Prima pagină » Local » Cei peste 150 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Egipt aşteaptă de 33 de ore pentru a ajunge la Iaşi. Părinţi cu copii au dormit pe jos, fără a primi mâncare şi apă

Cei peste 150 de pasageri blocaţi pe aeroportul din Egipt aşteaptă de 33 de ore pentru a ajunge la Iaşi. Părinţi cu copii au dormit pe jos, fără a primi mâncare şi apă

31 iul. 2024, 13:00,
BZI.ro, în Local

Cei 164 de pasageri care au rămas blocaţi pe aeroportul din Sharm El Sheikh din Egipt aşteaptă de 33 de ore pentru a ajunge la Iaşi.

Pasagerii au plecat de la hotel ieri, 30 iulie 2024, ora 7:30 dimineața, aceștia aveau zbor spre Iași la ora 11:20. Durata zborului ar fi trebuit să fie de 3 ore și 20 de minute, iar în Iași ar fi trebuit să ajungă la ora 14:40. Însă, cursa a fost anulată fără a li se prezenta motivele.

„Este infernal să aștepți în aeroport 14 ore. Suntem nevoiți să stăm pe jos, copiii dorm pe bănci sau în cărucioare. Nu avem mâncare, apă, este o bătaie de joc”, transmitea ieri un pasager care așteaptă de mai bine de 14 ore în aeroportul din Egipt.

Citește și: Coșmar la Aeroportul Internațional Iași! Sute de pasageri trebuie să reziste până mâine dimineață pentru a pleca spre destinația dorită. Cursa către SHARM EL SHEIKH a fost anulată

Zeci de părinţi cu copii mici au dormit pe jos, fără a primi mâncare şi apă. După mai bine de 16 ore de aşteptare, doar o parte din pasageri au primit cazare.

„Stau cu copilul în brațe, pe jos, pentru că nu mai sunt locuri pe scaune. Chiar dacă se știe că zborul are o întârziere de peste 14 ore, nu ni s-a oferit nici măcar un pahar cu apă, nu mai spun de ceva de mâncare. Sunt copii care plâng din cauza oboselii, din cauza faptului că nu reușesc să adoarmă în aceste condiții. Este inuman să plătești sute de euro pe biletele de avion și să fii tratat cu bătaie de joc. Nu ni se oferă informații, nu știm ce se va întâmpla, iar nimeni nu va răspunde de oboseala și stresul suferit”, a spus ieri mama unei fetițe de 2 ani.

În cursul zilei de astăzi, 31 iulie 2024, li s-a transmis faptul că aeronava ar putea să decoleze la ora 13.00 şi să aterizeze pe Aeroportul Internaţional din Iaşi la ora 15.20. O altă cursă va pleca din Iaşi spre Egipt la ora 16.10.

Menţionăm faptul că ieri, cursa Iaşi – Sharm El Sheikh a fost şi ea anulată. Sute de oameni au aşteptat în aeroportul Internaţional din Iaşi ore întregi până când li s-a comunicat faptul că zborul a fost anulat. Persoanele au pierdut nopţi de cazare la hotel şi bani.

Comentarii
  • Ce cautati acolo, la mama naibii, si cu copii mici ???????? Handicapatilor !!!!!! Asa va trebuie !!!!! Nu va mai plingeti, aveti bani !!!!!!!!!!!!

  • Domnule, dar pozele sunt atât de relevante pentru subiectul articolului,că te și miri ca nu ați primit vreun Pulitzer. Dar cum de nu ați dat numele companiei aviatice, să-i bălăcăriți voi puțin? Cât despre pasagerii cu copii mici și bebeluși, dacă atât i-a dus capul, acum să stea cu ei pe jos. Ce naiba, nu mai au răbdare câțiva ani să crească, le mai riscă și sănătatea. Faceți bre, concediu in tara cu bebeluși, că nu muriți. Mare prostie cu moda plecatului cu bebeluși aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *