Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cea mai bună placă de păr: Care sunt tendințele pentru 2022

Cea mai bună placă de păr: Care sunt tendințele pentru 2022

08 nov. 2021, 13:32,
în Stiri si curiozitati

Achiziționarea unei plăci de păr poate fi pentru multe femei o adevărată încercare în condițiile în care piața este suprapopulată cu astfel de produse. Fiecare își dorește cea mai bună placă de păr și, dacă se poate, și la un preț bun.

Din cauza lipsei de timp sau din cauza prețurilor practicate de saloanele de coafură, multe femei prefer să-și facă singure părul acasă. Totuși, unele au anumite rețineri în folosirea unor aparate de îngrijire personală care funcționează la temperaturi ridicate. Ei bine, acestea trebuie să știe că nu există niciun pericol dacă produsul achiziționat este performant și de bună calitate. Astfel, părul nu va avea de suferit, mai mult având un plus de sănătate și strălucire pe care nu ai putea să-l obții altfel.

femeie care isi face parul folosind o placa de par

Cea mai bună placă de păr: Cum să alegi un dispizitiv performant

Dacă vrei să nu-ți faci griji în legătură cu funcționarea și cu performanțele plăcii de păr, trebuie să ai grijă la anumite aspect în moemntul în care alegi dispozitivul ce urmează să-l folosești pentru următorii ani. Astfel, foarte importantă este calitatea materialului din care este confecționată placa. În momentul în care îți alegi o placă de păr, trebuie să ții cont că aparat trebuie să distribuie uniform temperaturi înalte. Pentru asta, placa de păr trebuie să aibă un înveliș din ceramică, chiar dacă este mai scumpă decât celelalte.

În cazul în care îți dorești să faci economie la bani, dar totuși să ai parte de o placă ușoară și puternică, alege una cu înveliș din titan, deoarece acestea pot să mențină o temperatură ridicată la același nivel un timp îndelungat.

femeie care isi face parul folosind o placa de par

Turmalina, de asemenea, este un material semi-prețios pe care îl poți regăsi în plăcile de ceramică sau titan, care scade frecarea în timpul îndreptării părului. Plăcile cu turmalină sunt printre cele mai recomandate pentru femeile cu păr lung, gros și aspru.

Nu este recomandat să folsesști plăci din metal, având în vedere faptul că acestea sunt de o calitate inferioară și foarte departe de performanța. Plăcile din metal, deși mult mai ieftine decât celelalte, nu reușesc să mențină temperatura uniform, se încălzesc foarte greu și deteriorează rapid sănătatea firelor de păr.

femeie care isi face parul folosind o placa de par

 

Avantajeșe plăcilor acoperite cu ceramică

Plăcile acoperite cu ceramică sunt înmuiate în keratină și ulei de migdale pentru a asigura hidratarea și protecția. Acestea au, de obicei, un senzor intuitiv de protecție la căldură care ajustează temperatura pentru a evita deteriorarea părului.

În plus, astfel de plăci au o carcasă de călătorie și plăci glisante mai lungi decât media.

Avantajele utilizării unor astfel de plăci sunt că au un design atrăgător și rotunjit, ceea ce le face perfecte și pentru crearea micilor ringleturi.

Plăcile de păr plutitoare au un generator dublu de ioni pentru a contrasta efectul frizz și un ecran LCD cu reglare a temperaturii, fiind soluția perfectă pentru cele care au o anumită dexteritate cu fieruri de curling și caută un produs versatil. Versatilitatea acestor plăci de păr le fac excelente pentru cele care doresc să se joace cu coafura în fiecare zi.

femeie care isi face parul folosind o placa de par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *