bănică.

Vedeta a fost extrem de revoltată, deoarece a ales să vină la Iași cu avionul și nu cu mașina, tocmai pentru ca drumul să nu fie obositor. Planurile sale au fost însă date peste cap, deoarece a trebuit să-și transporte bagajele, de la aeroport până în parcarea acestuia, cu autobuzul, iar acest lucru a obosit-o.

„Mi se pare ireal ce am pățit astăzi. Am tras de bagajele alea, am transpirat, sunt fleașcă toată. Eu, în loc să ajung bine cu avionul, de fapt, am ajuns mai obosită decât am plecat. Am stat o oră în aeroport să aștept șoferul. Nu există nimeni cu care să vorbești, să-ți dea o informație. Căutam un birou de informații. E haos, dezastru. Nici măcar cei care lucrau în aeroport nu au știut să-mi spună că există un autobuz care te preia de acolo, ca pe un fraier, cu bagaje, chinuit.

Lucrătorii de acolo doar dădeau din cap. Era o doamnă care chiar părea deranjată că încercam să aflu ce se întâmplă. Mi-au zis că, dacă vreau să fac reclamație, pot trimite un e-mail. Dacă știam ce pățesc, plecam cu mașina. Sunt minunată de experiența trăită astăzi. Puteau să pună niște afișe, dacă nu au un birou de informații”, a povestit cântăreața.

Andreea Banica

Vedeta a fost extrem de revoltată, deoarece a ales să vină la Iași cu avionul și nu cu mașina, tocmai pentru ca drumul să nu fie obositor

Andreea Bănică: „Aeroport cu o conducere de râs”

Andreea Banica

Andreea Bănică a fost extrem de deranjată și deoarece nu știa încotro urma să meargă autobuzul care a preluat-o din Aeroportul Internațional Iași

Andreea Bănică a fost extrem de deranjată pentru că nu știa încotro urma să meargă autobuzul care a preluat-o din Aeroportul Internațional Iași. Cântăreața a ținut să precizeze că nu doar ea era dezorientată, ci în situația sa se mai aflau și alți pasageri.

„Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce… Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din cap și nu știu nimic, care nu au nicio răspundere! Este anormal să iau un autobuz până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze, pentru că nu poate ajunge mașina de la sosiri să mă ia de la sosiri, de unde îi poate lua pe alții, culmea, de unde m-a luat de atâtea ori. Suntem luați de proști și tratați ca proștii!!!”, a explicat Andreea Bănică.

Începând cu data de 8 mai 2023, accesul spre Aeroport Internațional Iași a fost restricționat. Parcarea existentă a fost închisă temporar, pentru ca la finalul acestui an să fie reconfigurate căile de acces către terminalele T3 și T4.

„Știți foarte bine care este situația. Noi am informat toți pasagerii legat de aceste schimbări. Nu cred că angajații aeroportului nu ar fi știut să-i ofere informații. Nici nu știu cu cine a discutat, astfel că nu pot comenta mai mult situația”, a declarat Romeo Vatră, director Aeroportul Internațional Iași.

Deși directorul Aeroportului Internațional Iași susține că orice angajat ar fi putut s-o informeze și ghideze pe Andreea Bănică, acest lucru se pare că nu s-a întâmplat, iar cântăreața a fost scoasă din minți.

Comentarii
  • Dute dracului!

  • Vedeta de căcat!!! Fredonati-mi si mie o melodie de a ei ,!!!!! O tunată si o toantă…. nu stie sa lege o propoziție! Ptiu

  • Te-a mancat undeva sa vii la Iasi in zi de sarbatoare,cu avionul,pe aeroportul asta de kkt.! Credeai ca zbori in America?!

  • Mare proasta mai esti!
    Ia ti elicopter privat daca esti vedeta,uratanie toanta

  • aere de Bucuresti

  • Aere de vedetă!

  • Saraca, are mari probleme!

  • Marș la Bucureștiul tău infect și jegos pocitanie, ce cauți la Iași? Trăim foarte bine și fără figurile tale.

  • Da cine este pierdută asta în spațiu cu o tonă de silicoane , Botox și operații ?
    Mă abțin S-o descriu dar pe Mapamond e un nimic ! De astea găsești cu miile seara pe străzi in marile metropole

  • Uai prostovanilor

    Handicapaților, va place sau nu de ea, important este ca semnalează niște lucruri disfunctionctionale pentru toată lumea. Ca voi n-ati pus piciorul pe aeroport pentru ca mergeți la hamalit în Italia numai cu microbuzul sau ca diformele voastre nu seamănă cu ea este altceva, fără legătură cu subiectul.

  • Indiferent de cat sunteti de frustrati si dati dovada de lipsa celor 7 ani de acasa, in comentarii, trebuie sa recunoastem ca la Aeroportul iesean este dezastru. Puteau sa lasa masinile sa imbarce si sa debarce, asa cum au lasat cu lunile auto de Ucraina sa stationeze acolo. Este o decizie care sa arate ca pot face lucruri in forta, chiar daca vointa iesenilor este total alta. Asa au facut cu inchiderea strazilor, cu traseele CPT, cu parcarile comuniste inchise si redate la preturi mari, etc. Acest tandem CHIRICA si Alexe nu mai au cauta prin Iasi.Iasul av otat oameni cu care sa se inteleaga, sa le inteleaga problemele, care sa dezvolte orasul fara stres, fara combinatii iegale, nu astfel de indivizi ce pun presiune pe justitie sa nu infunde penitenciarele.

  • temporar nu poti ajunge cu masina. temporar. daca nu esti o rasfatata, nu te vaicaresti.

  • Extraordinar! Am murit de râs! Așa vedetă frustrată mai rar! Sigur că sunt probleme la aeroport dar de ce am ține cont de ele pentru că le-a semnalat o ,,piți” – vedetă? Ar trebui să fie remediate din oficiu și acceptate ca semanate de orice cetățean plătitor de bilet!

  • Panainte Georgiana

    Avea Uber, Bolt sau Taxi. Variante erau.La ce valoare si putere financiara are Andreea, nu cred ca banii erau o problema pentru ea. Si da, ceea ce a semnalat femeia este cam perfect adevarat. Traiasca spagarul de Alexe, spagarul de Chirica si incompetentul de Vatra. Vorba lui Pescobar, atat s-a putut !!

  • Ia-ti elicopter si taci!

  • Doamna e o DIVA. In Iasi nu avem nici măcar o DIVA. Rusine celor care râde de ea. Sa ajungeti si Voi asa cunoscuți ca ea. Ea e o femeie talentată Si cu bun simț. Cum dracu cand vedeți un popă fara talent, fugiti repede Sa-i pupati mănile? Rusine!

  • În loc sa va luați de silicoanele ei mai bine ați face scandal ca nu merge nimic în țara asta…dar cum suntem neam de sclavi,spălătorie de cururi si masini străine tot la cel care are curaj sa comenteze ne uitam urat…cică vai doamne are fițe! Unde dracu trăiți??????Se vede ca va iese invidia și prostia prin toți porii..

  • Dacă nu ai bani de Taxi , de un Uber , de un Bolt și nici un cunoscut măcar care să te ia cu mașina lui NU ești divă !, dacă doar un loc în autobuz țiai permis la ” valoarea ” ta atunci taci dreacu din gură și fii în rînd cu ceilalți călători !

  • E doar o alta blonda si „vedeta” pe deasupra, care daca nu are slugile la dispozitie, e pierduta in spatiu….Informeaza-te, sau puneti „personalii” sa se intereseze inainte de a porni spre o noua sesiune de ragete. Problemele sunt, nimeni nu e multumit de cum se desfasoara aceasta lucrare la aeroport, dar atitudinea ta de tampita chiar scarbeste. Cara-ti foantele ca-s ale tale, nu a altuia. Aveai si alte optiuni „de lux” daca cu autobuzul nu iti mai place. Nu stiti ce ineptii sa mai puneti in on-line pentru reclama ieftina.

  • De ce nu ea un taXi, daca e DiVa? Sa meargă și , ea cu un taxi galben care miroase , extrem de urît in el. , Ea o cea mai faină femeie din orasul, Iasi din cartier.

  • Pt unsurosii și umflatele din Iadi

    Bai nespalatilor, femeia n-a spus nimic despre jegul și șuncile voastre împuțite,a spus numai ca aeroportul din Iasi este un dezastru. Nu mai săriți ca niște complexați împuțiți și acceptati civilizat o observație care nici n-are legătură cu viețile voastre de cacat.

  • Marș la Aeroportul Chișinău și vino de acolo cu Uber botoxato:)))

  • Chirița în provincie 🤣🤣🤣

  • CEL PUTIN 100 DE ANGAJATI

    Nu stiu cum poate sa zica asa ceva de dir. aeroportului.Acest om e painea lui DUMNEZEU e un om CORECT ,DE CUVINT ,CINSTIT ONEST ,NU SUPORTA PUPATUL IN FUND.EXEMPLE tot ce apromis la salariati s-a tinut de cuvint impreuna cu CINSTITA ,ONESTA dir economica ,care impreuna vor ccostrui un terminal formidabil cu aparatura FFFFFF.PERFOMANTA Angajati efectiv mai ales cei ce muncesc operational sunt in delir vand se uita pe card.EFECTIV URAM DL DIRECTOR SA AIBA PARTE EL SI FAMILIA LUI DOAR DE ASEMEANEA OAMENI SI SEFI EXACT CA DL DIRECTOR .FAMILIA SA AIBA EFECTIV SALARIILE NOASRE SI SIGUR VOR URLA DE FERICIRE. IN REST SLUGILE DIN JURUL LUI SA AIBA ACELASI TRTAMENT ,…..SA TRAIASCA CINSTEA CUVINTUL DAT ……CE VIS ACUM M-AM TREZIT

  • Sigur a ocupat locul rezervat persoanelor cu handicap !

  • Pilot autobuz

    Îi curgea apa în chiloți divei

  • Pai pentru ce mai are botoxul facut ? Sa sufle din ele daca vrea aer.Incepeti de indata ,vorba unui cufurit parvenit,sa faceti sala de asteptare separata pentru toate divele.Aer conditionat,papic moca,sucuri,taxiuri numai pentru vip-uri,masaje cu final fericit…Nu trebuie sa transpire in autobuz la un loc cu prosti ca noi.

  • Avem nevoie de DIVE in Iasi . Trebuie să importăm din Botoșani si Vaslui

    Urgent trebuie sa creăm DIVE in Iași. Fară DIVE arată ca un oraș prafuit de provincie.
    Botoșaniul are mai multe DIVE: WIVVIANA SPOSUB , FUEGO, NICOLETA STOICAN,…🌝

  • DIRECTOR DE SEC FARA PILA

    D.N.A. NU ARE CE ANCHETA NU TREBIUE SA VADA NIMIC DE APARATURA DE SEC. NIMIC DE BENZI LUATE DE LA U.T.I ……DACA NU MA CREDETI INTREBATI PE ,,,,,,DIRECTOAREA DE SECURITATE ,,,,,,ABSOLVENTA DE DREPT….SEFA DE PROMOTIE….VENITA FARA PILA…….CARE SARACA PLANGE IN POALA CUIVA CUM A VANDUT SI MASINA CA SA POATA RIDICA AEROPORTUL. SCUZATI GRESEALA NU E VORBA DE AER .IASI

  • Adevarul e ca este de tot rasul aeroportul din iasi , s-ar putea face lejer inca doua benzi de circulaie prin ditamai padurea ca loc este dar , na iti trebuie si primar competent…Un alt lucru de rahat pe care l-am sesizat este ca parcarile care sunt gratis de la Ciric sunt pline toate cu masini cu numere de Ucraina si Moldova lasate cu lunile …iar tu ca iesean trebuie sa te duci la mama dracului la cea cu plata si sa mergi kilometri pe jos pana unde ai treaba , caci daca parchezi pe margina drumului te amendeaza locala!

  • Pana acum nu mai puteați trăi de răul botoșănenilor, vasluienilor, nemțenilor care vă ajung în oraș. Iaca vine una din lumea mare și vă dă cu aeroportul de cacao în cap și o spurcați și pe asta. Până nu vă faceți o enclavă să stați închiși și să vă mâncați între voi, nu vă lăsați.

  • Mircea, taximetrist

    De vină sunt muncitorii sezonieri din Botosani, de cand au aieroport langa ei la Salcea…evita aeroportul Iasi. Ca când veneau ei din Jermania, mai lasau bani/ciubuc si la taxiuri,si la magazine…

    La fel aia din Vaslui, se duc la Bacau cu avionul…ar trebui ca toti sa vina la aeroport Iasi si de aici sa i-a taxiul fiecare in judetul lui. Ce de-a bani am mai face noi astia de la aeroport, mamă,mamă

    Desfiintati toate aeroporturile din zona asta, aeroportul Iasi sa ramana singurul care sa deserveasca zona moldovei.

  • Indiferent că vă este simpatică sau nu a spus ceea ce mulți nu spun. Managementul la aeroportul Iași este de căcat. E un aeroport mic, probabil cel mai mic din Europa până și un WC din aeroportul din Frankfurt e mai mare , șicu toate acestea o echipă de manageri așezați politic (păi cum altfel să găsești asemenea tâmpiți incompetenți) nu sunt în stare să gestioneze fluxul de călători. Nu ai panouri de informare nu știi încotro să o apuci nici la sosiri nici la plecări, prețuri uriașe…Asta e în România și nu mai comentez.Probabil dacă nu era așa mare „personalitate” nu se publica un articol depre acest aeroport care e un fel de bazar cu tâmpiți !

  • sa nu se defriseze nimic. sunt suficiente 2 benzi.

  • Atat timp cat behaie pe la nunti si botezuri, prin crasme si evenimente platite de primarii, nu are motiv sa se planga si nici sa aiba aere de superstar. O gurista topaitoare, nimic mai mult.

  • Bah, or avea iesenii sunci transpirate si jegoase asa cum comenta unul mai sus, dar capra asta si altii asemenea ei, traiesc (bine) chiar din banii dati de suncile jegoase. Asa ca ciocu mic, behaie-ti cele 30 de minute si mars acasa.
    Cine plm te crezi?!

  • Abia acum a ajuns celebra.

  • Vreau, dar nu am ce

    Nu inteleg un lucru: este permis cu Uber, Bolt, taxi si autobuz pana la locul unde ai acces cu o masina privata. Ce a impiedicat-o sa cheme un taxi? Inteleg daca un om de rand nu ar avea zeci de lei de dat. Dar ea? Sincer, nu inteleg. Eu, spre exemplu, nu as da pana in Nicolina bani pe un taxi din aeroport. S-ar putea sa dau cat toata calatoria low cost cu avionul. Dar ea?

  • Diva scenei muzicale din Romania. „Tocmai atunci când crezi că nu poți, de fapt poți. Ieșenii sunt cei mai frumoși din lume.Aici ma simt ca acasă in satul meu din munți. E atât de puțin oameni”

    Tipa e o divă! Din păcate nu avem in Iasi o femeie care sa arate ca ea. Aici avem deficit, ar trebui sa aducem dive din loc Grajduri.

  • Pizi din 2000 . Mars la sapa .

  • uite si un comentariu de la unu din iasi:bag pl in gura voastra de ieseni care nu aveti nimic mai bun in orasul vostru decat magaoaia din fata primariei,cu necurata in ea,si stiu ce vorbesc 100%

  • Mironeasa Boyy

    Andreea Bănică vino pe Aeroportul Mironeasa, avem condiții mai bune:)))

  • 1 , 2 , 3 si : O CURVA !

  • Aici e Sparta…..nici trenurile nu ajung , nici masinile…..inca putin si ne declaram independenti

  • Du-te baba botoxata si lasa-neee!
    A scos muzici bune in anii 2000 si vestimentatiile ei cu chiloti criminali erau chiar remarcabile dar.. i-a trecut vremea. O EXPIRATA atat am avut de spus

  • si eu am transpirat dar nu ma plang.

  • m2u4i2 b 2z i

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`