Prima pagină » Actualitate » Ce vilă superbă are Carmen Harra în America! Ce obiecte de artă deține

Ce vilă superbă are Carmen Harra în America! Ce obiecte de artă deține

10 apr. 2024, 12:39, 1 ,
în Actualitate

Carmen Harra are o vilă superbă în America. Prezicătoarea s-a stabilit de ani buni într-o casă din Florida, care în anul 2022 a fost incendiată și prădată de hoți. Prezicătoarea se bucură de vederea Oceanului Atlantic, pe care îl zărește de la balconul apartamentului ei.

Ce casă superbă are Carmen Harra în America

Fosta membră a grupului muzical Trio Expres, Carmen Harra, s-a mutat în America încă din anul 1983 și deține aici o vilă superbă în Florida, de 400 de metri pătrați. Locuința are și piscină, iar în  interior e decorată cu multe obiecte de artă în valoare aproximativă de două milioane de euro.

Cu toate că nu a făcut niciodată turul  oficial al casei sale, prezicătoarea se fotografiază adesea în livingul casei și ulterior, distribuie pozele pe rețelele de socializare. Candelabrele și piesele de mobilier deosebite atrag de fiecare dată atenția internauților.

„Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care am cumpărat-o acum 15 ani”, a spus Camren Harra.

În 2022, casa vedetei a fost incendiată, când ea se afla în casă.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a menționat Carmen Harra.

Acesta nu a fost singurul incident prin care a trecut de când locuiește în Florida. Vila a fost spartă de hoți.

„Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au oprit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a spus vedeta.

Mai are și un apartament cu vedere la Oceanul Atlantic

Pe lângă vila vilei de lux de 400 de metri pătrați din Florida, fosta cântăreață mai deține în SUA și un apartament cu vedere la Oceanul Atlantic. Carmen Harra a investit considerabil în această proprietate. „Am cumpărat şi un apartament la ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal”, a precizat Carmen Harra, atunci când a făcut turul apartamentului ei în vara lui 2023.

Carmen Harra a dezvăluit că deține foarte multe obiecte de artă. Unele au fost moștenite de la soțul său, care a decedat în urmă cu mai bine de 14 ani. Pe altele le-a cumpărat de una singură, iar valoarea la care se ridică este impresionantă.

Carmen Harra a dezvăluit că a dat nu mai puțin de 40.000 de dolari pe un obiect de decor. Este vorba despre o piatră care luminează în mai multe culori.

„Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă“, a mai spus Carmen Harra, care are o vilă superbă în America.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024