Prima pagină » Titlurile zilei » Cea mai tristă veste a venit! Alina Alexandru a murit într-un spital din Iași. Familia este în stare de șoc

Cea mai tristă veste a venit! Alina Alexandru a murit într-un spital din Iași. Familia este în stare de șoc

09 mart. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu în Titlurile zilei

După mai bine de o lună la Terapie Intensivă, în comă, Alina Alexandru a murit într-un spital din Iași, la doar 28 de ani. Familia s-a rugat în fiecare zi pentru ea, chiar dacă starea ei se deteriora pe zi ce trece. Vestea tristă i-a lovit ca un trăsnet pe mamă și apropiații Alinei, care îl învinovățesc pe soț pentru sfârșitul tragic al acesteia

După mai multe săptămâni de chin, tânăra din Iași, cunoscută ca o veche videochat-istă, a murit la Spitalul Clinic de Urgență ”Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, acolo unde era internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Starea de sănătate s-a agravat, provocându-i decesul. Familia fetei își susține părerea că moartea a fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

”Soțul ei este o bestie cu chip de om care a nenorocit-o pe săraca Alina. A pus-o să facă videochat, de 10 ani a obligat-o să facă asta, că din asta trăiau, și în momentul în care nu a mai făcut bani, a început calvarul. O bătea până o lăsa inconștientă, a ars-o cu țigara pe întreg corpul și, să ascundă rănile, s-a tatuat. Dacă nu făcea norma de 200 de euro pe zi, o lega cu lanțuri ca pe un animal și o târâia prin casă, prin fața copilului”, a declarat Dragos T., membru al familiei Alinei, când aceasta încă se afla în comă, în spital.

Alina Alexandru, din Iași, a murit, însă mama acesteia spune că nu are bani de înmormântare

Mama Alinei Alexandru, videochat-ista din Iași bătută până a ajuns în comă, a povestit trauma prin care a trecut fiica ei. Alina fugea de acasă și se plângea mamei ei de chinurile pe care le suportă acasă. Vestea tristă, de care mama Alinei, Claudia Balaur, s-a temut cel mai mult, a venit. Fiica ei a murit la scurt timp după ce și-a pierdut și soțul. Femeia a venit special din străinătate, acolo unde lucra, să aibă grijă de copilul ei ce se afla în comă. Claudia a precizat faptul că nu își permite din punct de vedere financiar să își înmormânteze fiica. Aceasta este hotărâtă să facă toate demersurile pentru ca ”bestia” care i-a nenorocit fata să ajungă la închisoare, însă nu vrea să își crească și nepotul, care a rămas orfan de mamă.

”Mi-am pierdut și soțul în urmă cu 6 luni, tot din vina lui, și acum copilul meu este în comă la spital. Mi-au confirmat de la spital că Alina este în comă profundă și are puține șanse să își revină. Venea, săraca, de multe ori la noi, când nu mai putea de bătăile lui, și se ascundea la noi. Ne povestea cum o bătea cu scaune în cap, cu tot ce apuca. O lovea până o lăsa inconștientă. M-au bătut și pe mine”, a spus Claudia Balaur, în timp ce Alina se afla în comă.

Soțul Alinei a negat toate acuzațiile

Amintim că Alina Alexandru, o videochat-istă veche din Iași, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta a ajuns în stare critică, în comă. Încă din prima zi în care s-a aflat că aceasta a ajuns la spital, familia ei a precizat că a ajuns în această stare după ce ar fi fost bătută de soț, pentru că nu ar fi făcut destui bani la videochat. Astfel, se vorbește despre maltratare și despre umilință.

Femeia ar fi fost arsă cu țigara, legată cu lanțurile și bătută de către soț. Martor la toate aceste scene ar fi fost și fiul ei, în vârstă de 8 ani. Tânăra era cunoscută ca fiind una dintre cele mai vechi videochat-iste din Iași, deoarece practica această ”meserie” de peste 10 ani. Robert Constantin Alexandru a negat toate acuzații aduse de familia Alinei la adresa lui argumentând că totul este o invenție. Familia Alexandru a fost în atenția reporterilor BZI în luna noiembrie 2021, când a fost prezentată ca o familie nevoiașă, cu un copil care își dorea să fie fotbalist. Atunci, aceștia erau la un pas de a ajunge pe străzi.

Mai mult, Constantin Alexandru se plângea că este nevoit să aibă grijă în permanență de soția lui, care suferă de o boală gravă, și de copilul lor de 8 ani. Ieșeanca Alina Alexandru, cunoscută ca o veche videochat-istă din Iași, a murit după mai bine de o lună petrecută în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`