Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Puya? Interpretul de muzică rap este mai mare cu 10 ani decât soția sa
Ce vârstă are Puya? Interpretul de muzică rap este mai mare cu 10 ani decât soția sa

Ce vârstă are Puya? Interpretul de muzică rap este mai mare cu 10 ani decât soția sa

31 mai 2024, 16:01,
BZI.ro, în Cancan

Ce vârstă are Puya? La momentul actual, artistul are aproape 45 de ani, ziua lui de naștere fiind pe 22 iulie 1979.

Cu toții îl cunoaștem pe Puya, renumitul cântăreț de muzică rap și hip-hop, ce a rămas în istoria țării ca unul dintre cei mai influenți artiști din România. Totuși, ce vârstă are artistul și cum a reușit să o cucerească pe soția sa, cu care au împreună trei fetițe? Află în rândurile următoare

Ce vârstă are Puya

Unul dintre cei mai recunoscuți interpreți de muzică rap de la noi din țară, pe numele său real Dragoș Gărdescu, are vârsta de 44 de ani. Acesta a cântat de-a lungul carierei sale în general muzică rap, dar după despărțirea trupei „La Familia” a abordat și genuri precum hip-pop. În anul 2017, trupa s-a reunit, iar el a revenit la stilul său bine cunoscut de a cânta.
Puya este originar de la periferia Bucureștiului și a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul „Balta Albă”. Puya a început să cânte oficial pentru prima dată în anul 1994, lansând în anul 1997 primul său album  cu trupa La Familia, intitulat după cum majoritatea știm, „Băieți de cartier”. El a semnat primul său contract cu o casă de producție la doar 17 ani.

Acesta a activat în trupa La Familia timp de 10 ani, lansând ultimul album în anul 2006. O nouă tentativă de relansare a avut loc în anul 2017, marcând două decenii de la înființarea trupei. De această dată, încercarea a fost încununată de succes, iar albumul nou a fost lansat vineri, 9 iunie 2017, conform informațiilor de pe ro.wikipedia.org.

Rapperul a creat numeroase hituri memorabile, printre care se numără: „Undeva-n Balkani”, „Fresh”, „Mai vrei”, „Strigă”, „Change”, „Vestul Sălbatic”, „Viață bună”, „Maidanez” și multe altele. A colaborat cu artiști de renume din România, printre care se află: Connect-R, Inna, Kamelia, Doddy, Antonia, Alex Velea și Vescan.

Familia lui Puya

Rapperul Puya (44 de ani) este căsătorit cu Melinda (34 de ani) din anul 2011, iar împreună au trei fetițe. Relația lor a început în 2006, când Melinda avea 17 ani. Conform declarațiilor lui Puya într-un podcast de pe YouTube, Melinda era în clasa a XII-a când s-au cunoscut. În acea perioadă, Melinda prezenta un bal al bobocilor în Deva, unde Puya fusese invitat să cânte. El a povestit că, deși a plecat de la bal fără niciun ban, a rămas cu gândul la Melinda.

„Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții.”, au fost cuvintele lui Puya, relatează wowbiz.ro.

Ce vârstă are Puya? La momentul actual, artistul are aproape 45 de ani, ziua lui de naștere fiind pe 22 iulie 1979.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *