Prima pagină » Sanatate » Cea mai bună spirulină de pe piață. După ce criterii să te orientezi în alegerea produsului perfect?

Cea mai bună spirulină de pe piață. După ce criterii să te orientezi în alegerea produsului perfect?

16 mai 2023, 13:00,
în Sanatate

Persoanele interesate de sănătatea sa sunt în căutare de cea mai bună spirulină de pe piață. Spirulina este o algă unicelulară de culoare verde-albastră care se găsește rar în natură, dar care este cultivată în plantații speciale pentru a produce suplimente alimentare. Compoziția sa chimică conține aminoacidul arginină, fitocitanine, acid folic, caroten și un întreg set de minerale.

Compoziția valoroasă garantează un efect complex asupra organismului. Pentru a identifica cel mai bun produs pe piață trebuie să vă bazați pe rezultatele studiilor clinice în selectarea produselor. O atenție deosebită trebuie acordată câtorva caracteristici: originea algelor, condițiile de creștere, calitatea materiilor prime, forma de producție, concentrația. De asemenea, foarte importante sunt gustul, mirosul, mărimea pastilelor, capsulelor, pulberilor, tipul de ambalaj, capacitatea acestuia, economia de consum și prețul.

Cea mai bună spirulină de pe piață. Ce riști dacă administrezi suplimentul toxic?

Una dintre primele întrebări pe care oamenii le pun atunci când încep să cunoască microalgele este dacă spirulina este mai bună sub formă de pulbere sau sub formă de pastile. Alegerea depinde foarte mult de preferințele dumneavoastră. Pulberea de spirulină este excelentă pentru a fi adăugată în alimente, pentru a face smoothie-uri, deserturi PP, folosită în cosmetică. Pastilele sunt adesea alese pentru comoditate sau dacă gustul spirulinei în pulbere nu este chiar pe placul tău.

Primul lucru la care trebuie să vă uitați atunci când alegeți spirulina este producătorul. Este acesta bine cunoscut și ce fel de reputație și-a câștigat în rândul experților și al consumatorilor? Un producător care ține la reputația sa acordă o mare importanță unei analize amănunțite a calității materiei prime și asigură un control în mai multe etape al procesului de producție.

Spirulina provenită de la furnizori necontrolați poate conține metale grele și compuși toxici. Un exemplu de astfel de toxină este microcistina. Aceasta are un efect extrem de dăunător asupra ficatului și poate contribui la apariția cancerului. În plus, suspensia de spirulină poate deveni un substrat pentru microorganisme dăunătoare după recoltare. Pentru a vă proteja cât mai mult posibil, cumpărați numai produse de la producători consacrați.

Care dintre producătorii din străinătate se pod lăuda cu un produs calitativ?

Dintre producătorii autohtoni bine cunoscuți de superalimente, ar trebui să acordați atenție produselor mărcilor Orgtium și Super Green Food. Dacă vă interesează opțiunile mărcilor americane specializate în aditivi bioactivi, atunci vă apropiați de comprimatele de spirulină de la NOW.

Printre noutățile exclusiviste se numără spirulina de la compania grecească ALGH A.C., care abia de curând a devenit disponibilă. Ce face ca acest produs să fie unic? Bio-spirulina ALGH A.C. este produsă conform unei tehnologii patentate, în condiții speciale care asigură o igienă perfectă și conservarea 100% a tuturor substanțelor nutritive. ⠀

ALGH A.C. este singura companie din Europa care deține un certificat BIO emis de organismul independent Green Control. Până de curând, ALGH A.C. Bio-Spirulina ALGH A.C. era disponibilă doar în Grecia sau în Australia, unde există cerințe ridicate de calitate pentru produsele BIO.

Astfel, cea mai bună spirulină de pe piață este disponibilă în cele două formate cunoscute de pastile comprimate și pulbere pentru capsule. Cea de-a doua opțiune va fi apreciată în special de cei care ar dori să consume spirulină sub formă de pulbere, dar sunt nevoiți să renunțe la ea pentru că nu este întotdeauna comod de o folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
15 octombrie 2024
15 octombrie 2024