Prima pagină » Local » „Ceata de mediciniști” au colindat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași – VIDEO
„Ceata de mediciniști” au colindat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași - VIDEO

„Ceata de mediciniști” au colindat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași – VIDEO

20 dec. 2022, 18:21,
BZI.ro, în Local

În Amfiteatrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași s-au auzit colinde astăzi. Studenți la medicină și medici rezidenți ai spitalului au îmbinat profesia cu pasiunea pentru cântat și au vestit prin colide apropierea sărbătorilor de iarnă.

„Primiți cu colinda? Asta a întrebat „Ceata de mediciniști” în această dimineață, medicii și întregul personal medical superior prezent la raportul de gardă, în Amfiteatrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași. Studenți la medicină și medici rezidenți ai spitalului nostru și-au armonizat vocile și ne-au vestit prin colinde apropierea sărbătorilor. Tinerii viitori medici ne-au arătat că reușesc să împace profesia cu pasiunea pentru cântat în cel mai frumos mod cu putință. Au umplut prezidiul amfiteatrului cu prezența iar vocile lor ne-au încărcat și ne-au bucurat sufletele, o stare de optimism de care aveam nevoie, pe care dorim să le-o transmitem și pacienților noștri care, zilele acestea, se află înternați în spital cu diferite afecțiuni infecto-contagioase. I-am invitat și anul care vine pentru că momente ca cel pe care ni l-au dăruit păstrează vie magia sărbătorilor ” a transmis Șef Lucrări dr. Roșu Manuel-Florin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *