Prima pagină » Cancan » Ce vârstă avea Monica Gabor când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Multă lume spune că era minoră

Ce vârstă avea Monica Gabor când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Multă lume spune că era minoră

01 dec. 2023, 05:28,
în Cancan

Multă vreme au existat controverse cu privire la ce vârstă avea Monica Gabor când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, care avea să-i devină soț în scurt timp. Cei doi au avut un mariaj de aproape cinci ani din care a rezultat o fiică. În prezent, Monica Gabor locuiește în SUA și este căsătorită cu milionarul chinez Mr. Pink.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au aflat multă vreme în atenția publică, fiind unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la vremea respectivă. Mai mult, diferența de vârstă dintre ei a fost aspru criticată. Și totuși, câți ani avea Moni atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soț?

Ce vârstă avea Monica Gabor când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu

Povestea de iubire dintre Monica Gabor și fostul milionar de la Izvorani a durat puțin peste 5 ani. La vremea respectivă, cei doi s-au aflat în atenția publică, deoarece se zvonea că Moni avea doar 17 ani, fiind încă minoră, la momentul când s-a cuplat cu milionarul de la Izvorani. Cu toate acestea, se pare că adevărul ar fi cu totul altul, după cum a dezvăluit chiar Irinel Columbeanu.

De-a lungul anilor, în spațiul public s-a discutat foarte mult despre vârsta pe care Monica Gabor o avea în momentul în care a început relația cu Irinel Columbeanu. Însă, în cartea sa, Irinel Columbeanu a lămurit întreaga situație, negând că ar fi avut o relație cu Monica Gabor când aceasta era încă minoră.

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de acum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că era ea «era elevă» (adevărat!), «și pe deasupra, și minoră» (Fals! Ea se născuse 8 ianuarie 1987, și nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte ca Ili să o cunoască)”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au o fiică

Din povestea de iubire dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a rezultat Irinuca, fiica lor. Irinuca este aproape majoră, locuiește în SUA alături de mama ei și își câștigă deja propriii bani.
Aceasta este acum o adolescentă în toată firea și, la cum arată, are toate șansele să ia cu asalt cele mai celebre podiumuri de modă din întreaga lume.

Irina s-a mutat în Malibu în urmă cu câțiva ani pentru a locui alături de mama sa, noul partener de viață al Monicăi Gabor, Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony. Mai mult, după ce a aflat că tatăl său se confruntă cu mari probleme financiare, fata i-a trimis un mic ajutor financiar. Astfel, chiar Irinel Columbeanu a recunoscut recent că fiica sa i-a trimis 200 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024