Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Olivia Păunescu? Cum a ajuns frumoasa prezentatoare de știri o femeie de succes

Ce vârstă are Olivia Păunescu? Cum a ajuns frumoasa prezentatoare de știri o femeie de succes

08 nov. 2021, 12:13,
BZI.ro, în Cancan

Atrage atenția de fiecare dată când apare la tv, însă puțini sunt cei care știu ce vârstă are Olivia Păunescu. Are o carieră impresionantă și un soț devotat, iar admiratorii ei se întreabă cum a ajuns frumoasa prezentatoare de știri o femeie de succes. 

Olivia Păunescu, o femeie împlinită la o vârstă surprinzătoare

La vârsta de 35 de ani, frumoasa prezentatoare de știri de la Antena 1 se bucură de succes în televiziune. Talentată și extrem de ambițioasă, Olivia Păunescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are un număr impresionant de admiratori și în mediul online, unde postează fotografii din vacanțele exotice.

Dincolo de cariera frumoasă, Olivia Păunescu și-a găsit fericirea alături de un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea. Bruneta este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața privată. Surprinzător a fost și faptul că nu și-a anunțat colegii de breaslă atunci când a avut loc fericitul eveniment.

Ulterior, aceasta a povestit în cadrul unui interviu ce a reprezentat pentru ea acea zi deosebită:

„Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic!”, a spus vedeta de la Antena 1.

Dacă pe plan profesional este extrem de sinceră și deschisă, pe plan personal Olivia Păunescu este discretă, dorind să țină familia departe de ochii curioșilor.

La fel de discretă este și colega ei de breaslă, Iuliana Pepene, care este rezervată atunci când vorbește despre viața privată. Mai mult decât atât, aceasta a stârnit controverse în rândul publicului atunci când au apărut mai multe zvonuri în presă.

Cum a ajuns frumoasa prezentatoare de știri să aibă o carieră de succes

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 și-a dorit de mică o carieră în televiziune. A debutat la vârsta de 16 ani, la TVR. După o perioadă în care a lucrat ca balerină, Olivia Păunescu a primit un post de reporter, apoi de prezentatoare de știri sportive la Pro Tv. 

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a povestit cum au fost primii ei ani în televiziune și cum și-a construit o carieră de succes:

„Primul contact cu televiziunea l-am avut la 16 ani, când am fost selectată să fac parte din corpul de balet de la Surprize, surprize. Apoi am început să apar în reclame, munceam în paralel cu şcoala.

La 20 de ani am dat o probă şi am muncit cinci ani ca reporter de teren, până când am primit propunerea să fiu prezentator de ştiri sportive. Apoi a venit marea provocare de a prezenta Observatorul matinal. Dansez de câte ori am ocazia. La petreceri nu mă aşez deloc la masă. Dansul a fost şi va rămâne una dintre pasiunile vieţii mele.”

În prezent, aceasta prezintă știrile matinale la Antena 1 alături de colegul ei, Valentin Butnaru. 

Frumoasa prezentatoare Olivia Păunescu se poate declara o femeie împlinită. La vârsta de 35 de ani are o carieră de succes și este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *