Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are solistul trupei „Azur”, Nelu Vlad? Tariful pe care îl percepe pentru o nuntă sau un botez

Ce vârstă are solistul trupei „Azur”, Nelu Vlad? Tariful pe care îl percepe pentru o nuntă sau un botez

28 iun. 2022, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Nelu Vlad, în vârstă de 71 ani, este solistul trupei „Azur”. Aceasta s-a bucurat de un real succes pentru 45 ani. Cu toate că este foarte îndrăgită de publicul larg, vedeta a precizat că se va retrage în următorii doi ani, lăsând tinerele voci să se facă auzite.

Artistul a urmat Academia de Poliție din București, însă din păcate a fost exmatriculat. Cântărețul dorea să urmeze chiar și Facultatea de Drept, dar viața i-a oferit oportunitatea de a se remarca în muzică. 

Ce vârstă are solistul trupei „Azur”, Nelu Vlad?

Solistul trupei „Azur”, Nelu Vlad are vârstă de 71 ani. Acesta a înființat formația în 1984, iar de atunci s-a bucurat de un real succes. Printre cele mai populare melodii ale sale se numără „Mona„, „Cenușăreasa”, „În stație la Lizeanu”, „Domnișoară, domnișoară” și „Nu sînt prost, dar nici deștept”. Dincolo de viața sa pe scenă, solistul trupei a precizat că a jucat fotbal și a mers la Academia de Poliție din București, de unde a fost exmatriculat. Bărbatul provine dintr-o familie modestă, de la țară și de aceea își dorea foarte mult să învețe. 

Ulterior, a urmat o școală profesională și s-a angajat. Nelu Vlad a povestit că a intrat la Academia de Poliție, unde a obținut cea mai mare bursă. Cântărețul era foarte interesat de domeniu și chiar se gândea să urmeze și Facultatea de Drept pentru a putea profesa ulterior ca jurist. Din păcate, a fost exmatriculat din cauza unei rude. După un timp, artistul a mers la o nuntă împreună cu soția sa, unde și-a dat seama că poate cânta mult mai bine decât interpreta.  

„Cu banii pe care i-am strâns din bursă am cumpărat instrumente muzicale şi vreme de patru ani am început să studiez. (…) Am fost autodidact. Pe urmă am pus bazele unei formaţii, Azur se numeşte, şi de atunci a început o ascensiune fulgerătoare, care efectiv m-a speriat”, a declarat Nelu Vlad. 

Debutul în lumea muzicii l-a avut la un restaurant. În timpul respectiv era angajat ca merceolog și avea un salariu de 1100 Ron, iar seara cânta și câștiga în jur de 3500 Ron. Pe scenă a urcat în 1987, unde a făcut ravagii în fața a 7000 oameni. Din acea zi a devenit foarte cunoscut, fiind îndrăgit de publicul larg. Pe lângă pasiunea pe care o are pentru muzică, acestuia îi face plăcere să și gătească. Fiind plecat de la 14 ani de acasă, Nelu Vlad a fost nevoit să-și facă singur de mâncare. 

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru ca Nelu Vlad să vină la nunta ta

De curând, trupa „Azur” și-a reluat concertele și evenimentele, iar solistul trupei a anunțat tariful perceput pentru o nuntă sau botez. Vedeta a declarat că prețurile diferă în funcție de timp și de ceea ce își vor doritorii. Nelu Vlad a precizat că pentru un spectacol de 45 minute, cere între 2500 și 3000 de euro. Totuși, tarifele pot crește până la 4500-5000 de euro, în cazul în care este un eveniment de 90 minute. 

„Un show de 45 de minute variază între 2.500 și 3.000 de euro, în funcție de anumite cerințe. Dacă se dorește un spectacol de 90 de minute, dar structurat în două reprize de câte 45 de minute, atunci e logic că crește și prețul. În acest caz vorbim despre sume cuprinse între 4.500 și 5.000 de euro, din nou anumite pretenții făcând diferența”, a specificat solistul trupei „Azur”.

Cu toate că se bucură de un real succes chiar și astăzi, Nelu Vlad, solistul trupei „Azur” în vârstă de 71 ani a precizat că se va retrage peste un an sau doi. Bărbatul a spus că așteaptă să asculte tinerele voci. O altă vedetă în vârstă de 75 ani ce dorește să se retragă și să plece din România este Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *