Prima pagină » Cancan » Ce venituri au Adriana Iliescu și fiica ei Eliza. Iată cât primește pensie cea mai bătrână mamă din România

Ce venituri au Adriana Iliescu și fiica ei Eliza. Iată cât primește pensie cea mai bătrână mamă din România

16 oct. 2020, 10:54,
în Cancan

Multă lume se întreabă ce venituri au în fiecare lună Adriana Iliescu și fiica ei Eliza și cum se pot descurca cele două cu acești bani. Ei bine, cea mai bătrână mamă din România are o pensie peste valoarea medie din România. Iar pe lângă acest venit mai este și bursa de merit a Elizei.

Adriana Iliescu, femeia care a născut la 66 de ani, trăiește alături de fiica sa, Eliza, într-un apartament modest din București. În urmă cu 16 ani, Adriana Iliescu devenise celebră în țară și chiar peste hotare. A fost și în Cartea Recordurilor ca femeia care a născut la cea mai înaintată vârstă, doar că între timp a fost „detronată”. Acum, Adriana Iliescu are 82 de ani, iar fiica ei, Eliza va împlini 16 ani în ianuarie.

Eliza este elevă în clasa a XI-a la Liceul „Dimitrie Paciurea” din București și este o fată silitoare și cuminte, așa cum o descrie mama ei. Copila a învățat să se descurce și să se gospodărească singură încă de mică. Adriana Iliescu spunea că a încercat să-și pregătească fiica pentru orice.

Ce venituri au Adriana Iliescu și fiica ei Eliza

Deși nu a fost încântată de liceul la care a fost repartizată, Adriana Iliescu nu a vorbit-o niciodată de rău pe Eliza. Adolescenta a ajuns la Liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie. Iar cea mai bătrână mama din România spune că Eliza este o elevă cu bursă.

Eliza Iliescu terminase anul școlar cu medie peste 9 și avea bursă de merit. Așadar, bursa Elizei este importantă și acum în bugetul familiei. Pentru că cele două trăiesc din pensia de profesoară a Adrianei Iliescu, care după majorarea din septembrie a ajuns la 2300 de lei.

Iar anul trecut, bursele de merit, care se acordă elevilor în funcție de media generala semestrială sau anuală (până la 8,50), erau de la 70 de lei la 300 de lei pe lună, în funcție de perioadă. Astfel, Eliza, cu media pe care o avea, probabil că lua undeva la 250-300 de lei pe lună.

Mai mult, Adriana Iliescu nu s-a plâns niciodată de ceva. A spus întotdeauna că se descurcă și că singurul lucru pe care și-l dorește este să fie sănătoasă și să-și vadă fata mare. Chiar și acum, în perioada pandemiei, întrebată cum o duce, a răspuns:

Mulțumesc lui Dumnezeu, bine. Sănătoase să fim. Pensia mea ajunge să trăim așa cum ne-am obișnuit”, a spus Adriana Iliescu recent.

Unde a dispărut Adriana Iliescu astă vară

Multă lume s-a întrebat în această vară unde a dispărut Adriana Iliescu, deoarece nu mai fusese văzută de mult timp. În cele din urmă, enigma dispariției a elucidat-o profesorul Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să rămână însărcinată și să aducă pe lume un copil.

Acesta a presupus că la scurt timp de la ieșirea din starea de urgență, Adriana Iliescu s-a retras undeva la țară pentru a nu se expune temutului virus. Așadar, cel mai probabil, Adriana Iliescu a petrecut toată vara la casa pe care o are lângă Pitești.

Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de COVID-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, declara profesorul Bogdan Marinescu la sfârșitul verii.

În altă ordine de idei, cu ce venituri au Adriana Iliescu și fiica ei Eliza, acestea pot duce un trai satisfăcător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`