Prima pagină » Culinar » Diverse » Cele mai haioase nume de alimente – FOTO

Cele mai haioase nume de alimente – FOTO

14 nov. 2013, 21:57,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:11785;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Suntem destul de pretentiosi atunci cand vine vorba despre modul in care sunt ambalate alimentele. Tocmai de aceea, alegerea nepotrivita a denumirii, culoarea ambalajului sau logo-ul ne poate face sa nu ne atingem de un produs alimentar, indiferent de calitatea acestuia.

Cele mai neinspirate ambalaje de alimente din lume

Teoretic orice companie care are ca obiect de activitate alimentatia stie ca in primul rand trebuie sa fie stimulat ochiul cumparatorului si abia apoi, dupa ce a trecut de casa de marcat, sa ajunga sa fie sau nu si pe gustul sau.

Cu toate acestea sunt destule ambalaje care in loc sa sustina produsul, ingroapa de-a dreptul marca respectiva. Cum imaginea face cat o mie de cuvinte, Bored Panda a realizat un clasament al celor mai penibil de amuzante ambalaje alimentare.

Toata lumea face greseli, deci, daca vedeti vreodata oricare dintre aceste alimente, mai dati-le o sansa. Nu vei fi considerata „tarfa” doar pentru ca te-ai dedat la supa „Sluts”. Barbatii heterosexuali nu trebuie sa se teama de mezeluri Homo, iar bomboane Ayds nu vor face rau, daca nu se face exces.

sursa: evz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *