Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac. Este eficient acest tip de produs în lupta cu firele albe?

Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac. Este eficient acest tip de produs în lupta cu firele albe?

16 mai 2023, 14:00,
în Stiri si curiozitati

Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac este, de obicei, identificată și recomandată de un specialist. Amoniacul este, de fapt, o substanță chimică care degajă vapori nocivi și poate provoca arsuri (dacă pielea este deosebit de sensibilă). Vopseaua de păr fără amoniac oferă o colorare sigură și delicată. Amoniacul este, de asemenea, un agent de decolorare ieftin, deoarece conține peroxid de hidrogen.

Colorarea fără amoniac are dezavantajele și avantajele sale. Aceste produse nu sunt potrivite pentru toate femeile, deoarece nu acoperă bine culoarea gri și rădăcinile. Din cauza folosirii culorilor fără amoniac, părul poate fi colorat neuniform, mai ales dacă a fost deja vopsit cu un produs cu amoniac.

Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac. Avantajele acesteia

Vopselele de păr fără amoniac nu au un miros înțepător și neplăcut. Acestea oferă o colorare delicată, fără a afecta părul sau scalpul. În plus, produsul prezintă o paletă mare de culori. Însă, trebuie să recunoaștem faptul că produsele cu amoniac sunt încă lider în această privință.

Marele avantaj al acestei vopsele de păr constă în faptul că aceasta nu conține nicio contraindicație. Colorarea profesională fără amoniac nu este ieftină. Oricât de bun ar fi produsul, acesta nu va produce un efect de lungă durată. Culoarea realizată cu un produs fără amoniac nu durează mai mult de 2-3 săptămâni. De asemenea, produsele fără amoniac nu vă permit să vă iluminați părul cu mai multe nuanțe dintr-o singură aplicare.

Înainte de a folosi orice vopsea, trebuie să efectuați un test de alergie. Pentru a face acest lucru, aplicați mai întâi produsul pe orice zonă a pielii și apoi pe o șuviță subțire de păr. Această procedură va ajuta la evitarea unor neplăceri neplăcute mai târziu.

Produsele profesionale care nu conțin amoniac nu sunt dăunătoare pentru păr. Ele pot fi folosite de femeile însărcinate și de cele care alăptează. Un produs devine automat nociv dacă conține ingrediente toxice.

Cum funcționează vopsirea părului cu un produs fără de amoniac?

Nuanțele de blond fără de amoniac nu sunt potrivite pentru firele de păr închise la culoare. Dacă o femeie dorește să treacă de la brunet la blond, va trebui să-și decoloreze părul în prealabil. Cu toate acestea, procedura de decolorare dăunează semnificativ stării șuvițelor, astfel că efectul pozitiv al unei vopsele fără amoniac nu va fi perceptibil. O colorare fără amoniac în astfel de situații este necesară pentru a evita deteriorarea suplimentară a părului.

Amoniacul deschide porii părului, ceea ce face ca părul să nu mai fie ascultător, devenind creț. Produsele fără BPA nu modifică structura părului. O colorare corectă cu un produs delicat ar trebui să urmeze acest model:

Vopseaua se aplică pe părul nespălat. În același timp, niciun alt produs (geluri, lacuri, spumă) nu ar trebui să se afle pe păr. La început, produsul trebuie distribuit pe rădăcini, iar după 10-15 minute trebuie aplicat pe întreaga lungime a părului.

Chiar și cea mai bună vopsea de păr fără amoniac nu trebuie spălată timp de 30-40 de minute. Timpul exact depinde de nuanța dorită. Dacă o femeie dorește o culoare intensă și strălucitoare, trebuie să păstreze produsul mai mult timp pe păr. Finalizați cu un balsam hrănitor. Este foarte recomandat să se lase părul să se usuce natural pentru a-l păstra strălucitor. Vopseaua va acționa mai repede dacă vă înfășurați capul într-un prosop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`