Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce vor face Ella si Petrică cu banii câștigați de la emisiunea Mireasa

Ce vor face Ella si Petrică cu banii câștigați de la emisiunea Mireasa

20 dec. 2021, 13:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Emisiunea Mireasa și-a ales și câștigătorii sezonului 4. Ella și Petrică au intrat în posesia premiului cel mare în valoare de 40.000 de euro, ieri, la gala specială. Ce va face cuplul cu suma primită.

Ella și Petrică au câștigat marele premiu la Mireasa

Ella și Petrică sunt fericiții câștigători ai sezonului 4 de la Mireasa, competiția de la Antena 1. După o lungă perioadă petrecută împreună în casă, ieri cei doi s-au căsătorit de față cu toată lumea, dar au aflat cu bucurie că au fost cei mai votați.

Astfel, aceștia au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, bani pe care îi vor folosi în scopul cumpărării unei locuințe. Aceștia au fost întrebați imediat după înmânarea premiului de cum vor face cu banii, iar răspunsul a fost că își vor achiziționa o casă unde să stea împreună alături de viitorii lor copii.

Alte două cupluri s-au căsătorit în marea finală

Nu doar Ella și Petrică s-au căsătorit în marea finală de la Mireasa, însă doar ei au fost cei care au câștigat suma de 40.000 de euro. În fața ofițerului de stare civilă s-au mai căsătorit și Ana și Alex care au fost pe locul doi în preferințele celor de acasă, iar locul trei a fost ocupat de Raluca și Ion care, de asemenea, au spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Cu toții au fost foarte fericiți și vizibil emoționanți pentru pasul important pe care au ales să-l facă în fața tuturor, iar acum sunt pregătiți să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, în afara competiției de la Antena 1.

Ella și Petrică, decizii importante de viitor

Ella și Petrică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în casa Mireasa. Cuplul format din cei doi concurenți a trecut deja la alt nivel și se pare că lucrurile devin din ce în ce mai serioase. După ce s-au logodit, Petrică și Ella au început să se gândească la decizii importante pentru viitor.

Aflați în casa Mireasa, cei doi concurenți și-au făcut mai multe mărturisiri. Ella a fost prima care a început seria dezvăluirilor, spunându-i iubitului ei că este foarte fericită în relația cu el și ca abia așteaptă să fie mamă. De asemenea, aceasta a mărturisit ca își dorește foarte mult să ajute copiii singuri, ba chiar să înfieze unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *