Prima pagină » Eveniment-Social » Cel mai așteptat concert din luna cadourilor: „3 tenori ieșeni de Crăciun”, cu Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei
Cel mai așteptat concert din luna cadourilor: „3 tenori ieșeni de Crăciun”, cu Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei

Cel mai așteptat concert din luna cadourilor: „3 tenori ieșeni de Crăciun”, cu Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei

24 nov. 2022, 02:00,
Denisa Pintilie, în Eveniment-Social

„3 tenori ieșeni de Crăciun” este un concert ce va fi susținut de Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, atât pe 16, cât și pe 17 decembrie 2022. Iubitorii de muzică clasică îi pot urmări pe cei 3 tenori în aceste două zile, la Sala Unirii, a fostului cinematograf Victoria. Alături de celebrii tenori ieșeni, pe scenă va urca și Corul de Copii al Municipiului Iași, condus de Raluca Zaharia, precum și alți invitați surpriză

Ateneul Național din Iași invită ieșenii la cel mai așteptat concert din luna cadourilor: „3 tenori ieșeni de Crăciun”. Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, vor interpreta cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun. Atât pe 16 și 17 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Unirii, a fostului Cinematograf Victoria, ieșenii sunt așteptați pentru a asculta muzică de calitate.

„3 tenori ieșeni de Crăciun”, spectacol inedit

După succesul înregistrat în luna iunie a anului 2022, la închiderea stagiunii Ateneului, conceptul „3 tenori ieșeni” revine cu două concerte extraordinare de Crăciun.

Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române Iași, Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, propun un program format din cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

„Biletele pentru concertul din data de 16 decembrie au fost epuizate într-un timp foarte scurt, iar la cererea publicului am programat încă o reprezentație pe data de 17. Nu ratați, așadar, un concert emoționant care vă va introduce în atmosfera Crăciunului, într-un ambient și o distribuție selecte”, declară Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean.

Alături de celebrii tenori ieșeni, pe scenă va urca și Corul de Copii al Municipiului Iași, condus de Raluca Zaharia, precum și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, sub bagheta tânărului și talentatului dirijor Emil Ambrosă.

Concertul din luna iunie a anului 2022, cadou oferit iubitorilor de muzică clasică

În luna iunie a anului 2022, a avut loc un alt concert al celor trei tenori ieșeni, audiența fiind cucerită de vocile renumiților Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei.

Aceștia au fost acompaniați de „Liber Artis Orchestra”, conduși cu măiestrie de bagheta dirijorului Daniel Jinga. Voia bună și energia au fost asigurate de Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia.

În plin sezon estival, așa cum a și făcut în ultimii ani, Ateneul Național din Iași a continuat organizarea de momente culturale aparte atât la sediul instituției, cât și în importante zone din oraș.

Acest concert a fost un cadou oferit iubitorilor de muzică clasică. Un mega-spectacol de gală, în aer liber, în Piața de la Palatul Culturii din Iași a avut loc în luna iunie a anului 2022.

La acest concert special de Crăciun, „3 tenori ieșeni de Crăciun”, biletele sunt puse în vânzare la prețul de 50 de lei, atât pe ateneuiasi.ro, cât și la casieria instituției.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *