Prima pagină » Sport » Cel mai mare salariu pe care-l oferă Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Dezvăluirea lui Florin Gardoș
Cel mai mare salariu pe care-l oferă Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Dezvăluirea lui Florin Gardoș

Cel mai mare salariu pe care-l oferă Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Dezvăluirea lui Florin Gardoș

19 aug. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Conform lui Florin Gardoș, cel mai mare salariu pe care-l oferă Mihai Rotaru la Universitatea Craiova este 12.000 de euro lunar.

Florin Gardoș nu și-a mai prelungit contractul cu Universitatea Craiova și se află, deocamdată, în vacanță, dar a vorbit deschis despre banii câștigați de la patronul Mihai Rotaru. Stoperul în vârstă de 32 de ani a dezvăluit, cu apoximație, salariul pe care l-a încasat la gruparea de pe „Ion Oblemenco”. Fostul stoper de la FCSB și Southampton a fost măcinat de accidentări și nu a reușit să se impună în Premier League. Sătmăreanul a încercat să-și relanseze cariera în România pentru a reveni și în prima reprezentativă, dar nu ghinionul a plutit deasupra lui și la formația din Bănie.

Florin Gardoș este liber de contract

Florin Gardoș a risipit ceața în privința salariului său la formația din Bănie și a dezvăluit care e cel mai mare salariu pe care-l oferă patronul Mihai Rotaru la gruparea care a terminat sezonul pe locul secund în ierarhia Ligii 1, după CFR Cluj.
Stoperul în vârstă de 32 de ani susține că cel mai mare contract la Craiova ajunge la 12.000 de euro lunar.

„Mă simt foarte bine. Tot anul am fost foarte bine, am reușit să facem două cantonamente. Problema e că nu am reușit să joc niciun meci oficial. Nu a depins de mine că nu a rămas la Craiova. Eu îmi doream, dar nu am primit o ofertă de prelungire. În momentul în care ai peste 30 de ani și ai un an fără meci, ai salariu mare, atunci contează.

Nu am avut 24.000 de euro, nu există așa ceva. La Craiova nu țin minte să fi fost un jucător cu mai mult de 12.000 de euro pe lună, iar eu nu l-am avut pe acesta. Pe la 10.000 de euro, nu ar fi frumos să zic ce salariu am avut. Eu am acceptat oferta lor și nu am negociat. Eu venisem din Anglia, voiam să joc patru luni și să mă întorc în Vest. Asta a fost în mintea mea”, a declarat Florin Gardoș.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a recunoscut, astăzi, că s-a implicat în lupta la titlu dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, după ce a folosit mai mulți juniori la partida cu ardelenii.
În plus, Becali a afirmat, înaintea Adunării Generale a LPF, că a încercat să-l contacteze pe finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, în urmă cu trei săptămâni și că acesta „ar fi fost campion dacă răspundea la telefon”.

Sorin Cârțu: „Așa a decis el să se comporte și, într-un fel, să desconsidere competiția”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, nu a dorit să pornească o dispută cu Gigi Becali, limitându-se să spună că finanțatorul de la FCSB a desconsiderat competiția prin folosirea mai multor juniori într-un meci atât de important în lupta la titlu.

„E treaba lui. Așa a decis el să se comporte și, într-un fel, să desconsidere competiția. E treaba lui, n-ai ce să comentezi mai multe. Asta vorbiți cu domnul Rotaru, dacă a vrut sau nu să-i răspundă la telefon. Poate n-a văzut, cine știe? Dar ce am făcut noi? Ei au un portar care a apărat la meciul ăla, pe Vlad. Să spună el dacă a venit cineva să-i spună că trebuie să fie campioană Viitorul sau dacă i-a spus cineva să o lase mai moale. Erau jucători care încă mai fac parte din lotul nostru”, a declarat Cârțu, la Fotbal Club.

Gigi Becali: „Față de Universitatea Craiova îmi cer iertare”

La restanța dintre FCSB și CFR Cluj, din 31 iulie, contând pentru runda a opta din play-off-ul Ligii 1, scor 0-2, în formația patronată de Gigi Becali s-au regăsit mai mulți jucători neexperimentați, precum Ovidiu Perianu (18 ani), Cristian Dumitru (18 ani), Andrei Istrate (18 ani) și Adrian Niță (17 ani).

La două săptămâni după meciul dintre FCSB și CFR Cluj, Becali a recunoscut că FCSB a aliniat intenționat o astfel de formulă experimentală pentru a-i răspunde cu aceeași monedă Universității Craiova, care, în viziunea finanțatorului, a procedat la fel în trecut, când echipa sa era implicată în lupta la titlu.

„Față de Craiova îmi cer iertare că i-am răsplătit cu aceeași monedă de anul trecut. Acum nu mai vreau, vreau să fie dreptate”, a spus Becali, aflat la sediul LPF.

Ce tineri au folosit oltenii la Universitatea Craiova-Viitorul 0-1

În urmă cu trei ani, Universitatea Craiova a aliniat o formulă cu mulți tineri la un joc considerat decisiv pentru Viitorul, meci pe care trupa lui Gică Hagi l-a câștigat și, ulterior, avea să ia campionatul. La vremea respectivă, Becali a declanșat un scandal monstru, amenințând cu DNA-ul „dacă la pauză nu intră Andrei Ivan”. La meciul acela cu Viitorul, în echipa de start a Craiovei s-au aflat și debutanții Andrei Vlad (același Andrei Vlad de la FCSB) și Alexandru Popescu, plus Robert Petre, care avea cinci meciuri pentru olteni. Iar pe parcurs, pe teren a intrat și Brânzan, 17 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *