Prima pagină » Eveniment-Social » Cel mai mare festival caritabil din România, INIMO, organizat de către părintele Dan Damaschin, revine cu cea de-a treia ediție

Cel mai mare festival caritabil din România, INIMO, organizat de către părintele Dan Damaschin, revine cu cea de-a treia ediție

15 iul. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

INIMO, Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, organizat de către părintele Dan Damaschin, a ajuns la cea de-a treia ediție! În perioada 15-18 august 2024, se va desfășura evenimentul caritabil pe stadionul Universității de Științele Vieții (USV) Iași, în rond agronomie.

INIMO a ajuns la cea de-a treia ediție

În perioada 15-18 august 2024, pe stadionul USV Iași, din rond agronomie, se va desfășura cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, INIMO. Vor fi patru zile de voie bună, de muzică și momente artistice, dar mai ales de fapte bune. Evenimentul este unul caritabil care vine în ajutorul celor peste 10.000 de copilași aflați în grija Asociației Glasul Vieții.

„INIMO este dedicat vieții, copiilor născuți ori nenăscuți, precum și familiei, cu toate provocările pe care le presupune. Un festival aparte, pe sufletul oamenilor cu inimă mare. Vor urca, pe scena INIMO, sub ochii noștri, artiști cu voci de aur, nume mari și de mare însemnătate, oameni care au mai fost alături de noi și în anii trecuți sau care vin în premieră la cel mai mare festival caritabil din toate timpurile și din toate colțurile lumii. Cu toții iubesc familia, cu toate momentele frumoase și mai puțin plăcute, care le colorează viața, dincolo de partea profesională. Ei bine, aceștia reușesc să îmbine cu succes viața artistică cu viața de părinte”, se arată pe rețelele de socializare a părintelui Dan Damaschin.

Printre artiștii ce vor fi prezenți în cadrul festivalului caritabil se numără Nicolae Botgros și Orchestra Națională Lăutari, Circul din Chişinău, Connect-R, Voltaj, Filarmonica de Stat Iași/Iasi Philharmonic, Romania, Ștefan Bănică Jr., Trupa Planeta Clounella, Horia Brenciu și Coloricii.

Accesul în festival se face prin achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte marca INIMO

La această ediție, accesul se face diferit față de anii trecuți. Până acum, intrarea era pe bază de o donație minimă, dar anul acesta se va face prin achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte marca INIMO.

„Anul acesta, vom schimba puțin mersul lucrurilor, astfel că, de această dată, intrarea la festival se va face prin achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte marca INIMO. Practic, cumpărați o ie, o pereche de pantofi sport INIMO sau o geacă și imediat beneficiați de o zi de festival. Dacă mai achiziționați și o geacă INIMO, veți avea acces la 2 zile de festival, iar dacă veți lua și un ghiozdan, aveți asigurată intrarea la festival pentru toate cele 4 zile. Gândiți-vă că fiecare pereche de papuci cumpărată va aduce în picioarele copiilor sărmani o pereche nouă de papuci, cu care vor începe un nou an școlar. V-am pregătit produse noi, de o calitate fără egal, pentru toate gusturile și toate vârstele”, se mai arată în mediul online.

Banii adunați din vânzarea produselor INIMO vor fi dublați de Asociația Glasul Vieții, iar reprezentanții îi vor pregăti pe cei 10.233 de copiii sărmani pentru noul an școlar.

„Tot ce achiziționați pentru sine și pentru cei dragi se va dubla pentru cei 10.233 copiii sărmani ori orfani pe care îi vom pregăti pentru școală cu haine, încălțăminte, ghiozdan, rechizite și tot ce este necesar pentru a păși demni în prima zi de școală! Pe deasupra, vă așteaptă o mulțime de produse gratuite sau la prețuri promoționale”, se arată în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *