Prima pagină » Titlurile zilei » Cea mai sexy cântăreață din Iași era să-și piardă viața în Bucium, după ce a provocat un accident spectaculos! Tânăra s-a lăudat peste tot cu BMW-ul ei de zeci de mii de euro, pe care l-a făcut praf! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Cea mai sexy cântăreață din Iași era să-și piardă viața în Bucium, după ce a provocat un accident spectaculos! Tânăra s-a lăudat peste tot cu BMW-ul ei de zeci de mii de euro, pe care l-a făcut praf! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

23 feb. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

O tânără din Iași, fiica unui om de afaceri, a fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident rutier spectaculos. Mișa Frunză sau „Mișa Mora”, cum se prezintă pe rețelele de socializare, a avut noroc de autoturismul BMW, cu care s-a tot lăudat în ultima perioadă. Înainte de producerea accidentului, cea mai sexy cântăreață din Iași le-a făcut morală celor care merg cu tramvaiul

Una dintre cele mai sexy cântărețe din Iași, fiica unui cunoscut om de afaceri, a fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident rutier spectaculos. Mișa Frunză sau „Mișa Mora”, cum se prezintă pe rețelele de socializare, a avut noroc de autoturismul marca BMW, cu care s-a tot lăudat în ultima perioadă. Culmea, înainte de producerea impactului devastator, tânăra cântăreață le-a făcut morală celor care merg cu tramvaiul!
Duminică seara, în zona Bucium a avut loc un accident rutier. Șoferița, care a obținut recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului din cauza poleiului format pe carosabil și s-a izbit în plin într-un alt autoturism. În urma impactului devastator, vehiculul staționat a ricoșat în stâlpul din apropiere și s-a proptit într-o țeavă de gaz.

Mișa Mora, mesaj pentru ieșenii care se deplasează cu mijloacele de transport în comun: „Adu-ți aminte că, în tramvai, nu sunt manele!”

După accidentul rutier, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri. De asemenea, alimentarea cu gaz în zonă a fost oprită, pentru a se evita producerea vreunei explozii. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit.
Înainte de a comite accidentul rutier din zona Bucium, Mișa Frunză a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru cei care merg cu tramvaiul.

„Data viitoare când ești în stație și te uiți urât că ascult manele în mașină la maximum, adu-ți aminte că, în tramvai, nu sunt manele!”, a notat cea mai sexy cântăreață ieșeană pe rețeaua de socializare.

Mesajul a fost postat tot în cursul zilei de duminică, de fapt cu puțin timp înaintea producerii impactului devastator.

La un pas de moarte, dintr-o scăpare

Din primele informații reiese că Mișa Frunză (Mișa Mora) nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Totodată, datorită faptului că nu au existat victime, polițiștii ieșeni nu au întocmit vreun dosar de cercetare după producerea impactului devastator.
Pe de altă parte, prin mesajele postate pe rețelele de socializare, cea mai sexy cântăreață din Iași a arătat că este pasionată atât de mașini, cât și de viteză. Astfel, tânăra, care se prezintă ca make-up artist, cântăreață și co-proprietar al unui restaurant din zona Bucșinescu, a postat pe Facebook diverse poze cu bolidul marca BMW, cât și filmulețe legate de pasiunea pentru autoturisme. În una dintre fotografii, tânăra cântăreață se află pe capota mașinii cu numere de înmatriculare de Suceava, lângă Palatul Culturii. Într-o altă poză, aceasta este în fața autoturismului, pe un drum încadrat de brazi. Într-un filmuleț, tânăra deszăpezește sigla BMW a mașinii care valorează câteva zeci de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *