Prima pagină » Titlurile zilei » Cel mai negru coșmar s-a adeverit! Ionuț, tânărul găsit într-o baltă de sânge într-o pădure din Iași, a murit. Crimă sau accident?

Cel mai negru coșmar s-a adeverit! Ionuț, tânărul găsit într-o baltă de sânge într-o pădure din Iași, a murit. Crimă sau accident?

16 aug. 2022, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Cel mai negru coșmar s-a adeverit. Ionuț, tânărul găsit într-o baltă de sânge într-o pădure din Iași, a murit. Băiatul s-a stins după ce mai multe zile s-a aflat sub supravegherea medicilor din Iași. Din nefericire, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva

Ionuț, tânărul din Sinești care a fost zdrobit de un buștean, a murit. După aproape două săptămâni de când a fost internat în spital s-a stins. În vârstă de 19 ani, Ionuț a luptat cât a putut de mult pentru viața sa, dar totul a fost în zadar. Tânărul de doar 19 de ani se afla în prima zi de muncă și a avut parte de un accident teribil. Ionuț M. muncea la o firmă privată ce se ocupă cu tăierea lemnului la pădurea din comuna Mădârjac. Din nefericire, în timpul orelor de muncă, un buștean a căzut și l-a lovit în cap și pe umăr. Ionuț a ajuns la spital în cursul serii de 2 august 2022. Colegii care se aflau cu el în pădure când a avut loc accidentul au sunat de urgență la numărul unic 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii s-au chinuit să ajungă la el, deoarece se afla într-o zonă greu accesibilă. Ionuț a fost adus de colegi cu un utilaj pentru a putea fi preluat de medici. Băiatul a fost găsit în stare critică.

Familia lui este disperată

Ioan Baciu, tatăl băiatului strivit de un copac, a făcut dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat cu fiul său în pădurea din Mădârjac. Ieșeanul a adus acuzații grave la adresa lui Vasile Bița, cel la care lucra Ionuț. Vasile Bița nu a fost de găsit până în prezent. Familia băiatului vrea să meargă până în pânzele albe pentru a se face dreptate pentru Ionuț.

„Întrucât viața fiului meu nu este de vânzare, deși trăim de azi pe mâine, m-am prezentat la postul de poliție Sinești pentru a depune o cerere în vederea descoperirii adevărului. Încearcă să ascundă tot și vin doar cu minciuni, cum că fiul meu ar fi muncit doar în acea zi, deși lucrează de un an”, se arată în plângerea depusă la ITM.

Unde este dreptatea?

Ieșeanul aduce acuzații grave lui Vasile Bița, cel la care lucra Ionuț, fiul său.

„Vă aduc la cunoștință că fiul meu, Ionuț Manole, lucra la pădure pentru Vasile Bița. L-a luat în pădure, l-a dus, a venit noaptea, târziu, pe data de 2 august 2022, și mi-a spus că băiatul meu este în spital. Mi-a spus să stau liniștit, să nu mă duc la el că o să rezolve tot și să o dăm la pace. Eu i-am spus că nu am copil de vânzare. Ionuț învăța și pentru școala de șoferi, iar Vasile Bița îi promisese că îl va rezolva cu carnetul și cu tot. Vasile Bița are mai mulți minori care lucrează la el în pădure, ilegal. Băiatul meu nu era în prima zi la muncă, cum a spus el. Ionuț lucrează de un an acolo. Am fost și la Poliție, la Sinești. Nu știu ce s-a întâmplat cu copilul meu. Nimeni nu îmi zice nimic. Vasile Bița mi-a zis să nu merg la Poliție, să nu fac nimic și că rezolvă el. Eu vreau să se facă dreptate pentru copilul meu”, a declarat Ioan Baciu, tatăl tânărului strivit de buștean la Mădârjac.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *