Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare. Cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de spor în toate

Cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare. Cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de spor în toate

30 sept. 2022, 10:34, 2 ,
în Stiri si curiozitati

La vreme de grea durere trupească sau sufletească este bine să citim cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare. Aceștia se rostesc după o rânduială anume și cu mintea eliberată de gânduri negre. Iată cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de spor în toate.

Cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare

Atunci când suntem copleși de necazuri și avem sufletul împovărat de temeri, griji și suferințe, putem rosti câteva rugăciuni tămăduitoare și făcătoare de minuni. Acestea sunt de grabnic ajutor pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie. La vreme de boală, de neliniște sufletească și deznădejde este bine să citim cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare. Iată care sunt cei 10 psalmi făcători de minuni în cele mai grele momente ale vieții noastre.

Psalmul 22. ,,Domnul mă paște și nimic nu-mi va lipsi […]”

Psalmul 102. „Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul […]”

Psalmul 6. „Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerți […]”

Psalmul 38. „Zis-am: Păzi-voi căile mele, ca să nu păcătuiesc eu cu limba mea […]”

Psalmul 21. Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, ia aminte la mine, pentru ce m-ai părăsit? […]”

Psalmul 31. „Fericiți cărora s-au iertat fărădelegile și cărora s-au acoperit păcatele […]”

Psalmul 50. „Miluiește-mă Dumnezeule, după mare mila Ta […]”

Psalmul 141. „Cu glasul meu către Domnul am strigat, cu glasul meu către Domnul m-am rugat […]”

Psalmul 45. „Dumnezeu este scăparea și puterea noastră, ajutor întru necazurile ce ne împresoară […]”

Psalmul 118. „Fericiți cei fără prihană în cale, care umblă în legea Domnului […]”

Pe lângă acești psalmi vindecători, putem citi la vreme de boală și durere trupească Acatistul izbăvirii de boală. Acesta se rostește cât mai des cu putință pentru a fi feriți de rele și ispite. De asemenea, atunci când suntem copleșiți de gânduri rele putem citi Acatistul Maicii Domnului Sporirea Minții.

Ce rugăciune să rostești pentru sporul casei și binele familiei

Pentru a avea parte de liniște în familie, de spor în toate și ajutor divin, este bine să rsotim zilnic o rugăciune făcătoare de minuni și cu efect imediat.

,,Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuieşti şi spre cele smerite priveşti, binecuvântează casa noastră şi cu puterea Ta, întăreşte-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.

Bine este, Doamne, ca şi casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm înaintea sfintelor icoane şi ne rugăm Ţie. Binecuvântează, Doamne, găspodăria noastră şi înmulţeşte în ea toate bunătăţile, ca să uităm de grijile şi nevoile pământeşti şi să putem lucra mai cu osâdrie pentru dobândirea vieţii cele veşnice şi pentru a ajunge în locaşurile Tale cele sfinte.

Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmaşului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzească şi să ne ferească de toată răutatea şi să ne povăţuiască spre lucrarea tuturos faptelor celor bune şi spre împlinirea sfintelor porunci.

Că ţie ţi se cuvine a ne milui şi a ne mântui, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

La vreme de grea suferință trupească sau sufletească este bine să citim cei 10 psalmi cu puteri vindecătoare. Aceștia sunt făcători de minuni și de mare ajutor pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie.

Comentarii
  • Multumesc Bunului Dumnezeu si slava Celui Prea Innalt pentru mila sa asupra mea.Te iubesc Doamne.Fii mereu cu mine.

  • Ciurar Doina

    Doamne Isuse hristoase și duhul sfânt te rog din suflet să aduci iar pacea ta în căminul meu și al soțului meu tu știi de fiecare în parte partea noastră de vină la tine am nădejdea că vei lucra la inima soțului meu Nelu veltanu Dumnezeu să ne de-a biruință în toate incer din toată inima mea să te urmez cu credință și cu smerenie mă rog să îl aduci pe soțul meu pe calea ce duce spre mântuire îți mulțumesc tatăl meu din cer te iubesc cu stima Doina Ciurar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024