Prima pagină » Economic Local » Cel mai mare și mai scump diamant din România, expus la Iași. Femeile pot achiziționa în rate bijuterii de două milioane de euro – FOTO, VIDEO

Cel mai mare și mai scump diamant din România, expus la Iași. Femeile pot achiziționa în rate bijuterii de două milioane de euro – FOTO, VIDEO

07 mart. 2020, 04:00,
Raluca Costin în Economic Local

Timp de două zile, aproximativ 50 de bijuterii și tablouri vor fi expuse în cadrul Pleiada Boutique Hotel. Atracția expoziției îl reprezintă cel mai mare diamant care a fost scos vreodată la vânzare în România și care poate fi admirat în perioada 7-8 martie. Briliantul de circa 8,59 carate este estimat între 45.000 și 65.000 de euro și va fi prezentat privat, într-un turneu exclusivist prin cele mai importante orașe ale țării. Superbul diamant și cele aproximativ 50 de bijuterii provin din colecțiile private sau din cadrul Casei Artmark.

Bijuterii în valoare de două milioane de euro

Între bijuteriile de colecție în valoare de aproape două milioane de euro, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate. Tot celebrul designer Pheres semnează un elegant colier din aur alb, placat cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, care a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora și care este estimat pentru piața românească, în cadrul licitației, la o valoare conservatoare de 9.000-14.000 de euro. De asemenea, în cadrul expoziției pot fi admirate și tablouri semnate de Nicolae Tonitza și Nicolae Grigorescu.

Femeile pot achiziționa diamante în rate

Persoanele care vor să aibă o astfel de bijuterie o pot achiziționa în rate. Astfel, Casa Artmark oferă și posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile pentru perioada 7-8 martie la Iași. De asemenea, doamnele care vor participa la licitație pot să achiziționeze aceste comori și cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

„Femeile primesc și astfel de cadouri. Este normal. În ceea ce privește partea de investiții, întotdeauna investiția în diamante este foarte bună”, a spus Cezar Burlan, reprezentant Artmark.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`