Prima pagină » Sanatate » Cel mai bun medicament pentru colesterol mărit este creat de natură. Această licoare își face efectul în doar 40 de zile
Cel mai bun medicament pentru colesterol mărit este creat de natură. Această licoare își face efectul în doar 40 de zile

Cel mai bun medicament pentru colesterol mărit este creat de natură. Această licoare își face efectul în doar 40 de zile

29 sept. 2023, 15:04,
BZI.ro, în Sanatate

Așa cum este bine cunoscut, nivelul crescut de colesterol reprezintă un factor de risc major pentru boli cardiovasculare grave. Dacă analizele tale medicale indică un nivel de colesterol peste limita normală, poți încerca cel mai bun medicament pentru colesterol mărit, care a demonstrat rezultate vizibile în doar 40 de zile.

Colesterolul mărit sau hipercolesterolemia se referă la prezența unui nivel crescut de grăsimi în sânge, iar după efectuarea analizelor sanguine care arată această problemă, medicul poate recomanda o serie de modificări în stilul de viață. Cel mai important aspect care necesită schimbare este dieta. Specialiștii recomandă în principal ajustarea alimentației. Pe lângă sfaturile privind alimentația, medicul poate sugera suplimente alimentare, exerciții fizice regulate și renunțarea la obiceiurile nocive. Nivelul de colesterol în sânge poate să crească din cauza unei alimentații neechilibrate, care este bogată în grăsimi saturate și grăsimi de tip „trans”. Astfel de alegeri alimentare duc la creșterea nivelului de colesterol LDL, cunoscut și sub denumirea de „colesterol rău”.

Cel mai bun medicament pentru colesterol mărit

Când nivelul de colesterol este crescut, acest lucru poate duce la înfundarea arterelor, cu consecințe grave asupra sănătății cardiovasculare. Printre simptomele asociate arterelor înfundate se numără durerea în piept, dificultatea în respirație, palpitațiile, slăbiciunea, amețelile, greața și transpirația abundentă. În plus, blocarea arterelor poate duce la crize cardiace și accidente vasculare cerebrale.

Acest remediu natural se bazează pe două ingrediente principale, usturoiul și lămâia. Usturoiul este bogat în antioxidanți care contribuie la regenerarea celulară. Combinat cu lămâia, usturoiul ajută la curățarea și întărirea pereților vaselor de sânge, reducând nivelul colesterolului „rău”.În consecință, acest remediu îmbunătățește circulația sanguină, reduce tensiunea arterială și poate ajuta la pierderea în greutate.

Pentru a pregăti acest remediu, ai nevoie doar de două ingrediente simple: 4 căței de usturoi și 4 lămâi de dimensiuni medii, împreună cu 1 litru de apă fiartă. Mărunțește usturoiul și taie lămâile, apoi adaugă-le într-un recipient și toarnă puțină apă fiartă peste ele. Folosește un blender pentru a obține o pastă omogenă. Împarte această pastă în 3 părți egale și pune-le în recipiente separate. Completează fiecare recipient cu apă fiartă, acoperă-le și lasă-le la frigider timp de 3 zile. După cele 3 zile, strecoară licoarea și păstreaz-o la rece până o consumi complet.

Contraindicații și mod de administrare

Acest remediu natural este cunoscut pentru acțiunea sa rapidă, în doar 40 de zile. Pentru rezultate optime, trebuie administrat în mod corespunzător. Ia zilnic una-două linguri din licoare înainte de cele 3 mese principale. Dacă nu experimentezi efecte secundare, poți crește doza. Acest lucru înseamnă că trebuie să consumi aproximativ 50 ml pe zi, împărțiți în 3 reprize. Este recomandat să urmezi această cură o dată pe an.
Contraindicațiile se aplică în special pacienților care au suferit proceduri sau intervenții de bypass sau angioplastie cu balon. În orice caz, este important să consulți medicul tău înainte de a începe orice tratament natural.

Pe lângă administrarea celui mai bun medicament pentru colesterol mărit, există și alte reguli de igienă a vieții care pot ajuta la menținerea nivelului de colesterol sub control, precum renunțarea la fumat sau reducerea consumului de țigări, exerciții fizice regulate (cel puțin 30 de minute pe zi), gestionarea stresului și a tensiunii emoționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *