Prima pagină » Culinar » Bauturi » Ceaiul de slabit care face minuni – Te scapa de grasimea acumulata pe burta
Ceaiul de slabit care face minuni – Te scapa de grasimea acumulata pe burta

Ceaiul de slabit care face minuni – Te scapa de grasimea acumulata pe burta

02 feb. 2018, 18:23,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:639366;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Toate femeile se gandesc cum sa scape de grasimea acumulata. In loc sa apeleze la pastilele de slabit care nu fac altceva decat sa ne imbolnaveasca, este mai bine sa iti prepari singura un ceai natural de slabit. Nu numai ca este mai ieftin, dar este si mult mai sanatos.

Care sunt ingredientele ceaiului de slabit

Ceaiul de slabit eficient si sanatos poate sa contina urmatoarele ingrediente:

urzica – urzica este hranitoare si datorita continutului sau mare de clorofila este o sursa bogata in antioxidanti, minerale si vitamine. Are si efect antioxidant pentru ca sprijina activitatea ficatului si a rinichilor.

senna – aceasta planta este cunoscuta pentru efectul de laxativ usor.

papadia – aceasta planta neutralizeaza aciditatea din sange si este foarte benefica organismului pentru ca ajuta la detoxifiere. De asemenea, contine numeroase vitamine si minerale.

ghimbirul – pe langa faptul ca este bun pentru circulatie, ghimbirul te ajuta sa elimini toxinele din organism si mai ales pe cele de la nivelul tractului digestiv.

feniculul – sprijina activitatea rinichilor, dar, totodata, este un remediu bine cunoscut pentru problemele de digestie si regleaza pofta de mancare.

Cum poti prepara ceaiul de slabit singura acasa:

Va trebui sa cumperi ceaiuri din plantele de mai sus, insa sa nu fie la pliculete, ci varsate. Va trebui sa combini plantele intre ele si sa respecti anumite proportii.

  • 2 parti de frunze de urzica.
  • o parte de frunze de senna.
  • o parte de frunze de papadie.
  • 1/2 parte de radacina de ghimbir.
  • 1/4 parte de seminte de fenicul.

Amestecul de plante se va pune in apa clocotita si se va crea o infuzie. Va trebui sa bei ceaiul rezultat neindulcit sau daca vrei neaparat, indulcit cu putina miere. Va trebuie sa bei jumatate de litru de ceai in fiecare zi, iar rezultatele se vor vedea chiar din a doua zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *