Prima pagină » Titlurile zilei » Cele mai scumpe verighete cu diamante, vândute la ”Târgul de Nunți” din Iași! Bărbații cheltuie averi pentru viitoarele soții

Cele mai scumpe verighete cu diamante, vândute la ”Târgul de Nunți” din Iași! Bărbații cheltuie averi pentru viitoarele soții

24 ian. 2022, 02:00,
Raluca Costin în Titlurile zilei

Cele mai scumpe verighete cu diamante, vândute la ”Târgul de Nunți” din Iași, costă 16.000 de lei și sunt făcute din aur alb. Cuplurile care au venit la acest târg au vrut bijuterii cu diamante, iar miresele au ales rochii strălucitoare, cu care să iasă din tipare

Un cuplu din Iași a achiziționat cu 16.000 de lei cele mai scumpe verighete cu diamante, vândute la ”Târgul de Nunți”. Reprezentanții magazinului ”Teilor” spun că târgul de anul acesta a fost aglomerat în toate cele 3 zile în care s-a desfășurat evenimentul. Mai mult, cuplurile de tineri, viitori mire și mireasă, au ales bijuteriile cu diamante.

”A fost nesperat de bine anul acesta, la târg. Au fost multe persoane, mai ales tineri care au vrut să achiziționeze verighetele. Au fost cozi la noi în toată perioada târgului. Au comandat bijuterii cu multe diamante, pentru că s-au gândit că aceste bijuterii le poartă toata viața și au vrut ceva special. Avem peste 50 de comenzi pentru verighete până astăzi (duminică 24 ianuarie 2022) și mai este încă o zi, când vor veni cei care au amânat vizita pe astăzi. Clienții au cumpărat verighete de la 3.000 de lei, până la 16.000 de lei, cele mai multe cu diamante. Au ales aurul alb. Cuplul care a achiziționat verighetele în valoare de 16.000 de lei are diamante de jur-împrejurul inelului, pentru mireasă, iar pentru mire, verigheta este simplă, ambele fiind din aur alb”, susține Cătălina Rotaru, store manager ”Teilor” Iași.

Miresele au cumpărat verighete scumpe, cu diamante, și rochii de minimum 4.000 de lei bucata

Reprezentanții magazinelor cu rochii de mirese prezenți la ”Târgul de Nunți” din Iași spun că bugetul alocat pentru rochia din noaptea nunții a fost cuprins între 4.000 și 6.000 de lei. În 2022 nu mai sunt la modă rochiile albe.

”Miresele vor rochii cât mai ușoare, cât mai simple, dar unice. Nu vor clasica rochie de mireasă albă. Vor rochii roz prăfuit, nude, ivoire, albul a ieșit complet din preferințele mireselor. Am avut și mirese care au vrut rochii negre complet sau combinații de alb cu negru. Aceste influențe vin din Norvegia, Danemarca. Vor să iasă din tipare. Majoritatea cumpără rochii de mirese la un preț mediu de 4.000 de lei. Noi avem rochii de mirese care costă de la 1.200 de lei, la 30.000 de lei, doar pe comandă. Depinde ce își dorește fiecare mireasă. Cea mai scumpă rochie expusă la târg costă 6.500 de lei. Are aplicații cu dantelă prețioasă, totul este cusut manual. Dantela este mai minuțios lucrată. Dantelele folosite de noi sunt din Rusia, Dubai, Turcia. Anul acesta se merge foarte mult pe triplu voal, satin și tafta. Rochiile simple sunt căutate de miresele care fac nunțile pe ponton, în grădină. Sunt foarte mici, restrânse”, susține Georgiana Iacob, designer și antreprenoare ”Reya Salon”.

În edițiile anterioare BZI a fost prezentată și nunta tinerei actrițe Erica Moldovan.

Alexandra, reprezentant magazin rochii de mirese: ”Totul este strălucitor, glamorous”

Anul acesta sunt două categorii de cliente care au venit la ”Târgul de Nunți”: cele care vor rochii simple și cele care vor rochii sclipitoare. Indiferent de alegere, designerii au avut cerere din partea viitoarelor mirese.

”A fost aglomerat acest târg și avem cereri din partea mireselor. În colecțiile din acest an sunt rochii ușoare sau cu aplicații, broderii puse manual. Sunt modele pentru toate gusturile și mărimile, dar și prețurile sunt pentru toate buzunarele”, spune Marius Felecan, reprezentant magazin Deea.

Mai mult, reducerile cuprinse între 15 și 30 la sută au atras viitorii miri.

”La târgul din acest weekend au fost reduceri considerabile, iar miresele au plătit 4.000 de lei, bugetul mediu, pentru o rochie de mireasă. Miresele vor rochii cu mâneci bufante, largi. Totul este strălucitor, glamorous, iar anul acesta se poartă tafta, material fin la atingere, delicat”, susține Alexandra, reprezentant ”Leiandlui”.

Tinerii care fac nunta anul acesta vor să învețe dansul mirilor

Viitorii miri au vrut ca în noaptea nunții să aibă un dans al mirilor perfect astfel că au făcut programările necesare la profesorii de dans din Iași.

”Au venit foarte multe persoane la târgul acesta. Chiar dacă s-a deschis vineri, la 12, au venit oamenii chiar de la deschidere. E bine că s-a întâmplat așa, pentru că și noi reușim să ne cunoaștem clienții și astfel știm mai bine nevoile lor, discutăm mai multe detalii cu ei și astăzi (n.r.- duminică, 23 ianuarie 2022), teoretic, vor veni cei care au amânat discuția cu noi. Avem în jur de 30-40 de programări din partea viitorilor miri care au evenimentele începând cu luna mai 2022”, spune Andrei Adonicioaiei, profesor de dans.

Reporterii BZI au prezentat în edițiile anterioare nunta unei tinere din Iași care a adoptat stilul bohemian chic. Anul acesta, nunțile viitorilor miri sunt la superlativ, dorind să aibă cele mai bune servicii. Au achiziționat verighete scumpe, cu diamante, miresele au cumpărat rochii glamorous și au plătit mii de lei pentru decorațiuni, cursurile pentru dansul mirilor sau amenajarea sălii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`