Prima pagină » Sanatate » Cea mai bună cremă pentru hemoroizi: Remedii naturiste cu efect imediat

Cea mai bună cremă pentru hemoroizi: Remedii naturiste cu efect imediat

11 oct. 2021, 11:23,
în Sanatate

Hemoroizii sunt definiți ca niște dilatații ale venelor hemoroidale superioare și inferioare. Mulți pacienți se întreabă care este cea mai bună cremă pentru hemoroizi, deoarece piața farmaceutică oferă o mare varietate de medicamente pentru hemoroizi.

Hemoroizii devin patologici în momentul în care se inflamează, iar persistența inflamației duce la o dilatație vasculară patologică, fie că este vorba despre cea internă sau externă.

persoana care are probleme cu hemoroizii

Care sunt cauzele apariției hemoroizilor

Apariția hemoroizilor poate fi cauzată de mi mulți factori. Una dintre cele mai des ăntâlnite cauze pentru apariția hemoroizilor este o alimentație nesănătoase, fie că este vorba despre factorii alimentari, consumul redus de lichide sau dieta săracă în fibre.

Astfel, apariția hemoroizilor poate fi influențată de consumul exagerat de condimente sau alimente picante, precum piperul, ceapa, usturoiul sau muștarul iute. De asemenea, consumul redus de lichide poate fi o cauză care să provoace un tranzit intestinal lent și poate duce ulterior la apariția constipației și a hemoroizilor. Și dieta săracă în fibre poate favoriza apariția constipației și, implicit, inflamarea vaselor de sânge și apariția hemoroizilor.

O altă cauză a apariției hemorozilor este constipația cronică. Defecarea îngreunată pune presiune în zona rectului și formează un obstacol în calea de întoarcere sanguină și duce la inflamarea vaselor de sânge.

Sedentarismul, dar și statul pe scaun pentru perioade îndelungate pot duce la apariția hemoroizilor. La fel, și abuzul de alcool poate provoaca dilatarea vaselor de sânge de-a lungul tubului digestiv și a vaselor rectale.

crema pentru hemoroizi

Cum se tratează hemorozii

Pentru tratarea hemoroizilor există mai multe soluții, care sunt alese de medicul specialist în funcție de stadiul bolii.

Scleroterapie presupune injectarea unei substanțe care cicatrizează țesutul inflamat și reduce fluxul de sânge către hemoroid.

Ligatura elastică presupune aplicarea unor benzi speciale de cauciuc care reduc dimensiunea hemoroizilor și facilitează căderea lor, fără durere.

Alter metode pentru tratarea hemoroizilor este terapia de coagulare în infraroșu și hemoroidectomia, adică îndepărtarea hemoroizilor interni sau externi prin intervenție chirurgicală.

persoana care are probleme cu hemoroizii

Cea mai bună cremă pentru hemoroizi: Remedii cu efect rapid

Pentru tratarea hemoroizilor există mai multe creme, cu aplicare directă, care în marea lor majoritate conțin 100% produse naturale.

Două dintre cemele cel mai des recomandate sunt Gelarex și Proctolab, acestea fiind creme naturiste, cu o compoziție naturală 100%.

Gelarex este o cremă pentru hemoroizi care combate eficient hemoroizii interni și externi, simptomele și urmările pe care ar putea să le provoace. Are un efect eficient asupra hemoroizilor interni, dar și externi și elimină și principalele simptome ale bolii, precum sângerările, mâncărimile, arsurile și durerile.

persoana care are probleme cu hemoroizii

Proctolab este o cremă care stopează procesul inflamator, elimină iritațiile, mâncărimea și deteriorarea țesutului. Ingredientele active sunt 100% naturale șiau proprietăți antiinflamatoare, calmante și regenerante locale, îmbunătățind microcirculației sângelui și combătând eficient disconfortul din jurul anusului.

Alte creme care au efecte imediate în lupta cu hemoroizii sunt hemorexal, o cremă ce are în compoziția sa ingrediente care ajută la eliminarea simptomelor dureroase și ale arsurilor locale în partea inferioară a anusului, calmând chiar de la prima utilizare și cu un efect de lungă durată, de până la 24 de ore sau hemopran, o cremă ce poate fi folosită atât în momentul în care apar primele simptome de hemoroizi, cât și în perioada de tratare efectivă a acestor probleme.

Pentru tratarea hemoroizilor se poate apela și la mai multe remedii naturiste și leacuri bătreânești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *