Prima pagină » Titlurile zilei » Cea mai rea domnișoară din Podu Iloaiei are toată poliția pe urme. Petronela și-a imaginat că face parte din lumea interlopă, dar s-a înșelat amarnic – FOTO

Cea mai rea domnișoară din Podu Iloaiei are toată poliția pe urme. Petronela și-a imaginat că face parte din lumea interlopă, dar s-a înșelat amarnic – FOTO

20 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Polițiștii sunt în alertă. Cea mai rea domnișoară din Podu Iloaiei este de negăsit. Tânăra a fost condamnată pentru trafic de persoane. Are de executat o pedeapsă de peste trei ani de închisoare

Petronela Luca are 36 de ani și este din Podu Iloaiei. Zilele trecute, aceasta a fost dată în urmărire după ce judecătorii de la Tribunalul Vrancea au condamnat-o la închisoare cu executare. Astfel, fotografia femeii a ajuns pe site-ul Poliției Române.

„La data de 03.03.2024, Tribunalul Vrancea a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 254 față de Luca Petronela, din orașul Podu Iloaiei, jud. Iași, pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori, cu pedeapsa de 3 ani și 20 zile închisoare”, au precizat oamenii legii.

Cea mai rea domnișoară din Podu Iloaiei ar putea fi în Germania

Reporterii BZI au aflat că tânăra și o parte din rudele acesteia au făcut, de-a lungul timpului, tot felul de lucruri la limita legii. Femeia a fost plecată din țară o vreme, în Germania, unde probabil că se află și acum. Trebuie precizat că infractorii care se ocupă cu traficul de persoane obțin venituri uriașe. „Rețeta” este simplă. Traficanții racolează diferite persoane cărora le promit locuri de muncă în străinătate. Ulterior, acestea ajung să se prostitueze sau sunt puse la cerșit în diferite țări europene. De pe urma unei singure persoane traficate, infractorii pot obține câteva sute de euro în fiecare zi. Pedepsele sunt blânde, iar asta îi încurajează pe cei certați cu legea.

Tot mai multe cazuri de trafic de persoane, la Iași

În ultima perioadă, la Iași, sunt destul de multe cazuri de trafic de persoane. La începutul acestei luni, două persoane au fost arestate.

„La data de 6 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de minori și trafic de persoane. Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, începând cu anul 2023 și până în prezent, una dintre acestea ar fi constrâns o persoană majoră, prin presiuni psihice și agresiuni fizice, să practice prostituția, obținând astfel, în mod facil, diverse sume de bani. Cu privire la cea de-a doua persoană, a reieșit faptul că din luna februarie 2024 și până în prezent ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică asupra unei persoane minore, de 14 ani, determinând-o astfel să practice prostituția în folosul său. Ambele victime ar fi fost transportate de către persoanele cercetate în cauză în diferite locații din județul Iași, context în care ar fi interacționat, pentru anumite intervale de timp, fiind adăpostite la aceeași adresă. La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru 24 de ore”, au precizat anchetatorii.

Cea mai rea domnișoară din Podu Iloaiei va ajunge în spatele gratiilor atunci când va fi prinsă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *