Prima pagină » Magazin » Cele mai emotionate cadouri de Valentine’s Day sunt bijuteriile!
Cele mai emotionate cadouri de Valentine’s Day sunt bijuteriile!

Cele mai emotionate cadouri de Valentine’s Day sunt bijuteriile!

08 feb. 2021, 11:19,
în Magazin

Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor cum mai este cunoscuta in Romania, se sarbatoreste in fiecare an pe 14 februarie. Desi este o sarbatoare ,,imprumutata”, nu inseamna ca nu starneste emotii in inimile tuturor indragostilor sau ca nu ar mai trebui celebrata, din contra. Datorita acestei sarbatori, oamenii au inceput sa isi exprime mai usor sentimentele fata de persoanele iubite si chiar sa daruiasca mai des cadouri simbolice, fara un motiv anume. Dupa cum probabil stii deja, iubirea nu are nevoie de lucruri materiale pentru a fi demonstrata, insa din cand in cand, cadourile simbolice pot aduce o mare bucurie oricui.

Cele mai populare cadouri pentru Valentine’s Day sunt bomboanele de ciocolata, ursuletii de plus sau pernele in forma de inimioara si trandafirii rosii. Aceste cadouri sunt cele considerate ,,standard” si care reflecta cel mai bine sarbatoarea. Insa, multe persoane aleg sa daruiasca si cadouri diferite, cum ar fi bijuterii, iar unii parteneri chiar isi surprind jumatatea cu un inel de logodna. Ce poate fi mai romantic decat o cerere in casatorie de Sfantul Valentin? In cazul in care vrei sa iti surprinzi iubita cu ocazia zilei de 14 februarie, in continuare iti vom prezenta cateva cadouri pentru Valentine’s Day, mai exact bijuterii deosebite pe care le poti comanda online de la Chic Bijoux!

1.    Set 2 bratari cu Diamant natural alb/negru – Model infinit – Aur Galben 14K si snur reglabil

Dupa cum stii probabil, simbolul infinitului este asociat cu iubirea fara final, care depaseste orice bariera. Astfel, este potrivita pentru toate cuplurile care pun dragostea mai presus de orice si pentru care timpul nu mai inseamna o provocare, cata vreme exista iubire. Cadoul este format din doua bratari, cate una pentru fiecare partener, ambele fiind realizate cu pandantive din aur galben 14K si cu diamante naturale (unul incolor pentru bratara feminina si unul negru pentru bratara masculina). Bratarile sunt confectionate din snur de matase vegetala si au o marime reglabila.

2.    Medalion inima 20 mm cu poza in interior – Gravura personalizata – Argint 925

Medalioanele de acest tip exista de foarte multi ani si au reprezentat intotdeauna un simbol al iubirii, deoarece purtau pozele celor dragi cat mai aproape de inima. Daca vrei ca surpriza sa fie completa, opteaza pentru o fotografie cu voi doi si pentru gravarea unui mesaj care va defineste cel mai bine povestea de dragoste: poate fi un cuvant, un nume, un simbol sau un vers dintr-o poezie sau dintr-o melodie. Medalionul este realizat din argint 925 si are dimensiunea de 20 mm. Este insotit si de un lantisor fabricat tot din argint 925, cu o lungime de 45 cm.

3.    Cercei Stea – Aur Galben 14K – inchidere surub

Probabil stii zicala populara ,,ti-as da luna si stelele de pe cer”, care se refera la faptul ca ai face orice pentru persoana iubita. Desi nu poti sa ii daruiesti stelele, poti totusi sa ii oferi o pereche de cercei din aur personalizati de la Chic Bijoux. Acestia vor reprezenta unul dintre cele mai frumoase cadouri si cu siguranta persoana iubita se va bucura peste masura.

In incheiere, iti dorim un Valentine’s Day perfect si speram sa alegi pentru persoana iubita una dintre bijuteriile pe care ti le-am prezentat! Suntem siguri ca se va bucura peste masura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *