Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Ozana Barabancea? Detalii inedite din viața artistei

Ce vârstă are Ozana Barabancea? Detalii inedite din viața artistei

21 mart. 2022, 12:00,
în Cancan

Ozana Barabancea a ajuns la vârsta la care nu își mai dorește un alt partener în viața personală. Aceasta a declarat că este fericită alături de copii săi, de care ste foarte mândră, și nu își dorește să se recăsătorească.

Vedeta a devenit cunoscută drept cântăreață de operă, spectacolele sale de jazz fiind la fel de apreciate de publicul larg. Aceasta a făcut parte din distribuția filmelor Supraviețuitorul și Chicago, devenind cunoscută atât în țară, cât și în străinătate.

Ce vârstă are Ozana Barabancea? Asemănare izbitoare între artistă și fiica sa

Ozana Barabancea în vârstă de 52 ani are doi copii, Gloria și Andrew. Artista a fost căsătorit cu Sorin Terinte, însă cei doi au divorțat în 2004 deoarece a fost surprins în pat cu o altă femeie. Foștii soți au rămas în relații bune, de dragul copiilor. Sorin și-a refăcut viața amoroasă, însă artista a decis să nu se recăsătorească. Aceasta a declarat că i-ar fi greu să se obișnuiască din nou cu altcineva.

„Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.”, a declarat Ozana Barabancea.

Fiica vedetei i-a călcat pe urme mamei sale, Gloria fiind elevă la Liceul George Enescu din București. Aceasta studiază pianul și are numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. Pe lângă talentul pe care l-a moștenit de la mama sa, Gloria este și foarte frumoasă, semănându-i Ozanei. Vedeta este foarte mândră de ambii săi copii, cei doi fiind sprijiniți să urmeze o carieră în industria muzicală. Andrew a împlinit 20 ani anul trecut, iar artista i-a transmis că este cel mai bun fiu și își cere iertare pentru momentele în care nu a fost cea mai bună mamă.

Ozana Barabancea, de nerecunoscut în poze

În trecut, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus, cel mai mult cântărind 128 kg. Deși a făcut o operație la stomac pentru a scăpa de kilogramele în plus, aceasta a declarat că în continuare are dificultăți la coborârea scărilor și la urcarea acestora.

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată.”, a declarat vedeta.

După operație, vedeta a început să își posteze mai multe poze pe rețele de socializare, însă a exagerat cu editarea imaginilor. Internauții au sesizat acest lucru și i-au adus critici vedetei. Ozana a fost deranjată de comentariile pe care le-a primit și le-a transmis un mesaj dur celor ce o urmăresc și au criticat-o. Aceasta le-a transmis că poate să posteze ce poze își dorește și că mulți și-ar dori ca măcar o zi să fie în locul ei.

„Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputinţa unora! Să nu mă deochi !? Amabilitatea adevărată trebuie să fie, în primul rând, o chestiune de caracter şi apoi de educaţie. Doamne, că tare deșteaptă și frumoasă mai sunt! Am un singur defect: nu sunt perfectă, sunt doar genială și modestă”, a menționat Ozana în finalul mesajului.

Ozana Barabancea în vârstă de de 52 ani se poate mândri cu o carieră frumoasă în industria muzicală, fiind apreciată de multe persoane. De asemena, aceasta este cunoscută de către publicul larg ca fiind jurată la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *