Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cele mai spectaculoase tatuaje pe spate pentru fete! Ce semnificație au acestea și care este originea lor

Cele mai spectaculoase tatuaje pe spate pentru fete! Ce semnificație au acestea și care este originea lor

09 feb. 2022, 14:47,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În ultima vreme, sunt la mare căutare tatuaje pe spate pentru fete. Spatele este o parte a corpului întinsă care poate da mai multă libertate artistului care urmează să efectueze tatuajul. Din acest motiv, tatuajele pe spate au devenit din ce în ce mai populare, chiar și în rândul fetelor. 

Care este originea tatuajelor

Deși majoritatea oamenilor consideră tatuajele o formă de rebeliune din partea tinerilor din ziua de azi, acestea au fost în preajmă de mult mai mult timp. Această formă de artă a apărut cu mii de ani în urmă, în cadrul triburilor. 

La început, tatuajele se realizau cu ajutorul unor ustensile improvizate din os. Practic, oamenii acelor timpuri se foloseau de un fel de daltă cu zimți. 

Așadar, la început această formă de artă era folosită pentru a însemna statutul oamenilor dintr-un trib. Mai târziu, acest lucru a fost preluat și de alte națiuni, în special de europeni, ajungând să aibă astăzi doar rol decorativ sau artistic. 

De-a lungul timpului au existat diferite modalități de a tatua, acest lucru dezvoltându-se continuu. În felul acesta s-a ajuns la aparaturile din ziua de azi care sunt mult mai complexe și ușor de utilizat. De asemenea, astăzi se creează tatuaje foarte complicate și deosebite care nu erau posibile la început. 

persoana din tribul maori

Această formă de artă a apărut cu mii de ani în urmă, în cadrul triburilor

Tatuaje pe spate pentru fete – Ce semnifică acestea

În ultimii ani, tatuajele au devenit foarte populare și în rândul fetelor. În ziua de astăzi, putem vedea pe stradă persoane tatuate din cap până în picioare. Acest lucru se poate datora unei culturi din care persoanele respective pot face parte (de exemplu, cei din cultura Maori) sau pur și simplu este vorba despre plăcerile personale ale fiecăruia. Pentru persoanele care nu sunt sigure pe tatuajul dorit, se pot folosi de tatuaje temporare. 

Tatuajul cu aripi de înger 

Unul dintre cele mai populare tatuaje dăinuie încă din anii 2000. Tatuajul care ilustra două aripi de înger pe spate, exact sub umeri era dorit de majoritatea fetelor. Fiecare persoană își poate modifica aripile în funcție de preferință și nu există neaparat un model standard. 

Acestea sunt un simbol al iubirii, spiritualității, dar mai ales al protecției. 

tatuaj aripi de inger

Tatuajul cu aripi de înger este popular încă din anul 2000

Tatuajul cu flori de-a lungul spinării

Un alt desen foarte cerut reprezintă o floare în lungul coloanei. Aceasta este finuță și delicată, emană eleganță. De multe ori, semnificația florii poate varia pentru că depinde de mai mulți factori. În primul rând, fiecare tip de floare poate simboliza ceva diferit, iar în al doilea rând, persoana care decide să-și facă tatuajul poate avea propria viziune asupra însemnătății acestuia. 

În sens general, florile reprezintă iubirea dintre două persoane sau chiar satisfacția/mulțumirea lui Dumnezeu (în culturile antice).

tatuaj cu flori

Tatuajele cu flori exprimă eleganță

Tatuajul cu un dragon

Chiar dacă dragonii sunt mai frecvent tatuați pe persoanele de sex masculin, aceștia încep să facă furori și printre femei. 

Dragonul este o creatură mistică care face parte din istoria multor culturi antice. Unii oameni îl pot considera un semn care aduce ghinion, în timp ce alții cred că simbolizează libertatea sufletului. Dragonii sunt ilustrați ca fiind niște ființe puternice, înțelepte și care te pot proteja. 

Un alt fenomen care ia amploare sunt tatuajele de cuplu care simbolizează legătura dintre cei doi parteneri.

Există multe idei de tatuaje pe spate pentru fete care le pot oferi un sentiment de eleganță, de putere sau libertate. Fiecare persoană își poate modifica viitorul tatuaj în funcție de propriile preferințe.

tatuaj cu dragon

Dragonii sunt creaturi mistice care simbolizează putere


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *