Prima pagină » Cancan » Ce zodie este Jador? Cum poate fi cucerit cântărețul

Ce zodie este Jador? Cum poate fi cucerit cântărețul

28 mart. 2022, 13:30,
în Cancan

„Ce zodie este Jador”, a fost întrebarea ce și-au tot pus-o fanele cu privire la celebrul cântăreț. Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache este o persoană ce apreciază independența și căruia nu îi place să i se spună ce să facă. Pentru a fi cucerit, cântărețul are nevoie de o persoană cu o pasiune comună, acesta bazându-se și pe chimia dintre cei doi.

Cântărețul în vârstă de 27 ani, a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”. Ulterior, Jador a lansat mai multe piese cu celebri artiști din România precum Theo Rose, Florin Salam sau Vlăduța Lupău.

Ce zodie este Jador și ce spun astrele despre personalitatea sa

Jador este născut pe data de 25 martie, fiind zodia Berbec. Conform horoscopului, acesta se avântă în luptă indiferent de consecințe și nu ține cont de obstacolele și piedicile ce îi ies în cale. Având în vedere că de curând vedeta a participat la emisiunea „Survivor” și la început a crezut că va fi o joacă de copii, putem spune că astrele au dreptate în această privință. Totodată, artistul este foarte prietenos și ambițios, surprizându-și mereu persoanele apropiate care contează pentru el. Elementul zodiei sale este focul, fiind energic și creativ. De asemenea, faptul că este născut sub acest element, mai spune despre artist că este extrem de hotărât, optimist și determinat. Plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador are un suflet de copil și vibrează la forța vieții.

Pe lângă părțile bune, cântărețul are și părți mai puțin bune, nativii din zodia berbec fiind nerăbdători, cu un temperament rapid. Conform zodiacului, vedeta are nevoie de multă libertate și independență, fiind iritat foarte ușor dacă cineva dorește să îl controleze. De asemenea, se pare că Jador se pricepe mai bine când vine vorba de a începe proiecte noi, decât să le continue pe cele vechi.

Cum îl poți cuceri pe Jador în funcție de horoscop

La capitolul dragoste, berbecii își doresc o femeie care să aibă măcar o pasiune comună pe care să o împartă. De asemenea, sunt cunoscuți pentru latura lor pasională și senzuală, deseori fiind lipsiți de inhibiție. Totodată, de cele mai multe ori, Jador s-ar putea să prefere relațiile ce au la bază chimia sexuală. În cazul unei relații cu vedeta, complimentele vor fi la ordinea zilei, acestea fiind sincere și încântătoare. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că nu trebuie să îl obligi să participe la evenimente ce nu îi fac plăcere sau să poarte costum și cravată.

Dacă vă gândiți la o relație cu Jador, să aveți în vedere că luna aprilie nu este una oportună. Majoritatea Berbecilor nu vor dori să „se lege la cap” în perioada următoare. Deși vor avea parte de flirt și priviri seducătoare, nativii acestei zodii nu vor dori să treacă mai departe la pasul următor. Este posibil, ca Jador să fie mai preocupat de propriile dorințe și proiecte. Va dori de asemenea ca relațiile să rămână secrete și nu se va gândi la una pe termen lung.

Fanele cântărețului s-au întrebat „ce zodie este Jador”, fiind dornice să afle caracteristicile personalității sale. Dacă îți dorești o relație de lună durată cu acesta, luna aprilie nu este una favorabilă, conform horoscopului Jador dorind să se axeze mai mult pe propriile proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *