Prima pagină » Titlurile zilei » Cea mai sexy doctoriță de la CAS Iași va deveni șefa DSP! Vasile Cepoi eliberează funcția de ziua lui, iar blonda se va muta în biroul acestuia! – GALERIE FOTO

Cea mai sexy doctoriță de la CAS Iași va deveni șefa DSP! Vasile Cepoi eliberează funcția de ziua lui, iar blonda se va muta în biroul acestuia! – GALERIE FOTO

20 oct. 2022, 02:00, 24 ,
în Titlurile zilei

Cea mai sexy doctoriță de la CAS, Corina Gîscă, are mari șanse să ajungă la conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași, după ce Vasile Cepoi, actualul director executiv al instituției, va împlini vârsta de 68 de ani în data de 27 octombrie 2022. Cu acest prilej, va expira termenul de 3 ani peste vârsta standard de pensionare în care funcționarii își pot continua activitatea în funcții publice

Corina Gîscă, în vârstă de 49 de ani, medic de igienă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, iar de 14 ani își desfășoară activitatea în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Iași, din mai 2016 fiind medic șef al instituției.

dsp iasi

În data de 27 octombrie 2022, Vasile Cepoi, actual director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iași va fi împlini vârsta de 68 de ani și astfel nu va mai putea ocupa funcții publice

Cea mai sexy doctoriță de la CAS Iași, numită la conducerea DSP!

Corina Gîscă

Corina Gîscă, în vârstă de 49 de ani, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, de 14 ani își desfășoară activitatea în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Iași, din mai 2016 fiind medic șef al instituției

În data de 27 octombrie 2022, Vasile Cepoi, actual director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iași, va fi împlini vârsta de 68 de ani și nu va mai putea ocupa funcții publice.

Conform art. 25 din Legea nr. 156 din 29 iunie 2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, se stipulează:

„Pe baza unei cereri formulate cu 2 luni înainte de data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare și cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, funcționarul public poate fi menținut în funcția publică deținută 3 ani peste vârsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a raportului de serviciu”.

Se vehiculează că la conducerea instituției va fi numită dr. Corina Gîscă, medic șef la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași, aceasta fiind agreată pentru a ocupa funcția atât de Vasile Cepoi, cât și de Maricel Popa, președintele Filialei Județene PSD Iași.

„Am înțeles că este o propunere în acest sens, de care sunt onorată, dar nu este nimic oficial, nu am primit nicio informație oficială. Nu sunt înscrisă în niciun partid, funcția nici nu mi-ar permite acest lucru. Dacă și domnul director Vasile Cepoi mă susține, la fel, mă onorează. Deocamdată, sunt funcționar în cadrul Casei Județene de Asigurări din Iași de peste 14 ani, iar de 6 ani sunt medic șef. Dacă sunt persoane care consideră că aș putea aduce un plus instituției, mă onorează această propunere” a declarat dr. Corina Gîscă, medic șef la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași.

 Vasile Rusu

Se crede că aceștia ar prefera ca la conducerea instituției să fie numit Vasile Rusu, unul dintre juriștii DSP Iași

Actuala conducere a DSP Iași păstrează tăcerea!

Vasile Cepoi

Se vehiculează că la conducerea instituției va fi numită dr. Corina Gîscă, medic șef la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași, aceasta fiind agreată pentru a ocupa această funcție atât de către Vasile Cepoi, cât și de reprezentanții Partidului Social Democrat

Cu toate că se bucură de susținerea lui Vasile Cepoi și a lui Maricel Popa, se pare că angajații instituției nu prea agreează venirea Corinei Gîscă la conducere DSP Iași. Se crede că aceștia ar prefera să fie numit Vasile Rusu, unul dintre juriștii DSP Iași. De asemenea, se vehiculează că la conducerea instituției ar putea fi numit și conf. dr. Ionuț Nistor, medic primar nefrolog la Spitalul „C.I. Parhon” Iași.

„Îmi desfășor de peste 30 de ani activitatea în DSP Iași și am avut întotdeauna parte de o colaborare foarte bună cu angajații instituției, de aceea cred că și-ar dori să ocup funcția, dar momentan nu știu nimic despre o astfel de numire”, a declarat Vasile Rusu, jurist în cadrul DSP Iași.

Reporterii BZI au încercat să obțină un punct de vedere din partea lui Vasile Cepoi, dar acesta nu a putut fi contactat, în ciuda apelurilor repetate.

Este știut faptul că la conducerea DSP Iași sunt numite persoane agreate de către Partidul Social Democrat, de aceea am încercat să purtăm o discuție cu Maricel Popa, dar, fiind contactat de reporterii BZI, președintele PSD Iași a refuzat orice dialog, închizând telefonul.

Vasile Cepoi a fost numit şef al DSP în 2009, iar la începutul lui 2012 a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Sănătății. În luna mai a aceluiași an, medicul a fost numit chiar la conducerea ministerului, de unde şi-a dat demisia câteva luni mai târziu. Ulterior, Vasile Cepoi a acceptat poziţia de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta, din această funcţie fiind eliberat în iulie 2014, când a fost numit la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Din septembrie 2020, Vasile Cepoi a revenit la conducerea DSP Iași. Medicul va părăsi funcția după data de 27 octombrie 2022, când împlinește 68 de ani. Acesta va fi înlocuit de cea mai sexy doctoriță de la CAS Iași, dr. Corina Gîscă.

Comentarii
  • Alex, cumnatul lui Puscasu Vasile

    După un țigan, vine o prostituata.

  • Am auzit, nu știu sigur… de parcă vine un extraterestru și te pune pe o funcție. Hai mă lași. Ai dat fin coate și ai ajuns unde ai vrut. Sistemul are nevoie de oameni care să răspundă la comenzi.

  • Ca gasca prin apa

    Potențial mare de tot ,munca dusa la extrem …o privire care spune totul ….

  • Neica nimeni

    Toate panaramele sunt puse în funcții înalte…hâc ptiu!

  • Cat mumu a prestat fata si la Iasi si la Bucuresti pentru functie… cu dovezi probez. Toata ziua era la Bucuresti la gînsani doamna gîsca…

  • cea mai sexy ? la 49 de ani ? se vede că și-a umflat botul cu hialuron si are țâțe cu implanturi, dar nu poti spune ca e cea mai sexy doctoriță… Aceasta este calitatea care o recomandă pt oastfel de functie ?

  • O taaaaarfaaa

  • Lăsați femeia în pace ca trebuie sa și scoată și ea banii pt anii din urma prestațiilor ca s au acumulet mulți kilometri și a venit vremea recompensei pt munca depusa, pt genunchii și coatele tocite

  • “Cea mai sexy”?!?
    Nu vă duce capul că îi faceți un deserviciu?!?
    O femeie numită într-o astfel de funcție ar trebui să fie “cea mai deșteaptă, cea mai bine pregătită, echilibrată, cu putere de muncă etc.”.

  • sexy ? :)) si inca cea mai cea :))

  • grobienilor, nici daca ar fi un pamflet n-ar trebui sa va permiteti sa scrieti in halul asta ! eu v-as chema in justitie pentru asta

  • Louis Pasteur

    Ce naparca obosita pripasita prin Dsp domule Victor V Mabes . Mananci rahat cu polonicul

  • Victor Babes, cucoana, ești dusă rău. Răutate și invidie, nu ai alta treaba??? Aa, scuze, nu ai….

  • Cum sa insulti un om despre care nu stii nimic. Dr Corina Gisca este o profesioanista, corecta si daca e si frumoasa care e problema. DSP trebuie condus de doctori nu de juristi!

  • Cepoi a trecut prin DSP ca gasca pe apa.Sa vedem Gasca…daca va trece ca Cepoi.

  • Alina Certej

    Ați belit belingherul iesenilor. Asta va trebuie in buncăre cu voi.

  • @Anca ce-i cu tine. Ai supt-o si tu si nu ai fost pe lista, de ce esti suparata?

  • Se spune pe la colțuri, dar eu nu cred… faptul că de această știre A. Covic nu e străin. Zice lumea rea că A. Covic e tare interesat de cine va prelua funcția de la Vasile Cepoi (între noi fie vorba, marele protector al lui Covic) și din acest motiv doctorița în cauză trebuia să ”beneficieze” de o bălăcăreală publică de acest gen care avea drept scop determinarea acesteia să renunțe, ori pe șefi să se reorienteze spre o altă opțiune, în acest caz Ionuț Nistor (tot între noi fie vorba, acesta se află în relații foarte bune cu Covic). La ce se referă protecția? vorbim de centrele de dializă, transplant și contaminare cu intenție cu consecințe deosebit… detalii în NCP.

  • …Alegem director după … cur și tîțe …??? … Bravo …așa merge medicina ieșeană …???

  • … Cepuloi …du.te …ești un dezastru …

  • Privirea ei “ pierdută “ spune totul despre doamna doctor

  • silvester, e grav cand contoarul e mai inteligent ca tine… stai jos, 2!

  • cepuloi, nu-l iei si pe tibichi dupa tine, alt dezastru?

  • JUSTIȚIARUL!

    Toți idioții care au scris aceste mesaje defăimătoare la adresa unei persoane cu adevărat profesioniste, cu bun simț și coloană vertebrală, o vor lua în freză cât de curând: unii vor fi puși la muncă, alții vor fi controlați așa cum trebuie, iar defăimătorii vor avea parte de un proces echitabil și condamnare pe măsură de la Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024