Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cele 12 zodii ale anului: Ce surprize a pregătit 2022 pentru fiecare semn al zodiacului

Cele 12 zodii ale anului: Ce surprize a pregătit 2022 pentru fiecare semn al zodiacului

01 feb. 2022, 11:31,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Cele 12 zodii ale anului reprezintă constelațiile situate de-a lungul eclipticii. Acesta reprezintă cercul de-a lungul căruia Soarele parcurge calea sa timp de un an. În astrologie, se spune că fiecare persoană aparține unei singuri zodii. Aceasta este aleasă în conformitate cu data nașterii sale. Aceste date sunt folosite pentru a crea horoscoape.

Trebuie să știi că pe lângă ciclul lunar, de la luna nouă la cea plină, există și perioade de mișcare ale altor corpuri cerești. Planetele Marte, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto sunt, de fapt, patronii semnelor zodiacului. Intrând într-un anumit ciclu, fiecare planetă are un impact extraordinar asupra zodiei sale.

un cerc cu toate zodiile anului

Pentru Balanță, luna schimbării globale va fi februarie

Cele 12 zodii ale anului: Care sunt cele mai favorabile luni pentru semnele zodiacale în 2022

Potrivit astrologilor, luna mai va fi cea mai importantă pentru zodia berbec. Această zodie se evidențiază prin caracterul său înflăcărat, irascibil și impulsiv. În acest moment, planeta patronă este Marte. Planeta va oferi mai multă energie, putere și surprize plăcute zodiei pe parcursul întregului an. Iar în mai, berbecii vor avea parte de succes în carieră și în viața personală.

Pentru zodia Taur, aprilie va fi cea mai favorabilă perioadă. Patrona zodiei este Venus. Aceasta le va permite reprezentanților acestei zodii să se învăluie în sentimente romantice. Iar în perioada Mercurului, Taurul va avea parte de un avantaj imens față de alte zodii în carieră. Astfel, în perioada cuprinsă între 11 până în 28 aprilie, taurii trebuie să profite imens de oportunitățile oferite. De asemenea, această perioadă va fi un favorabilă și pentru creșterea personală și pentru a învăța lucruri noi.

Luna iunie le va oferi gemenilor oportunități grozave de a scăpa de frici și fobii. Potrivit experților, această lună este cel mai bun moment pentru ca gemenii să-și îndeplinească toate visele. Conducătorul zodiei Mercur îi va sprijini pe Gemeni în perioada 13 iunie – 4 iulie. Astfel, această perioada este una extrem de bună pentru a acționa. Specialiștii încurajează gemenii să-și asume riscuri, deoarece norocul îi va însoți în toate demersurile.

un cerc cu toate zodiile anului

August este luna culminantă pentru Lei

Ce îi așteaptă pe raci, lei și fecioare: Care sunt cele mai reușite luni pentru aceste zodii

Racii trebuie să-și focuseze toate scopurile pentru luna iulie. Aceasta este, cu adevărat, luna lor. Iulie va aduce vești bune și te va uni cu oamenii potriviți. Mai mult de atât, cineva din viața Racilor va pleca pentru totdeauna. Însă, această plecare este doar spre bine. De asemenea, este bine să petreci luna iulie mai mult cu familia deoarece este o lună foarte familială și romantică.

August este luna culminantă pentru Lei. În acestă lună, patronul lor, Soarele, va trece pe lângă semn. Cea mai bună lună pentru autopromovare, laudă de sine și menționarea despre succesele tale. Nu-ți fie frică să te arăți întregii lumi. Este bine să-ți faci timp pentru interesele și hobby-urile tale. Unul dintre acestea poate deveni sensul vieții tale.

Astrologii sfătuiesc în privința fecioarele să parieze mai mult pe luna octombrie. În această lună, planeta patroană va fi atentă la problemele întâmpinate la locul de muncă. Este, de asemenea, un timp favorabil pentru comunicarea cu șeful și schimbarea activităților. Fecioarele vor trebui să ia inițiativa și soarta în propriile mâini. Fecioarele trebuie să comunice mai mult și să venă cu idei noi, în special între 23 septembrie și 10 octombrie.

un cerc cu toate zodiile anului

Racii trebuie să-și focuseze toate scopurile pentru luna iulie

Ce surprize au pregătit planetele pentru balanță și scorpion: Luna schimbării pentru aceste zodii

Pentru Balanță, luna schimbării globale va fi februarie. În acest moment, persoanele născute sub zodia balanță ar trebui să acorde atenție vieții personale și antrenamentului. Există posibilitatea de  merge într-o călătorie inedită. De asemenea, februarie este o lună favorabilă pentru demararea unor noi proiecte sau a unei afaceri care a fost amânată de mult vreme. Astfel, vei reuși să-ți demonstrezi succesul și talentul.

Scorpionii vor fi recompensați la sfârșitul anului. Decembrie vă va arăta rezultatele anului 2022. Întrucât anul aduce o mare transformare pentru mulți Scorpioni, tocmai în acest moment îți vei da seama că experiența dobândită a dus la un rezultat foarte bun. Există riscul că va trebui să-ți iei rămas bun de la cineva cu care ai petrecut foarte mult timp. Decembrie va oferi pentru scorpioni înțelepciune și multă pace sufletească.

un cerc cu toate zodiile anului

Pentru zodia Taur, aprilie va fi cea mai favorabilă perioadă

Ce noi uși se vor deschide în 2022 pentru săgetători și capricorni: Ce spun specialiștii

Odată cu terminarea sezonului rece, se vor deschide noi uși pentru Săgetători. Iar luna martie va fi o lună a schimbărilor. În această perioadă, sunt posibile încasări mari de numerar din surse noi. Este o lună foarte potrivită pentru a găsi un nou job part-time sau pentru deschiderea propriei afaceri.

În ceea ce privește finanțele, Săgetătorul va avea o mulțime de lucruri de făcut în acest sens. Este important să nu exagerați în demersurile inițiate. În perioada 11-19 martie va începe perioada în care îți vei putea recupera energia pierdută.

2022 pregătește dificultăți pentru Capricorni. Aceste obstacole îi va ajuta capete putere și înțelepciune, spun astrologii. Septembrie este o lună romantică și calmă pentru această zodie. Este perioada perfectă pentru intimitate. Există o mare probabilitate de a-ți găsi dragostea sau de a-ți duce relația la următorul nivel. Septembrie pentru Capricorn este o perioadă de stabilitate. Este important să nu ratați șansa de a-ți îmbunătăți viața din toate punctele de vedere.

Cele 12 zodii ale anului vor avea parte de multe încercări în noul an. Însă, 2022 promite a fi un an înfloritor pentru majoritatea dintre zodii. Este un an plin de oportunități și de redescoperire. Fiecare semn al zodiacului are propria planetă patronă care îl veghează și care îl va ajuta să izbutească în demersurile inițiate. Specialiștii spun că planetele patroane au un impact direct asupra caracterului și temperamentului unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *