Prima pagină » Magazin » Cei mai periculosi barbati, in functie de zodie
Cei mai periculosi barbati, in functie de zodie

Cei mai periculosi barbati, in functie de zodie

16 apr. 2012, 09:49,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:282420;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Unii barbati sunt o binecuvantare pentru sufletul unei femei, in timp ce altii provoaca rafale de suferinta. Potentialul unui barbat de a rani o femeie depinde de semnul sau zodiacal. Iata topul celor mai periculosi barbati pentru sufletul femeilor, in functie de zodia lor!
1. Gemeni
Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top. Barbatii din aceasta zodie detin puterea magica de a dezbraca o femeie de inhibitii, totul pentru ca mai tarziu, dupa ce au obtinut ce au vrut, sa plece fara sa se uite in urma. Acest nativ tinde sa asocieze dragostea cu minciunile si jocurile erotice, lasand in urma sa multe victime. Cand pornesti la drum cu nativul din Gemeni, fa-o cu aceleasi arme!
2. Fecioara
Barbatul din Fecioara este Domnul Perfectiune. El iti frange inima pentru ca niciodata nu esti suficient de buna pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critica, pentru ca te iubeste, pentru ca vrea sa te duca pe drumul cel bun. Dar de unde stie acest nativ care e drumul cel bun? Si de ce nu intelege ca o femeie are nevoie si de alte dovezi de afectiune, cum ar fi o mangaiere…
3. Leu
Nativul din Leu se iubeste pe sine prea mult, atat de mult incat nimic in jurul lui nu mai conteaza. Daca te implici total in relatia cu un Leu poti avea surpriza sa constati ca prioritatile sale n-au, de fapt, nicio legatura cu tine. Pentru el esti doar un trofeu. Langa tine se simte barbat, dar tu langa el nu te simti o femeie implinita.
4. Sagetator
Nativul din Sagetator n-are intentii rele. El este un tip sincer, care iti va spune din capul locului ca adora aventurile si ca e genul care se plictiseste repede langa aceeasi femeie. Tu vei considera, insa, ca esti exceptia care confirma regula. Vei fi convinsa ca-l poti schimba, ca-l poti tine langa tine. Dar sansele de reusita sunt foarte mici.
5. Balanta
Iubirea Balantei e una inselatoare, una care oscileaza in mod aleatoriu. Barbatii din aceasta zodie te pot coplesi cu starile lor schimbatoare, trecand de la romantism si serenitate, la drama si izolare. E greu sa prezici viitorul cu ei. Pericolul consta, insa, in faptul ca nici Balanta nu stie ce simte si nu poate lua o decizie in mod pragmatic. Astfel, te poti lasa jucata pe degete mult timp, pana sa te dezmeticesti si sa-ti dai seama ca relatia cu acest nativ nu duce nicaieri.
6. Pesti
Barbatul nascut in zodia Pesti este un idealist, care crede cu tarie in suflete pereche. El are o imagine clara a iubirii in mintea sa. Întrebarea este daca te poti ridica la inaltimea asteptarilor lui. Chiar daca la inceput nativul din Pesti este entuziasmat, curand poti pasi afara din fantezia sa, fara sa-ti dai seama unde ai gresit de fapt.
7. Berbec
Nativul din Berbec are o esenta buna. Te iubeste cu adevarat si ar face orice pentru tine. Intentiile sale sunt laudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensa! Desi imaginea de ansamblu e buna, detaliile sunt cele care fac diferenta. În viata de zi cu zi, Berbecul este un pericol pentru sufletul tau deoarece actioneaza impulsiv si se gandeste prea putin la cum te afecteaza pe tine vorbele sau faptele lui.
8. Scorpion
Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de pret dar pe care il primesti. În bratele acestui nativ te vei simti ocrotita. El te va iubi fara ezitare, indiferent de cate obstacole se interpun intre voi. Puterea sa de sacrificiu este totala! Totusi, Scorpionul are si o latura intunecata, pe care nu o poti ignora. Daca il superi, nu este genul care sa uite. Înainte sa te ierte va cauta sa te raneasca la fel de tare. Problema e ca el percepe supararea mai intens si e capabil de gesturi drastice.
9. Varsator
Odata domesticit, Varsatorul este un barbat de poveste: inteligent, amuzant, inventiv in pat si familist convins. Pana aici exista insa mai multe etape de parcurs. Acest nativ nu se lasa cu una cu doua. Doar o femeie speciala poate sa-i tempereze tendinta de razvratire si nevoia de libertate. Daca stii cum sa-i intri pe sub piele, te vei considera, insa, foarte norocoasa!
10. Capricorn
Gasesti sub acest semn zodiacal un barbat statornic, care isi poate lua un angajament fata de persoana iubita si care iti va oferi acea siguranta de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care sa te raneasca cu vreun gest necugetat. Totusi, langa el vei simti uneori ca duci o existenta monotona. Langa el traiesti acea iubire frumoasa, dar care nu poate evolua catre zari indepartate.
11. Rac
Întrebarea nu este cat de periculos e Racul pentru sufletul tau, ci cat de periculoasa esti tu pentru al lui! Acest barbat o pretuieste enorm pe femeia iubita si o trateaza ca pe o regina. Îti face toate poftele, te urca pe un piedestal si te venereaza. Îti ofera tie maxima putere. Întrebarea e ce vei face tu cu ea. Racul e un sensibil, caruia, daca nu-i oferi suficienta afectiune, te poti trezi ca-i frangi inima.
12. Taur
Iata un barbat care va avea grija de sufletul tau ca de o floare rara. Taurul se poarta exemplar cu femeia iubita. Langa el nu-ti va lipsi nici confortul sufletesc, nici placerea trupeasca, avand in vedere ca acest nativ e un amant desavarsit. Taurul va face tot ce poate ca sa te tina langa el. Totusi, e de apreciat ca, desi te trateaza ca pe o bijuterie, nu se va transforma intr-un barbat supus. El stie cand sa puna piciorul in prag si isi poate sustine, uneori cu multa incapatanare, punctul de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *