Prima pagină » Cancan » Cele mai interesante detalii despre Andrei Ștefănescu. Puțini știu că artistul a fost la un pas de tragedie

Cele mai interesante detalii despre Andrei Ștefănescu. Puțini știu că artistul a fost la un pas de tragedie

07 dec. 2021, 11:13,
în Cancan

Este celebru și carismatic, iar multă lume vrea să afle cele mai interesante detalii despre Andrei Ștefănescu. Cu o carieră de succes în muzică și televiziune, acesta se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Dacă pe plan profesional are parte de reușite, lucrurile stau diferit când vine vorba de viața privată. Andrei Ștefănescu a avut mai multe probleme în ultima perioadă, iar transformările prin care a trecut sunt uluitoare. Puțini știu că artistul a fost la un pas de tragedie.

Andrei Ștefănescu, artistul cu o biografie surprinzătoare

Carismaticul Andrei Ștefănescu a devenit cunoscut pe scena muzicală din România începând cu anul 2004, când făcea parte din formația „Alb-Negru” alături de bunul său prieten, Kamara. Acesta s-a remarcat imediat în lumea mondenă, fiind apreciat de public pentru vocea sa, dar și pentru glumele savuroase. 

Artistul și-a construit o carieră de succes în muzică, a avut nenumărate colaborări cu vedete din showbiz-ul autohton și a legat prietenii deosebite. Mai mult, Andrei Ștefănescu a demonstrat cât este de talentat și în televiziune, fiind prezentator la mai multe emisiuni celebre.

Pe lângă rolul de moderator tv, Andrei Ștefănescu a acceptat o altă provocare profesională și a participat alături de Liviu Vârciu la competiția de la Antena 1, „Asia Express.” Dacă în sezonul 1 a fost concurent, în sezonul 2 Andrei Ștefănescu a primit rolul de coprezentator al emisiunii. 

Dincolo de succesul în muzică și televiziune, acesta mai are o altă pasiune, și anume sportul. Îndrăgitul artist ar fi vrut să devină profesor de sport sau antrenor, dar s-a dedicat mai mult planului artistic. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu nu a renunțat definitiv la fotbal, jucând de mai multe ori alături de colegii lui de breaslă la Naționala Artiștilor.

La vârsta de 44 de ani, carismaticul cântăreț se bucură de succes pe plan profesional, însă viața privată a acestuia a fost plină de provocări. Artistul a trecut prin două divorțuri dureroase, iar din ultimul mariaj are un băiețel de care este tare mândru.

Andrei Ștefănescu a vorbit în nenumărate rânduri despre problemele din planul personal, dar și despre marile sale dezamăgiri. Acesta a fost protagonistul unui scandal după ce a divorțat de partenera lui de viață, cântăreața Sylvia.

„Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile.”, a declarat artistul la vremea respectivă. 

După despărțirea scandaloasă, Andrei Ștefănescu și-a găsit fericirea alături de Antonia, care i-a devenit soție în anul 2019. Cu toate acestea, cei doi au divorțat, dar păstrează legătura și se ocupă împreună de creșterea băiatului lor, Ayan.

Ce spune artistul despre problemele de sănătate 

Andrei Ștefănescu s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme. Artistul a mărturisit că a fost copleșit de greutăți, însă cel mai mult l-au îngrijorat problemele de sănătate. Vedeta a avut Covid, confruntându-se cu o formă gravă a bolii. Se pare că îndrăgitul cântăreț are de suferit în urma infectării cu noul coronavirus. Acesta a declarat că a devenit parte dintr-un proiect medical care dorește să analizeze repercursiunile bolii. 

„Se face un soi de documentar în care ei strâng cu ce rămâi după COVID-19. Nu este despre poveste, ce s-a scris despre boala mea, ci cu ce rămâi după COVID. Probabil că se vor face cercetări la nivel internațional pentru că boala în sine nu e cunoscută, repercursiunile bolii. Nu e studiată îndeajuns, cu atât mai mult vindecarea ei.”, a precizat cântărețul.

Mai mult, Andrei Ștefănescu a mărturisit cum se simte după ce a trecut prin boală și cu ce alte probleme de sănătate se confruntă în prezent. 

„Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucru, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat, uitam numele invitaților. (…) E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut.”, a mărturisit acesta.

Andrei Ștefănescu a avut parte de multe provocări pe plan personal. Artistul s-a despărțit de frumoasa lui soție, Antonia, spre surprinderea tuturor. După eșecul în mariaj, cântărețul a avut probleme grave de sănătate, fiind la un pas de tragedie după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cu toate acestea, carismaticul prezentator a reușit să depășească momentele dificile, având parte de aprecierea și susținerea unui public numeros. 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024