Prima pagină » Actualitate » Ceartă între trei tineri în Timişoara. O elevă de 17 ani a înjunghiat un băiat cu un cuţit şi apoi a fugit
Ceartă între trei tineri în Timişoara. O elevă de 17 ani a înjunghiat un băiat cu un cuţit şi apoi a fugit

Ceartă între trei tineri în Timişoara. O elevă de 17 ani a înjunghiat un băiat cu un cuţit şi apoi a fugit

19 ian. 2022, 09:29,
în Actualitate

Un nou scandal în România. O ceartă între mai mulți tineri din Timișoara a degenerat. S-a iscat o bătaie cu cuțite între trei elevi care a avut loc în centrul orașului. Vorbim despre trei tineri de 17 ani, o fată şi doi băieţi, care s-au certat în jurul renumitei pieţe de flori din Timişoara.

Minora l-a înjunghiat în piept pe unul dintre băieți, iar mai apoi a fugit.

Apel la 112 în Timișoara. O fată de 17 ani a înjunghiat un elev și a fugit

Miercuri dimineața, 19 ianuarie 2022, o persoană a apelat la numărul unic de urgenţă unde le-a semnalat autorităților că trei tineri se ceartă în jurul pieţei de flori. Mai mult decât atât, persoana respectivă anunţa şi faptul că un tânăr este rănit.

La locul incidentului s-a deplasat o ambulanţă SMURD, iar băiatul înjunghiat în zona pieptului a fost dus de urgență la Spitalul de Copii din Timișoara.

Cadrele medicale susțin că minorul se află în afara oricărui pericol, este conştient şi cooperant.

În aceste momente, poliţiştii încearcă să o identifice pe elevă. De asemenea, agenţii o caută şi pe cea de-a treia persoană, o fată care era împreună cu agresoarea.

Un alt caz similar a avut loc în județul Iași. Un adolescent de 14 ani a înjunghiat un prieten

Un caz extrem de tulburător a ajuns pe masa instanțelor ieșene! Un adolescent în vârstă de doar 14 ani a fost nevoit să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte teribile. În timp ce unii adolescenți de vârsta lui se joacă, învață și sunt preocupați doar să fie copii, un băiat de 14 ani, din localitatea Vadu Vejei, județul Iași ar putea ajunge după gratii pentru mulți ani, după un incident groaznic. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Andrei L., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Anchetatorii ieșeni au afirmat că scandalul a pornit în urmă cu mai mult timp, pe o uliță din satul Vadu Vejei.

„În fapt, s-a reținut că, pe data de 22 decembrie 2019, în jurul orei 14:30 – 15:00, în urma unui conflict spontan, în timp ce se afla pe drumul sătesc al localității Vadu Vejei, din comuna Țibana, județul Iași, inculpatul A.M.L. i-a aplicat persoanei vătămate G.A.F., în vârstă de 17 ani, lovituri cu un obiect tăietor tăios (cuțit) la nivel abdominal, provocându-i o plagă penetrantă perete abdominal anterior cu hemiperitoneu operat și anemie consecutivă”, a declarat la acel moment Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În urma incidentului, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și medicale. Echipajul de pe ambulanță i-a acordat victimei primul ajutor, după care au transportat-o la spital. Medicii care au tratat victima au constatat că viața acesteia a fost pusă în pericol de leziunile suferite.
Potrivit anchetatorilor ieșeni, având în vedere vârsta inculpatului, în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice.

În altă ordine de idei, în ultima perioadă tot mai mulți copii au fost agresați fizic de frați sau părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *