Prima pagină » Cultural » Secretele istoriei » Cele mai mari secrete ale sotilor Ceausescu
Cele mai mari secrete ale sotilor Ceausescu

Cele mai mari secrete ale sotilor Ceausescu

30 dec. 2019, 12:00,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:51456;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Cele mai mari secrete ale sotilor Ceausescu. Mai multe secrete ce au fost bine păstrate de către cei ce au stat în preajma soţilor Ceauşescu au ieşit la iveală. Multe dintre acestea au legătură cu viaţa lor intimă. Potrivit apropiaţilor, atât Nicolae cât şi Elena Ceauşescu au avut o viaţă intimă dublă.

Cele mai mari secrete ale sotilor Ceausescu

Potrivit zvonurilor Elena Ceauşescu ar fi avut mai mulţi iubiţi în perioada în care a fost prima doamnă a României. Printre amanţii acesteia numărându-se unchiul lui Ion Iliescu, savantul Ioan Ursu şi un medic neamţ
Marea iubire a acesteia a fost tatăl naistului Gheorghe Zamfir, pe care l-a cunoscut în Petreşti, satul natal al dictatoarei.

Elena s-a iubit cu fratele lui Nicolae Ceauşescu, Marin, însă cei doi nu au durat mult împreună pentru ca Marin plecase în armată.

În anul 1939, pe când Nicolae Ceauşescu era la închisoare, aceasta a avut o relaţie extraconjugală cu medicul neamţ Schechter. Doctorul a fost pentru o perioadă de 17 ani doctorul familiei Ceauşescu.

Nici dictatorul nu a fost tocmai cuminte.

„Focosul Ceauşescu îşi rezolvă problemele intime trecând pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei astfel de aventuri, Nicolae Ceauşescu s-a îmbolnăvit de blenoragie”, spune o sursă a familiei Ceauşescu.

Soţii Ceauşescu erau credincioşi

Chiar dacă ateismul era în creştere în acea perioadă, foştii dictatori aveau casa plină de icoane.

„Ceauseasca mai credea în chestii de-astea, ezoterice”, mai spune sursa.

După amantlacurile pe care le-au avut cei doi, Ceauseasca apela la vrăjitoare pentru a-l face pe dictator să îi fie alături. Elena îi punea în pat flori, busuioc şi o floare misterioasă care îl făceau pe Nicolae să nu mai aibă ochi pentru alte femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024