Prima pagină » Local » Cel mai negru scenariu s-a adeverit! Ion Pascal, un ieșean care a dispărut fără urmă, a fost găsit mort, după două săptămâni. Fiica: „Era la UPU, în comă, la necunoscuți”

Cel mai negru scenariu s-a adeverit! Ion Pascal, un ieșean care a dispărut fără urmă, a fost găsit mort, după două săptămâni. Fiica: „Era la UPU, în comă, la necunoscuți”

18 iul. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu în Local

Un ieșean a dispărut în urmă cu două săptămâni. Ion Pascal a plecat de la fiica lui, din municipiul Iași, și trebuia să ajungă la domiciliu, în Holboca. Din păcate, acesta nu a mai ajuns acasă, iar familia l-a căutat disperată, sperând într-o minune, însă finalul a fost unul tragic

Timp de două săptămâni, o familie din Iași și-a căutat disperată tatăl. Acesta a dispărut fără urmă, după ce a plecat din municipiul Iași, cu destinația Holboca, însă nu a mai ajuns. Fiica acestuia a făcut apeluri disperate atât pe rețelele de socializare, cât și la Poliție pentru a-l găsi, însă fără niciun răspuns

„Noi l-am căutat mai bine de două săptămâni, am anunțat și Poliția, însă nimic. El avea domiciliu în Holboca, fusese la mine în vizită, în zona cartierului Alexandru cel Bun, din municipiul Iași. A plecat spre casă și rămăsese să revină la mine peste două zile. Am tot încercat să-l sun și avea telefonul închis, așa că am sunat-o pe verișoara mea ca să-l roage să-mi răspundă, deoarece deja îmi făceam griji. Așa mi-am dat seama că el nu a mai ajuns acasă, la Holboca, pentru că nu l-a găsit acolo, dar nici la mine nu a mai venit. Am sunat pe la spitale, am mers pe traseul pe unde știam că merge el, l-am căutat peste tot, dar am sperat că îl vom găsi în viață. De când mama noastră a murit, el a început să bea foarte mult”, a povestit Dana Obreja, fiica bărbatului dispărut.

Ion Pascal, ieșeanul dispărut, a fost găsit mort

După mai bine de două săptămâni, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit. Familia l-a găsit pe Ion Pascal, însă acesta murise. Din spusele familiei, bărbatul se afla în comă la spital.

„Din nefericire, exact cu ceea ce ne era cel mai frică ne-am confruntat. Am aflat că a fost internat la spital, în comă, la necunoscuți, și a murit. Încă așteptăm explicații, informații. Deocamdată, nici cei de la spital nu au prea multe informații, cazul este dat la Poliție”, a mai precizat Dana Obreja, fiica bărbatului dispărut.

Un alt ieșean dispărut

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat cazul altui ieșean dispărut. Fiul medicul ieșean Cristina Mandric, a dispărut fără urmă de acasă. După două zile de căutări, fiul acesteia, Marian Mandric, a fost găsit tocmai pe raza comunei Dumești, din Iași. Conform unor surse din anchetă, băiatul a mers pe jos de la casa lui din Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, până în comuna Dumești. Ar fi trecut prin pădure, pe câmp și a dormit, în cele două nopți, lângă o stână de la marginea comunei Dumești. Încă nu se cunoaște clar motivul dispariției lui de acasă și nici dacă în tot acest timp a avut vreun gând de sinucidere.

Câțiva martori care au fost prezenți când acesta a fost găsit au povestit că părea a fi într-o stare vizibilă de depresie. Acesta este student la Facultatea de Drept, în anul IV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *