Prima pagină » Titlurile zilei » Cea mai sexy stomatologă face furori pe TikTok! Dr. Corina Ciobanu postează filmulețe în care își promovează cabinetul, dansând pe ritmuri orientale! – GALERIE FOTO / VIDEO

Cea mai sexy stomatologă face furori pe TikTok! Dr. Corina Ciobanu postează filmulețe în care își promovează cabinetul, dansând pe ritmuri orientale! – GALERIE FOTO / VIDEO

09 iul. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Dr. Corina Ciobanu a terminat Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, promoția 2008. În prezent, tânăra are propriul său cabinet stomatologic pe care și-l promovează prin intermediul filmulețelor de pe TikTok. Acestea au ajuns virale, în scurt timp, și îi aduc zeci de mii de vizualizări și mii de aprecieri.

Dr. Corina Ciobanu practică meseria de medic stomatolog cu pasiune, atunci când nu este în cabinet dedicându-și timpul cititului, iar în concedii îi place să schieze. Medicul dentist recunoaște că stomatologia nu a fost prima ei pasiune, ci și-ar fi dorit să studieze Dreptul, însă pașii vieții au condus-o, în cele din urmă, spre domeniul medical. Dr. Corina Ciobanu nu regretă niciun minut decizia luată, deoarece crede că satisfacția unui pacient mulțumit nu se compară cu nimic altceva.

Dr. Corina Ciobanu: „Mi-am droit, ca prin ceea ce postez, să-i fac pe oameni să meargă mai cu drag la dentist”

Medicul stomatolog Corina Ciobanu și-a deschis, în cursul acestui an, propriul cabinet stomatologic și s-a gândit că ar fi benefic să realizeze câteva clipulețe pe TikTok care să-i facă afacerea mai vizibilă în mediul online. În scurt timp, tânăra a devenit virală și este urmărită de peste 60 de mii de persoane.

„Anul acesta mi-am deschis propriul cabinet și am zis să-l ajut și cu puțină publicitate, iar, acum, Tiktok-ul e la modă și am zis că de ce să nu încerc și eu. În primă fază, am postat câteva filmulețe răzlețe, însă lucrurile au evoluat de la sine”, a declarat dr. Corina Ciobanu.

Medicul stomatolog are pacienți care o urmăresc pe TikTok, însă, până acum, nu s-au prezentat la cabinet persoane care s-o fi descoperit prin intermediul conținutului postat în social media.

„Mă inspir din alte filmulețe de pe TikTok, însă eu încerc să adaptez trendurile la domeniul meu de activitate. Succesul unui clip pe TikTok depinde mult de algoritm. Ce încercam eu, inițial, erau pamfleturile comice care relevau ceva situații mai mult sau mai puțin întâlnite prin cabinet de-a lungul anilor, cu ideea ca prin zâmbete să învațăm câte ceva, fie mai multe informații legate de igiena orală, fie cum să nu ne mai comportăm la dentist. De asemenea, mi-am dorit, ca prin ceea ce postez, să-i fac pe oameni să meargă mai cu drag la dentist, dar le ofer și o serie de informații legate de controlul constant la dentist. Nu chiar toate filmulețele mele sunt informative, unele sunt pentru trendurile populare pe TikTok, în ideea de a aduce urmăritori noi”, a adăugat medicul stomatolog.

Experiențe amuzante cu pacienții

Medicul stomatolog Corina Ciobanu a avut, de-a lungul anilor, parte și de experiențe amuzante cu unii dintre pacienții săi.

„În cabinetul stomatologic, avem parte și de numeroase experiențe amuzante, însă nu știu dacă ce găsim noi amuzant este așa pentru toată lumea. Acum câțiva ani, am avut un pacient, în jurul vârstei de 55 de ani, cred. Acesta s-a prezentat la cabinet pentru că dorea să înlocuiască o proteză parțială mobilă veche, o parte dintre dinții rămași având indicație de a fi extrași, pentru că prezentau mobilitate. Explic pacientului, el întelege că, din cauza patologiei generale, avea nevoie de antibiotic înainte de extracție și îi fac programare pentru o altă zi. Vine ziua cu pricina, pun pacientul pe scaun, pregătesc anstezia: «deschide-ți gura!». Opa, dinții nu mai erau. «Domnule, dar unde sunti dinții, i-ați scos în altă parte?», la care pacientul răspunde: «nu doamnă, i-am scos eu acasă», «păi, de ce? », «dar nu trebuiau scoși? Așa ați zis data trecută, am venit să îmi dați dinții noi, sunt gata?», a precizat medicul stomatolog.

Medicul stomatolog Corina Ciobanu nu s-a așteptat să aibă atât de mult succes pe TikTok. Pe viitor, își dorește să se dedice mai mult creării de conținut informativ în social media.

„Sincer, când am început să postez pe TikTok, în luna ianuarie, anul acesta, nu m-am așteptat ca lucrurile să meargă în această direcție. Adevărul este că nu știu, însă, cel mai probabil, va trebui să diversific și poate să investesc puțin mai mult timp în realizarea acestor filmulețe. Pe pacienții mei vechi care mă urmăresc și mă vizitează am reușit să-i conving să investească mai mult în prevenție și, pentru mine, acest lucru e un început promițător”, a adăugat dr. Corina Ciobanu.

@dr.corinaciobanu Dacă tot am avut pauză între pacienți 😉 ce ziceți mi-a ieșit sau nu? #drciobanucorina #dentist #zambeste ♬ son original – LOUIS RODRIGUEZ✨

@dr.corinaciobanu Dentist în România ❤️🇷🇴#drciobanucorina #dentist #romania🇷🇴 ♬ sunet original – &lt3

@dr.corinaciobanu Mulțumesc 🥰 #drciobanucorina #dentist #fyp ♬ sunet original – Daria Elena

@dr.corinaciobanu Dacă tot am avut pauză între pacienți 😉 ce ziceți mi-a ieșit sau nu? #drciobanucorina #dentist #zambeste ♬ son original – LOUIS RODRIGUEZ✨

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *