Prima pagină » Local » Cele mai slabe liste din istoria PSD Iași. Camelia Gavrilă și Maricel Popa au făcut jocurile pentru Consiliul Local și Consiliul Județean. Nominalizări scandaloase făcute pentru alegerile locale 2020 (EXCLUSIV)
Cele mai slabe liste din istoria PSD Iași. Camelia Gavrilă și Maricel Popa au făcut jocurile pentru Consiliul Local și Consiliul Județean. Nominalizări scandaloase făcute pentru alegerile locale 2020 (EXCLUSIV)

Cele mai slabe liste din istoria PSD Iași. Camelia Gavrilă și Maricel Popa au făcut jocurile pentru Consiliul Local și Consiliul Județean. Nominalizări scandaloase făcute pentru alegerile locale 2020 (EXCLUSIV)

14 aug. 2020, 12:55,
Vlad Rotaru în Local

Război total în organizația PSD Iași. Astăzi, în urma unei întâlniri a Comitetului Executiv al PSD Iași au fost stabilite listele pentru Consiliul Județean Iași și Consiliul Local al municipiului Iași, dar și la consiliile locale din județ pentru alegerile locale 2020. În întâlnirea respectivă, aproape nici unul din cei prezenți nu a respectat distanșarea fizică, iar purtatul măștii de protecție a devenit facultativ.

Cele mai slabe liste din istoria PSD Iași

În cadrul întâlnirii cuplul Popa- Gavrilă au impus numele care se vor regăsi pe liste, i-au scos din joc pe cei care meritau cu adevărat aceste locuri și i-au împins pe apropiații lor.

Pe liste se regăsesc însă o serie de personaje apropiate de cuplul Maricel Popa și Camelia Gavrilă, cei care și-au asumat listele pentru alegerile locale 2020. De departe însa se remarcă faptul că PSD Iași pornește cu cele mai slabe liste din istoria politicii locale, numele fiind asumate de cuplul Popa- Gavrilă, cei doi candidați cu ccare pleacă la drum filiala județeană.

Astfel, lista pentru Consiliul Local Iași este deschisă de deputatul Camelia Gavrilă, urmată de deputatul Bogdan Cojocaru. Lista este cobtinuată de Elvira Rotundu, diretorul Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași. Pe liste se mai află senatorul Adria Pănescu.

Aceștia vor deschide listele pentru Consiliul Local, în speranța că vor ridica scorul filialei. Cum PSD Iași are un scor pe municipiu în jurul a 15 la sută, iar Camelia Gavrilă nu are nici 10 la sută intenție de vot, este clar faptul că organizația se îndreaptă spre un declin total. Pe locurile eligibile se mai află Bogdan Crucianu, director la Casa de Cultură a Studenților și rechin imobiliar. În listă apare și Bogdan Balanișcu, fost ales local PSD și director de campanie pe municipiu. Lista mai cuprinde și numele lui Ovidiu Laicu, fost director la Directia Regională de Drumuri si Poduri Iasi.
Actualii aleși locali PSD, precum Florin Boca sau Gabriel Surdu, nu se mai regăsesc pe listele pentru Consiliul Local Iași.

Lista cu pozițiile la Consiliul Local

Camelia Gavrilă
Bogdan Cojocaru
Rotundu Elvira
Doru-Adrian Pănescu
Dalban Marian
Balaniscu Bogdan
Crucianu Bogdan
Laicu Ovidiu
Mihai Gavril
Florea Costică

Lista la Consiliul Județean Iași

1.Popa Maricel
2. Stanciu Cristian
3. Toma Vasile
4. Citea Vasile
5. Manolache Mircea
6. Axinte Vasile
7. Macovei Silviu
8. Serbescu Marian
9. Olteanu Romeo

10. Pintea Constantin
11. Petronela Citea

12. Cătălin Cătur
13. Lebada Dorel
14. Urcaciu Dorin
15. Petru Alexa

16. Marius Ostaficiuc

17. Lăcrămioara Ursu

18. Gheorghe Baltag

19. Laura Matei

20. Ștefan Boțianu

Dezastru pe listele de la Consiliul Județean. Maricel Popa se roagă de parlamentari să tragă lista

De partea cealaltă, pentru Consiliul Județean Iași, Maricel Popa, și-a asigurat poziția 1 pe liste, pentru a fi sigur că rămâne măcar ales județean după ce va pierde cu brio alegerile pentru postul de președinte. Pe locul doi se află Cristian Stanciu, actual consilier județean și cel cu care Popa face echipă în prezent. Pe poziția a treia se află europarlamentarul Tudor Ciuhodaru, urmat de senatorul Vasile Toma și deputatul Vasile Cîtea. Trebuie însă menționat faptul că parlamentarii se vor retrage de pe liste după alegerile locale, aceștia fiind puși pe locurile eligibile pentru a trage scorul partidului. Maricel Popa a ajuns să se folosească de numele lor pentru că nu a avut nume sonore cu care să defileze dintre cei care-i cântă în strună.

Pe locul șase apare Mircea Manolache, actual consilier UNPR. Manolache a intrat pe listele PSD în baza unui protocol încheiat între cele două partide. În plus, acesta a fost mai întâi la Partidul Verde, însă a trădat imediat cum s-a văzut cu sacii în căruță la PSD.

Aceștia sunt oamenii cu care defilează PSD Iași în campania electorală, oameni promovați de Maricel Popa și Camelia Gavrilă doar pentru că sunt obedienți și nu ies din cuvântul lor. Alegerile locale 2020 vor duce la cel mai usturător eșec din istoria PSD Iași, filiala controlată de Maricel Popa fiind la un pas de colaps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`