Prima pagină » Cultural » Celebra actriță Maria Dinulescu nu dorește să aibă soț și copii. Ce spune vedeta despre trecutul ei amoros

Celebra actriță Maria Dinulescu nu dorește să aibă soț și copii. Ce spune vedeta despre trecutul ei amoros

24 ian. 2023, 08:12,
BZI.ro, în Cultural

Celebra actriță Maria Dinulescu nu dorește să aibă soț și copii. Artista a mărturisit că nu se simte pregătită să își întemeieze o familie, dar mai ales că nu crede în căsătorie. De ceva vreme, Maria Dinulescu locuiește în Dubai, unde se bucură de succes în domeniul imobiliar. Actrița a dat lovitura în afaceri și se declară o femeie împlinită pe plan profesional. Altfel stau lucrurile câdn vine vorba de viața privată. Aceasta nu a dorit să dezvăluie dacă are un iubit. Iată ce spune vedeta despre trecutul ei amoros.

Celebra actriță Maria Dinulescu nu dorește să aibă soț și copii

Maria Dinulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 41 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață. De ceva timp, Maria Dinulescu s-a mutat în Dubai, unde profesează în domeniul imobiliar și câștigă sume impresionante.

Pe plan personal, actrița este extrem de discretă și nu dorește să ofere prea multe detalii. Aceasta a mărturisit că nu crede în căsătorie și nu își dorește să aibă un soț. Mai mult, vedeta nu se simte pregătită să devină mamă, preferând deocamdată să se dedice carierei sale.

,,Nu cred că sunt suficient de matură ca să iubesc. Sunt foarte responsabilă, serioasă. Spun că iubesc și fac multe eforturi, dar iubirea înseamnă și să trăiești foarte mult cu cineva. Sunt foarte dedicată, dar… Abia după 50 de ani poți spune ce înseamnă să iubești. Nu vreau să mă căsătoresc și nici copii să am.”, a declarat vedeta.

În prezent, Maria Dinulescu face furori peste hotare și atrage multe priviri atunci când se afișează în lumina reflectoarelor. Deși nu a făcut marele pas până la această vârstă, actrița este încrezătoare că își va găsi jumătatea. Un alt actor celebru care nu crede în căsătorie și are un trecut amoros controversat este Mihai Bendeac. Acesta s-a iubit cu mai multe femei celebre din showbiz-ul autohton, iar relațiile de dragoste scandaloase i-au adus și mai multă celebritate. Altfel stau lucrurile când vine vorba de actrița Alina Chivulescu. Aceasta radiază de fericire alături de soțul ei, regizorul Dan Chișu, și se declară o mamă împlinită.

Ce spune vedeta despre provocările din viața privată

Maria Dinulescu a renunțat de ceva timp la actorie și și-a încercat norocul în afaceri. Artista lucrează în prezent în Dubai, la o agenție imobiliară. Vedeta se ocupă de vânzarea unor locuințe de lux, iar din activitatea sa câștigă sume impresionante. Maria Dinulescu nu regretă că s-a reinventat pe plan profesional și se bucură de succes.

,,Am venit în Dubai, unde am înțeles că există un potențial fantastic de business și am învățat cum funcționează acest Hollywood al imobiliarelor cu investiții de peste 25 de miliarde de dolari numai în anul 2021. Colaborând cu profesioniști de top din Dubai, am descoperit cât de importantă este, pe lângă mentalitatea de investitor, încrederea care se naște din expertiză și responsabilitate. (…)

În calitate de consultant profesionist, mă ocup de tot traseul investiției: de la alegerea celei mai bune oferte, achiziția, mobilarea și închirierea proprietății, toate acestea fără niciun cost pentru client. În tot acest proces sunt ajutată de o echipă întreagă de manageri, avocați, resurse umane, media care sunt parte din compania la care lucrez plus o întreagă echipă de consultanți din partea dezvoltatorului.”, a declarat aceasta.

Maria Dinulescu a recunoscut că nu este pregătită deocamdată să își întemeieze o familie și se dedică profesiei sale de succes. Actrița nu crede în căsătorie, dar speră că își va întâlni jumătatea. Vedeta a dat lovitura în afaceri în Dubai și se bucură din plin de viața de lux pe care o duce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *