Prima pagină » Titlurile zilei » Cel mai împătimit jucător la cazino din Iași a spart sala de păcănele preferată! A furat un teanc de bani și a sperat să prindă „speciala” în altă parte! A ajuns până la urmă în autospeciala de Poliție după ce a făcut circul de pe lume! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Cel mai împătimit jucător la cazino din Iași a spart sala de păcănele preferată! A furat un teanc de bani și a sperat să prindă „speciala” în altă parte! A ajuns până la urmă în autospeciala de Poliție după ce a făcut circul de pe lume! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

22 feb. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Cel mai împătimit jucător la cazino, ridicat chiar dintr-o sală de păcănele! Polițiștii Secției 4 l-au identificat pe Constantin Narcis Avram. De altfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a individului, iar acesta a ajuns după gratii pentru 30 de zile, pentru furt calificat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Asta, nu înainte de a face circul de pe lume în momentul în care a fost săltat

După o spargere ca-n filme, cel mai împătimit jucător la cazino din Iași a fost ridicat chiar dintr-o sală de păcănele! Acesta este suspectat că a furat un teanc de bani din sala de jocuri preferată! Individul a fost încătușat și a ajuns până la urmă în autospeciala de Poliție!
Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Secției 4 l-au identificat pe Constantin Narcis Avram. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. De altfel, ieri, acesta a fost dus la Judecătoria Iași cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar instanța a admis-o.

Constantin Narcis Avram, suspectat că a dat jaful într-o sală de jocuri de lângă sediul Curții de Apel Iași

Anchetatorii ieșeni au precizat că, la finele săptămânii trecute, Constantin Narcis Avram ar fi spart un cazino. În cursul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 18:00, oamenii legii au fost alertați printr-un telefon la 112 despre faptul că o sală de jocuri din apropierea Curții de Apel Iași fusese jefuită de un individ. Acesta ar fi plecat cu suma de 1.650 de lei.
Astfel, anchetatorii au demarat cercetările. Aceștia l-au identificat pe autor în persoana lui Constantin Narcis Avram. Din primele informații reiese că, pe 20 februarie 2021, în jurul orei 15:00, ieșeanul, profitând de faptul că gestionara sălii de jocuri a ieșit din încăpere, a forțat un dulap în care se aflau încasările și a luat banii pe care i-a găsit.

Ieșeanul, prins într-o altă sală de jocuri cu un cuțit asupra lui, arestat preventiv!

După primele cercetări, Polițiștii Secției 4 l-au găsit pe Constantin Narcis Avram. Culmea, ieșeanul a fost prins într-o altă sală de jocuri. La controlul corporal, asupra individului fost găsit un cuțit. În schimb, în momentul în care a văzut anchetatorii, individul a făcut circul de pe lume. Avram a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de furt calificat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În cursul zilei de ieri, ieșeanul a fost dus la Judecătoria Iași, cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost admisă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totuși, cel mai împătimit jucător la cazino din Iași a contestat decizia magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu cel mai împătimit jucător la cazino din Iași, care a vrut să prindă „speciala” în altă parte.
Amintim că, în urmă cu câteva zile, un alt cazino, din zona Nicolina, a fost spart de un individ. Acesta a reușit să fugă cu suma de 61.000 de lei, găsită într-un seif. Hoțul a intrat pe geamul din baie, iar deocamdată nu a fost prins. Totuși, anchetatorii au deja un cerc de suspecți și în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *