Prima pagină » Cancan » Cea mai nouă vedetă din Pro TV. Andreea Antonescu apare la Ferma
Cea mai nouă vedetă din Pro TV. Andreea Antonescu apare la Ferma

Cea mai nouă vedetă din Pro TV. Andreea Antonescu apare la Ferma

20 aug. 2020, 14:13,
în Cancan

Cea mai nouă vedetă din Pro TV. Fosta jumătate neblondă a trupei Andre apare din această toamnă în noul sezon al emisiunii Ferma. Nu va avea rol de prezentator, alături de Mihaela Rădulescu, ci va încerca sa-i dezbine pe „fermieri”. Astfel, concurenții vor avea de luptat și cu intrigile Andreei Antonescu, pe lângă greutățile vieții de la Ferma.

Andreea Antonescu este cea mai nouă vedetă Pro TV. Ea va apărea în emisiunea „Ferma”, alături de alte 16 persoane publice venite să lupte pentru premiul cel mare. Chiar dacă încă nu este clar ce rol va juca, totuși, unele informații s-au scurs din tabăra emisiunii de la Pro TV. Astfel, în noul sezon „Ferma”, producătorii s-au decis să-i surprindă cât mai des pe cei 16 concurenți.

Aceștia vor fi împărțiți în două tabere: orășeni și săteni. Potrivit unor surse, rolul Andreei Antonescu ar fi, deocamdată, de a zdruncina relațiile fragile create în rândul „fermierilor”. Rămâne de văzut cât de bine se va achita de această sarcină și ce intrigi va reuși să creeze.

Cea mai nouă vedetă din Pro TV

Andreea Antonescu apare la Ferma

Andreea Antonescu e cea mai nouă vedetă din Pro TV

Mihaela Rădulescu va fi în continuare gazda emisiunii. Însă printre cei care vor apărea în marele show se numără, culmea, și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea. Rămâne de văzut dacă relația dintre cei doi artiști va fi una tensionată, având în vedere situația dată.

Și totul se întâmplă după o vară nebună, cu plecări la mare, despărțiri și noi iubiri. Așa cum pe vremuri anunța în piesele pe care le cânta alături de Andreea Bălan… Acum, Andreea Antonescu este gata de noi provocări.

Emisiunea Ferma realizată de Pro TV aduce în noul sezon o ploaie de vedete care vor trece prin teste grele pentru a rămâne în show. Andreea Antonescu este ultima dintre vedetele care a fost cooptată în emisiune.

Mihaela Rădulescu abia aștepta

Mihaela Rădulescu s-a anunțat nerăbdătoare pentru noul sezon Ferma, care promite să fie cu multe surprize.

„Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de «Ferma». De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de CoVid decât Romania, n-am fost foarte convinsa că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare aceasta producție complicata, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de munca, după atâta pauza, simt energia fantastica a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețam, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntam cu alte «delicii», pentru că la «Ferma» viață e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Ce declară vedetele de la „Ferma”

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc. Dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă.” – Anna Lesko (echipa satenilor)

„Pentru mine provocarea Ferma înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.” – Alina Pușcău (echipa orașenilor)

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma.” – Octavian Ciovică (echipa sătenilor)

„Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele… Mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini.” – Cezar Ouatu (echipa orășenilor)

Așadar, realizatorii emisiunii „Ferma” încă păstrează secretul cu privire la cea mai nouă vedetă din Pro TV. În acest caz, nu ne rămâne decât să așteptăm difuzarea show-ului și să ne convingem de rolul Andreei Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *