Evenimentele din ultimele zile de la Taverna Racilor i-au făcut pe oameni să se întrebe care era cel mai scump preparat al meniului. Localul era unul dintre locurile de fițe din Capitală. Multe vedete au trecut pragul acestuia pentru a încerca unul sau mai multe din preparatele alese.
Oricine își dorea să încerce un platou de fructe de mare era nevoit să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 627 de lei.
Restaurantul Taverna Racilor a fost temporar închis
Restaurantul Taverna Racilor a fost temporar închis timp de 6 luni după ce inspectorii ANPC au descoperit mai multe deficiențe. Acest local este apreciat în cercurile selectate ale Capitalei, motiv pentru care și prețurile practice erau ridicate, nefiind accesibile oricui.
Amplasat în partea de nord a orașului, într-o zonă frecventată de numeroase celebrități, prețurile erau pe măsură.
Mâncarea servită primea adesea laude, fiind disponibile preparate din pește și fructe de mare extrem de delicioase.
Care era cel mai scump preparat al meniului la Taverna Racilor
Prin urmare, într-o locație exclusivistă, prețurile practice sunt ridicate și nu oricine își poate permite să se bucure de o cină la restaurantul deținut de Pescobar. Acest loc a fost intens mediatizat pe platformele de socializare și a captat rapid atenția utilizatorilor online, care au ales să îl viziteze.
Un platou cu creveți servit peste un strat de cartofi are un preț de 61 de lei. O porție simplă de creveți costă 57 de lei, în timp ce creveții pane în sos srilankez ajung la prețul de 71 de lei. Acestea nu se încadrează printre cele mai scumpe preparate, fiind disponibile sub forma unor platouri de 5 kilograme.
Un platou Taverna Racilor destinat a fi servit de 4 persoane, având o greutate de 5 kilograme, are un preț de 627 lei. Acestea includ Tentacule de calamar in cantitate de 1000g, Raci in cantitate de 1000g, Calamarul in cantitate de 1000g, Crevetii in cantitate de 1000g, Scoicile in cantitate de 1000g, Carnea de midi in cantitate de 200g, precum si lămâie, pătrunjel verde, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui și o sticlă de vin.
Platoul Paul’s Seafood, în valoare de 631 de lei, conține o selecție generoasă de fructe de mare. În farfurie veți găsi fritto misto de fructe de mare în cantitate de 500g, scoici în cantitate de 500g, creveți în cantitate de 450g, homar în cantitate de 400g, doradă în cantitate de 800g (provenită din muntele Athos), tentacule de calamar în cantitate. de 400g, caracatiță în cantitate de 300g, carne de midi în cantitate de 200g, patrunjel verde, lămâie, ulei de măsline și o sticlă de vin.