Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Cele mai bune pozitii intime pentru femeile plinute
Cele mai bune pozitii intime pentru femeile plinute

Cele mai bune pozitii intime pentru femeile plinute

15 aug. 2016, 12:32,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:42278;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Faptul ca ai cateva kilograme in plus nu inseamna ca nu te poti bucura de o viata sexuala activa. Iata cateva pozitii sexuale pentru plinute, recomandate de o experta britanica in sexologie.
Inainte de a prezenta cele mai bune pozitii sexuale pentru femei plinute, trebuie sa spunem ca primul pas spre implinirea sexuala atunci cand ai kilograme in plus este sa incepi sa te simti comfortabila in pielea ta. Majoritatea femeilor din aceasta categorie se simt nesigure cand vine vorba sa stea dezbracate cu partenerul, indiferent ca li s-a spus ca sunt frumoase.
Pentru a te bucura cu adevarat de sex trebuie sa intelegi ca esti sexy asa cum esti tu si ca partenerul tau te doreste tocmai pentru ca este atras de corpul tau, nu din mila. Asa ca, iubeste-ti corpul si sexualitatea.
Iata, deci, cateva pozitii sexuale pentru plinute, recomandate de renumita experta britanica in sexologie Annabelle Knight.

Pozitii sexuale pentru plinute – Misionarul
Desi unii cred ca pozitia misionarului poate fi foarte plictistoare, Annabelle Knight spune ca aceasta este perfecta pentru femeile plinute.
„Poti adapta pozitia in asa fel incat sa ti se potriveasca. Pur si simplu trebuie sa iti pui o perna sau doua sub posterior. Acest lucru te va ajuta sa iti ridici pelvisul si vor creste sansele de stimulare a punctului G”, spune experta in sexologie.
Pozitii sexuale pentru plinute – Doggie Style
Annabelle spune ca aceasta este ideala pentru femei care sunt ingrijorate de aspectul burtii lor. In aceasta pozitie, penetrarea se face pe la spate, iar partenerul se poate apleca deasupra corpului tau. El va adora sa vada cum te intinzi in fata lui.
Pozitii sexuale pentru plinute – Femeia deasupra
Multe femei plinute se simt destul de inconfortabil cand vine vorba despre aceasta pozitie, insa Annabelle spune ca exista un truc. „Prinde-te cu mainile de gleznele lui pentru un plus de echilobru si lasa-te putin pe spate. Aceasta pozitie iti face sanii sa arate incredibil”, spune sexperta britanica.

Pozitii sexuale pentru plinute – Sex pe lateral
E o pozitie mai dificila, insa efortul mai mare il depune barbatul. „Stai pe lateral (daca vrei, poti folosi perne pentru un plus de confort) si tine un picior pe linie cu corpul si altul in aer, in timp ce partnerul te penetreaza. Este grozav pentru el, deoarece detine controlul. Tu trebuie doar sa stai relaxata si sa te bucuri”, spune Annabelle Knight.

Pozitii sexuale pentru plinute – Sex in picioare
Este o pozitie versatila si duce adesea la orgasme intense. „Stai pe varfurile picioarelor si sprjina-te de o piesa de mobilier. Partea frumoasa a acestei pozitii este ca poti sa stai cu fata sau cu spatele la partener”, mai spune sexperta.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *