Prima pagină » Local » Cei trei bărbați care l-au atacat pe regele contrabandiștilor au fost aduși în fața judecătorilor – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Cei trei bărbați care l-au atacat pe regele contrabandiștilor au fost aduși în fața judecătorilor – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ VIDEO/ UPDATE

24 iul. 2021, 15:02,
în Local

Cei trei bărbați care l-au atacat pe regele contrabandiștilor au fost aduși în fața judecătorilor.

UPDATE: În cazul celor trei bărbați, judecătorii au dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

„Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus prezentarea în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă, instanța emițând mandate de arestare preventivă a acestora pentru 30 de zile. Bărbații au fost reintroduși în Arestul IPJ Iasi.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Sâmbătă, 24 iulie, cei trei suspecți în cazul jafului din Bucium, care a avut loc în data de 13 iulie, au fost aduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, cu propunere de arestare. Oamenii legii i-au reținut pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri.

Cei trei bărbați se numesc Loghin Daniel, Ciocalău Leahu Ionuț și Agrigoroaie Alin Ionuț.

Filmarea poate fi văzută aici sau mai jos.

Ieri seară, polițiștii ieșeni i-au identificat pe doi dintre autorii jafului comis într-o casă din zona Bucium. Astfel, după mai bine de o săptămână, agenții din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași au reușit să pună mâna pe doi dintre autorii jafului din Bucium. Potrivit informațiilor deținute de reporterii cotidianului „BZI”, jaful a fost pus la cale de Alin A., care este patronul unei firme de construcții din Iași și este de loc din județul Vaslui.

A pus la cale planul pentru jaf: scopul a fost de a-i da o lecție lui Valeriu Anghel

După o anchetă amănunțită a reieșit faptul că Alin A. a pus la cale totul și a fost ajutat de câțiva cunoscuți, pentru a intra în casa șefului traficanților de țigări din zona Nicolina. Surse judiciare susțin că, în trecutul nu foarte îndepărtat, Alin A. ar fi cumpărat țigări de la cel supranumit „Regele contrabandiștilor”.
Tutunul ar fi fost pentru angajații din cadrul firmei de construcții. Numai că, din câte se pare, la un moment dat, vasluianul ar fi fost păcălit de Valeriu Anghel. Astfel, Alin A. ar fi promis că se va răzbuna pe Valeriu Anghel și că îi va da o lecție, spun aceleași surse.

Reglare de conturi, într-o casă din Iași

Amintim că, în noaptea de 13 spre 14 iulie 2021, casa deținută de un fost traficant de țigări a fost luată cu asalt de trei indivizi cu cagule. În urma incidentului, alarma a fost dată de cei doi soți care s-au trezit cu trei mascați înarmați în casă. Cei trei s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost Valeriu Anghel, zis „Rocco”. Cei trei l-au lovit cu bâtele peste picioare, provocându-i o fractură deschisă. Însă ceea ce părea o banală tâlhărie a fost, de fapt, o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui Valeriu Anghel, bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigări.

După ce indivizii au plecat din casa respectivă, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de Poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Bărbatul care a fost lovit cu bâtele a fost preluat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Un pacient în vârstă de 60 de ani a ajuns în cursul nopții de marți, 13 iulie 2021, în unitatea de primiri urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» cu o fractură deschisă la gambă. Se pare că bărbatul și soția sa au fost victimele unui jaf. Cei doi au fost loviți cu bâtele. Doar bărbatul a necesitat internare”, au afirmat atunci reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`