Prima pagină » Actualitate » Cei mai tari țepari din Iași! Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie, un cuplu de escroci, îți promit vindecări spectaculoase sau succes garantat în afaceri. În SUA, pentru astfel de fapte oamenii înfundă pușcăria, dar în România autoritățile dorm – FOTO

Cei mai tari țepari din Iași! Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie, un cuplu de escroci, îți promit vindecări spectaculoase sau succes garantat în afaceri. În SUA, pentru astfel de fapte oamenii înfundă pușcăria, dar în România autoritățile dorm – FOTO

26 feb. 2024, 11:33, 27 ,
în Actualitate

Continuăm investigația BZI și demascarea tuturor schemelor de înșelăciune prin care oamenii de bună credință rămân cu probleme și fără bani. Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie sunt doi soți care formează un cuplu de escroci și care au făcut avere prin practici înșelătoare.

În SUA există cazuri în care oameni care au făcut practici precum Theta Healing sau Reiki au fost condamnați la închisoare. În România autoritățile dorm, iar cei care fac astfel de practici fac avere pe durerea oamenilor.

Creatoarea Theta a fost condamnată pentru FRAUDĂ

Cuplul Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie sunt obișnuiți în a fraieri oamenii prin tot felul de practici precum Theta Healing și Reiki, practici care în SUA s-au lăsat cu condamnări VIANNA STIBAL, creatoarea aceste practici înșelătoare a fost condamnată în statul Idaho din UŞA pentru practici înșelătoare și FRAUDĂ după ce un elev a dat-o în judecată spunând că nu a livrat nimic din ce a promis. Adică vindecare de cancer sau alte prostii de acest fel. În timpul procesului, au fost audiate mărturii de la mai multe persoane asociate cu Theta Healing și au fost chemați martori experți (vezi: Medici instruiți și autorizați) pentru a judeca valabilitatea acesteia. Vianna însăși a încercat să se apere Theta Healing și pe ea însăși. Toate acestea s-au desfășurat pe parcursul a 4 zile și în fața unui juriu, ales reciproc de avocații ambelor părți.

La final, juriul a ales ÎN UNANIMITATE în favoarea elevului și că Vianna și Theta Healing s-au făcut vinovate de FRAUDĂ. Cuplul format din Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie au aceleași practici,  de Theta Healing și Reiki, iar statul român se face că nu vede, nu aude. Georgiana Vasilescu promite că, dacă apelezi la ea, ai garantat succes în afaceri. Nu vorbim despre vreun curs de economie, sau business ci pur și simplu de practici aberante, înșelătoare care îți intră în minte și care te lasă fără bani.

La polul opus este soțul Georgianei, Alexandru Antonie care îți promite că ”îți umblă la organe” și care explică în capitole lungi cum poți să te vindeci de toate bolile. Ba mai mult, pe propriul site se găsesc câteva cursuri online, contracost desigur, prin care reușești diverse chestii. Ne-a atras atenția un curs al care se numește ”Eliberarea copiilor avortați din câmpul de familie – Practică energetică” Alexandru Antonie explică cum el se conectează la copiii avortați care sunt în câmpul energetic și cum el însuși a lucrat cu el ca și copil avortat

”Procesele de lucru care fac parte din tema conferinței sunt rezultatul experienței personale de lucru în cadrul căreia m-am conectat la copiii avortați din câmpul meu personal, m-am conectat la copiii avortați pe care i-am găsit în câmpul transgenerațional și am lucrat cu mine ca și copil avortat rămas captiv în câmpul mamei mele din aceea întrupare.”

Cursul costă 500 de lei, deci aproape un sfert din salariul minim. Într-o țară sănătoasă la cap, astfel de specimen ar fi fost cazat ori la Socola- secția fără clanță, ori ar fi înfundat pușcăria.

Clădirea din centrul Iașului unde Alexandru Antonie fraierește oamenii

Alexandru Antonie este unic asociat al firmei VIAŢA VIE SRL, firmă care a avut o cifră de afaceri de peste 800.000 de lei în 2022. Sediul social figurează ca adresă pe Str. Măcieş nr. 2, Valea Lupului, Jud. Iaşi. Totuși, locul în care Alexandru Antonie își desfăşoară afacerile și care este publicat pe site este Str. Elena Doamnă, nr. 20-22, adică în clădirea Bursa Moldovei. Clădirea aparține firmei BURSA MOLDOVEI SA care are trei asociați, persoane fizice și anume Virlan Elizabeta cu 37%, Virlan George cu 37% și Virlan Mihaela Daniela cu 25%, dar și trei persoane juridice și anume IASICON SA condus de controversatul om de afaceri Titel Sinescu, NORD EST GROUP SRL și ALBRAU GRUP SA. Firma BURSA MOLDOVEI SA a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 1,3 milioane de lei cu un profit de peste 400.000 de lei. Are datorii de peste 1,4 milioane de lei și 5 angajați.

Clădirea BURSA MOLDOVEI adăpostește tot felul de practici înșelătoare

Este incredibil cum în această clădire care se află în centrul orașului există astfel de practici dovedite a fi înșelătoare fără ca cei care dețin clădirea să acționeze în consecință.

 

Alexandru Antonie își ține ședințele de înșelătorie în clădirea Bursa Moldovei din centrul orașului Iași

Alexandru Antonie își ține ședințele de înșelătorie în clădirea Bursa Moldovei din centrul orașului Iași

Acționarii precum Virlan Elizabeta, George și Mihaela Daniela pur și simplu încasează bani pe prosteala oamenilor, pe dramele celor care apelează la Alexandru Antonie fără să gândească la faptul că sună atât de aberant ideea că un om îți vorbește cu copiii avortați. Autoritățile române tac fiind complice la această situație! Așadar, poate că procurorii ar trebui să ancheteze cum cuplul Georgiana Vasilescu și Alexandru Antonie fac asemenea înșelăciuni! Ancheta BZI.RO nu se oprește aici! Vom face unele dezvăluiri senzaționale despre legăturile celor care prostesc oamenii, precum Alexandru Antonie și Georgiana Vasilescu cu anumite persoane din Iași. Rămâneți alături de noi! Vom reveni!

 

Comentarii
  • Nivelul de prostie a romanului este peste orice limita.

  • Prost nu e ala care cere, prost e ala care plateste!

  • Mai usor pacalesti oamenii decat sa ii convingi ca au fost pacaliti

  • Maimutoi ca astia care ar trebui sa care nisip pe santiere sau sa spele podele in spitale se imbogatesc pe spatele prostilor

  • Dupa Apocalipsa nu vor disparea apa, aerul si fraierul. Era sa uit de Chirica.

  • Unde sunt prosti multi, se aduca si tepari. E inevitabil!

  • ..face „regresii in vieti anterioare”……………………… Nah, omu cu mintea slaba ,,,. se duce…….sa „vada” ce o fost in vietile anterioare……………si mai si plateste pentru asta……

  • Plm cand esti un fraier in viata si gasesti unu de asta de iti spune ca in o viata anterioara ai fost prinţ si acum esti fraier ca ai facut pacate ….faina senzatia nu ? Nu te simti fraier dar te simti fost prinţ

    Dai 500 lei …e clar ca ii dai …e un feeling misto…

  • Clientul tipic:

    retardat, retardată adjectiv
    1. Care a rămas în urmă.
    sinonime: retardatar
    2. Care nu s-a dezvoltat normal din punct de vedere intelectual; înapoiat mintal.

  • In Romania, „autoritățile” sunt plătite pt a fi prezente in birou, nu pentru a munci. Pentru că asta este motivul pentru care se angajează.

  • Le merge in Iași pentru că aici e cea mai mare densitate de fraieri. Nu în Vaslui, Botoșani sau Neamț.

  • Intra pe organ si se duce unde vrea , intra in plua si se duce in p@#$%da masii , interesant este ca femeile sunt fraerii lui , clientii de baza , ca asa sunt ele

  • Plin de ura acest articol, probabil autorul a apelat la ei in disperare si cand nu a vazut rezultate i-a pus la zid cum a facut Zavoranca cu vrajitoarea 😂😂😂😂. Un jurnalist profesionist este impartial si nu scrie asa ofuscat 😂😂😂😂

  • Ciocârlanii de aceștia, e plină țara! Câtă ipocrizie socială, în a pretinde ca “chipurile “ aduc miracole oamenilor bolnavi! Doi excroci-impostori!

  • Doi oameni minunati!
    Eu l-am dus la ei pe bunicu’ pentru ca basea de zguduia casa. Bunica nu putea nici sa doarma. Cum atipea, cum o trezea o ghiulea de-a bunicului.
    Dar l-au vindecat. Domnu’ l-a cufundat pe bunicu in campul transgenerațional, afland astfel ca el, bunicu, nu domnu, e reintruparea lui mosiu Pujol, care acu 100 de ani stingea lumanarea de la 10 m cu o singura basina! Bunicu s-a simtit imediat descatusat de complexe si i-a declarat lu tata ca de acu incolo va basi fara frica. Numai ca, vezi, n-o mai avut productia de odinioara. Mai mult de 50 de bombe pe zi nu trage. Vezi dom’le cum lucreaza psihologia? I-a dat liber la baseala, dar matzul lui a facut pe dos! Geniu, nu alta.

  • Toti oamenii care au comentat aici, nu ati fost in viata voastra la un curs de vindecare proprie si nu cunoasteti personal pe niciunul din cei 2..

    Ranile pe care le aveti in voi se vede din rautatea cu care comentati.

  • Nu există cursuri de vindecare proprie, dar există prostovenie cât cuprinde.
    Șarlatanii ăștia încasează bani pentru nimic.
    Fără simț critic, fără negativ, apare prostovanul din buric care se duce și marcă banul direct la escroc.

  • Anonim februarie 27, 2024 la 8:17 pm

    Să-ți dea Domnul sănatate, că de mult nu am mai râs așa!

  • Eu am un hemoroid. Mai batran de cat tine. Tot de la rautate 🙂

  • Trebuie sa fii capcaun rau de tot sa crezi toate acestea.

  • @Anonim, februarie 27, 2024 la 8:17 pm

    Best comment of all!
    Cheers!

  • Inteleg anumite lucruri poate mai bine decat marea majoritate a oamenilor INSA, practica dlui in discutie, nu are nicio baza stiintifica. Acest domn nu are nicio calificare in acest sens (diplomele pe care le detine sun in terapii asa zis complementare) sau macar o pregatire in domeniul psihologiei, pentru a ma convinge sa ma dezvalui in fata lui si pentru a lucra cu propria persoana pe niste instrumente dovedite stiintitic.
    Aceasta prectica este foarte periculoasa atat timp cat permiti cuiva (fara pregatire) sa intre in intimitatea ta si sa si crezi ca poate repara ceva din tine fara ca tu sa nu depui niciun efort.
    Orice succes in terapie il obtii prin multa munca insotit de un (psiho)terapeut priceput, in cadrul unui cabinet autorizat potrivit legilor in vigoare.

  • Sunt o zeita si cea mai frumoasa femeie din oras

    Dar nu mai bine veniti la mine la studio sa facem yoga si va iluminati oleacuta mai ieftin decat la astia 2 de mai sus? Si eu va vindec si va aduc abundenta in viata doar daca va cracanati putin si respirati controlat la comanda mea! Dar atentie: nu mancati nimic inainte, ca sa nu scapati gaze si sa merlim in studio pe salteluta, ca nu poate sa care Barbosu cu bicicleta atatea grase muarte de de la yoga

  • vicontele de la Trompette, tămăduitor al statuilor din parc

    Într-adevăr, nu trebuie să tragem concluzii pripite în nici o privință. În Furetiere, tomul al II-lea al Dicționarului său universal, putem citi că în comitatul de Suffolk vasalul era dator să facă dinaintea regelui, în ziua de Crăciun, un salt, un râgâit și-un pârț. Prin urmare, de ce să nu mergem la Bursa Moldovei SRL pentru a ne lecui de orice boala am avea?

  • Georgiana are un nasalau de te miroase de la 100 metri distanta

  • Sunt zeita iasului

    Sunt cea mai frumoasa din iasi si fac yoga ca nimeni altcineva pentru ca m-a invatat indianul talpa iute care cum te prinde cum te tufe pe salteluta

  • Singurul lucru sigur: Un articol tendentios, plin de venin.
    Lasati justitia sa-si faca treba si abia apoi „reveniti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *