Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Cele mai sexy vedete nascute in zodia rac – FOTO

Cele mai sexy vedete nascute in zodia rac – FOTO

24 iun. 2013, 11:32,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:21282;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Intra sa vezi care sunt cele mai sexy vedete autohtone si de peste hotare nascute in zodia rac.

Femeile nascute in zodia racului sunt niste romantice incurabile. Sunt dependente de tandrete, afectiune si mai ales sex. Spre deosebire de reprezentantele altor zodii, femia rac are nevoie de siguranta inainte de a da curs unei propuneri „indecente.”

Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a nascut pe data de 18 iulie 1977 in Bucuresti, Romania. Aceasta si-a inceput cariera in televiziune la postul din Pache Protopopescu, PRO TV, unde a prezentat, pe rand, „Ora 7, Buna dimineata” (1996 – 1997) si „Pro fashion”. Din 2000, este vedeta Prima TV, unde a moderat numeroase show-uri televizate, unele live, altele inregistrate. Intre acestea se numara „Reuniune de clasa”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes „Big Brother” si „Megastar”.

Andreea Balan

Nascuta pe 23 iunie 1984 la Pitesti. Andreea Balan si-a inceput cariera artistica la varsta de 10 ani, sub indrumarea tatalui ei, Sandel Balan. La sfarsitul lui 1998, Andreea Balan o intalneste pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii „Ba da, Ba nu”, luand astfel nastere trupa Andrè. Cu toate ca Alexandru Antonescu a fost reticient la inceput, noul proiect Andrè s-a dovedit a fi un succes national, avand ocazional succes si in afara granitelor romanesti, target-ul lor de audienta fiind adolescentii.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan s-a nascut pe data de 2 iulie 1986 in New York City, New York.

La varsta de 3 ani aceasta isi incepe cariera de model, aparand in companii precum Calvin Klein si Pizza Hut. In anii urmatori, cariera acesteia incepe sa prinda contur, obtinand un rol in remake-ul filmului Freaky Friday, care a fost produs in anul 2004 de catre cei de la Disney. Acest film a devenit cea mai mare realizare din cariera tinerei actrite, si in 2004, avea sa atinga din nou apogeul carierei sale cu rolul din filmul Mean Girls.

Nicole Scherzinger

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (cunoscuta si sub numele de Nicole Kea), nascuta pe 29 iunie 1978 in Hawaii, este o cantareata americana de pop/R&B, compozitoare, dansatoare si actrita.

In 2001 a castigat prima editie de Popstars si a devenit una dintre membrele formatiei Eden’s Crush.

Dupa despartirea lor, Scherzinger a participat la cateva proiecte muzicale sub numele de „Nicole Kea”. In 2003 s-a alaturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principala.

Gisele Bundchen

Gisele Caroline Bündchen s-a nascut la data de 20 iulie 1980. Gisele este un model brazilian si actrita ocazional. Revista „Forbes „declara ca este cea mai bine platita model din lume si ca este pe locul 16 in topul „Cele mai bogate 20 de femei din lumea showbusiness -ului”. Cu o avere de peste 70 de milioane de dolari. Bundchen este de asemenea si ambasadoare pentru „United Nations Environment Programme”.

Pamela Anderson

Pamela Denise Anderson s-a nascut la data de 1 iulie 1967. Anderson este cel mai bine cunoscuta din filmele ” Home Improvement „, ” Baywatch „, cat si ” V.I.P. „. Pentru un timp a fost cunoscuta si sub numele de Pamele Anderson Lee sau Pamela Lee aceasta s-a intamplat in urma casatoriei ei cu Tommy Lee.

Liv Tyler

Liv Tyler, nascuta Liv Rundgren, (01 iulie 1977) este o actrita americana, fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler si fostului model Bebe Buell. Primul sau rol a fost in 1994, in Silent Fall, Liv debutand in showbiz in 1991, printr-un contract cu firma Polari

Olivia Munn

Olivia Munn este nascuta in data de 3 iulie 1980 si este actrita, fotomodel, personalitate de televiziune si autoare de carti. La inceputul carierei sale a fost cunoscuta sub numele de Lisa Munn, dar in 2006 si-a schimbat numele de scena in Olivia Munn din motive personale si profesionale.

Sofia Vergara

Sofia Vergara s-a nascut pe 10 iulie 1972, in Barranquilla, Columbia si s-a maritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilarie cu care are si un fiu Manolo pe care l-a nascut la 20 de ani. A renuntat la studii pentru a-si intretine familia dupa o casatorie de doar doi ani. Si-a inceput cariera de model in anii ’90 si a debutat la TV ca prezentoarea unei emisiuni de turism. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie „Modern Family” unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul nevestei lui Ed O’Neill – celebru pentru rolul lui Al Bundy din „Married with children”.

Selena Gomez

Selena Gomez, cantareata si actrita americana, s-a nascut pe 22 iulie 1992, in Grand Prairie, Texas. Selena Gomez are radacini latine, tatal ei fiind pe jumatate mexican, iar mama (actrita de meserie) pe jumatate italianca. La 7 ani, Selena Gomez aparea deja pe micul ecran, in serialul „Barney & Friends”. Ceva mai tarziu avea sa obtina primul ei rol intr-un film, „Spy Kids 3-D: Game Over”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *