Tot mai multe persoane administrează ceaiuri pentru helicobacter pylori. Conform statisticilor, 2/3 din populația lumii este infectată cu bacteria Helicobacter pylori, de care o persoană pur și simplu nu se poate proteja, deoarece această bacterie este prezentă aproape peste tot în mediu.
Helicobacter pylori sunt bacterii patogene care trăiesc în corpul uman exclusiv în mucoasa gastrică. Bacteria Helicobacter pylori este transmisă prin picături în aer. Principala cauză a infecției este igiena deficitară și problemele de ficat. Această bacterie infectează pereții stomacului și duodenului. În plus, bacteria Helicobacter pylori provoacă inflamația mucoasei gastrice sau este cauza dezvoltării unei forme cronice de gastrită.
Ceaiuri pentru helicobacter pylori. Lemnul duce crește nivelul de protecție ai pereților stomacului
Experții spun că, în 90% dintre cazurile de cancer de stomac, de vină este bacteria dăunătoare Helicobacter pylori. În același timp, această bacterie este responsabilă de apariția leziunilor limfoide în stomac, o formă de cancer limfatic numit limfom și de scăderea monocitelor. Când acesta apare, se manifestă scaunul cu mucus.
Pentru a ameliora simptomele provocate de această bacterii, medicii recomandă ceaiul de rădăcină de lemn dulce. Lemnul dulce protejează pereții stomacului de posibile daune. În același timp, ceaiul din rădăcină de lemn dulce tratează eficient pereții stomacului deja afectați de bacteria Helicobacter pylori și atenuează simptomele infecției.
Lemnul dulce este contraindicat persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, hipotiroidism sever, ciroză severă și boală acută a vezicii biliare. Pentru a pregăti acest ceai, adăugați 50 g de rădăcină de lemn dulce la 1 litru de apă clocotită. Fierbeți ceaiul timp de 10 minute, după care ceaiul trebuie infuzat încă 5-6 ore. Bea 1 pahar de ceai, de 3 ori pe zi, timp de trei săptămâni. Repetați cursul tratamentului după 10 zile.
Ceai de ienupăr și cel de plante. Cum să pregătești corect leacurile bătrânești
Ceaiul de ienupăr are un efect antiseptic puternic, distrugând tulpinile bacteriei Helicobacter pylori. Ceaiul de ienupăr este foarte util pentru gastritele cauzate de infecția cu această bacterie. Pentru a face ceai, adăugați 3-4 lingurițe de boabe de ienupăr la 0,5 litri de apă. Se infuzează fructele de pădure în apă timp de 8-10 ore, apoi se strecoară infuzia.
Păstrează apa strecurată și fierbe fructele de pădure rămase timp de 5 minute în 0,5 litri de apă. Se răcește și se strecoară decoctul. Utilizați 3 lingurițe zilnic, de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mese. Cursul de tratament durează 21 de zile. După o pauză de 14 zile, repetați cursul.
Un ceai din plante reduce semnificativ inflamația din stomac și intestine cauzată de bacteria Helicobacter pylori și previne cancerul. Pentru a prepara ceaiul în 500 ml apă rece, adăugați 7 cuișoare, 1 linguriță de pelin și 10 flori de tanacei. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și continuați să gătiți la foc mic timp de 5-7 minute. Se stinge focul, se strecoară bulionul numai după ce s-a răcit. Acest ceai este, de asemenea, eficient în cazul fibromului uterin.
După ce ai strecurat infuzia, încălzește puțin bulionul și adaugă în ea o lingură de turmeric. Se amestecă periodic bulionul, se încălzește la 90 de grade și se ia de pe foc.
Din moment ce știi să pregătești ceaiuri pentru helicobacter pylori trebuie să cunoști și cantitatea pe care trebuie să o luați. Astfel, luați 100 ml din acest decoct, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, timp de 7-10 zile. Cursul de tratament poate fi repetat după o pauză de 14 zile.
Copiati articole si ii dati cu translate si iese un…bulion de articol. Mai verificati ce copiati.