Prima pagină » Local » Cele mai frumoase femei din primarie! Ele i-au imbolnavit pe functionarii din Palatul Roznovanu – FOTO

Cele mai frumoase femei din primarie! Ele i-au imbolnavit pe functionarii din Palatul Roznovanu – FOTO

18 mart. 2015, 20:30,
Silviu Bordeianu în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:487622;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Barbatii din primarie plang dupa frumusetile pierdute, unele definitiv, altele doar pentru o vreme @ In ciuda unor „dezertari”, printre functionarele primariei se gasesc adevarate pretendente la titlul de miss, la toate etajele institutiei @ In Palatul Roznovanu pare sa se gaseasca dovada ca moldovencele sunt cele mai frumoase romance

Angajatii din primarie sunt printre cei mai fericiti salariati din Iasi. Nu numai din cauza programului de bugetar, ci mai degraba datorita mediului de lucru. Printre functionarele primariei se gasesc poate unele din cele mai frumoase moldovence. Fie ca e vorba de functionarele care se ocupa de proiectele Asociatiei Zonei Metropolitane, de proiectele europene sau de cetatenii care ajung sa depuna reclamatii la ghiseele primariei, multe dintre ele ii lasa cu dureri de gat pe cei care trec pragul Palatului Roznovanu. Frumusetile naturii din Palatul Roznovanu sunt poate unul din motivele pentru care unii din sefii primariei au si divorturi la activ, de la primar la viceprimar sau chiar seful Directiei de Proiecte Europene.

Miss la toate etajele

Minione, tipe inalte, brune sau blonde, femeile din primarie le pun imaginatia la incercare celor care ajung in palatul administrativ. Printre barbatii din primarie si-au facut deja loc regretele dupa ce unele frumuseti au inceput sa paraseasca incinta. Roxana Gavril, fosta Talasman, e una din piesele de rezistenta ale primariei la acest capitol. Cei din primarie mai au ceva de asteptat pana o vor revedea, angajata de la Asociatia Zona Metropolitana fiind intrata in concediu prenatal, fiind chiar „iesita de pe piata” dupa ce s-a casatorit. O adevarata colectie de miss se gaseste la Directia de Proiecte Europene, condusa de Cosmin Coman. Una dintre cele dupa care nu mai pot insa intoarce capul angajatii primariei e Bianca Cernescu, o fosta angajata in directia lui Cosmin Coman. Aceasta a plecat in mediul privat in urma cu cateva luni, modelul lasand insa o vie amintire celor care macar au vazut-o pe holurile primariei. Printre minionele de milioane care le lasa gura apa functionarilor e si Catalina Lucaci, aceasta fiind una din functionarele care au manageriat cateva proiecte europene, de asemenea, de milioane.

„La Zona Metropolitana sau la Directia Proiecte poti sa te imbolnavesti de inima. Nu numai acolo insa, daca mai nimeresti cand trebuie pe la ghisee iti vine sa ceri consiliere cu ora la depus reclamatii”, crede unul din angajatii primariei. Larisa Amihaiesei, o fosta jurnalista, angajata momentan la Centrul de Informatii pentru Cetateni, se lauda pe un site de socializare cu cateva imagini care ar putea sa le mai domoleasca revolta celor care vin cu reclamatii la primarie.

Nu in ultimul rand desigur, secretara Consiliului Local, Denisa Ionascu, ii lasa zilnic perplex pe cei din primarie si nu doar cu garderoba eleganta sau pregatirea juridica. „Nu putem emite comentarii despre fizicul angajatilor. Specializarea si meritele profesionale sunt lucrurile care ii recomanda”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al primariei.

Sondajele de opinie scot moldovencele in top

Un sondaj de opinie realizat in urma cu cativa ani de Organizatia Barbatilor din Romania – Bergenbier (OBR-B) aratau ca Bucurestiul ar fi in topul national, cei chestionati afirmand  in proportie de 17 la suta ca cele mai frumoase romance se afla in capitala. Iasul a iesit pe locul doi, cu 13,4 procente. Studiul mai arata ca cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea – 46 la suta, Iasi – 45 la suta si Sibiu – 44 la suta.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024